- Konu Sahibi chocolate19
-
Yedi aylık çocuk söylediği laftan anlarmı, hayır tabi ki. O laf size ya çok sağlıklı besleniyorsunuzdur, ya çok seçicisinizdir her şeyi yemeyen birisinizdir bundan ötürü uğraşırlar. Çok art niyet görmedim.Bu bardagi tasiran son damlaydi sirf salatamda zeytinyagi kullandim diye kusacaktimda demisti ya 7 aylik cocuguma annen sana kusmuk gibi seyler yediriyor gelde halan mideni bayram ettirsin dedi
Keske yemegime mudehale etmek.yerine.bekleyip pistikten sonra yorum yapsalardi arkamdan konusa yemegimin suyunu dokmeselerdi.10.senedir hep.ben kirildim laf sokmayayimda hep.ezikleyip.hakir gorsun o zaman 4- 5 bisey soyledim diye kendimi kotu.hissedip degistiremem herkes gelsin ustume ben susayim mi??Niye bu kadar takiyorsunuz ki? "Himm bidahakine de öyle denerim" deyin geçin gidin. Bu kadar kompleksli olmayın. Benim de iki görümcem var. Kahve yaparım kötü olur beraber dalga geceriz. Hatta bana sen yapma derler. Bir şeyi kötü yapsam siz nasıl yapiyorsunuz ben de öyle deneyim derim. Benden küçükler. Hiç gocunmam bi yerimden de bir şey eksilmedi.
Umurumda bile değil açıkçası. Canım isterse çamaşırlarini bile asarim. Istemezse elimi sürmem. Onlar da benim fesat olmadığımı bilirler. 5 senedir gecinip gidiyoruz çok şükür. Kendinizi degistirin bence. Laf sokma yarışması ömrünüzu tüketir..
cok kotu bile olsa bunu yapmamalilar diye dusunuyorum
Canim kimse anlamiyor sen anladin sagolasin benim kayinbiraderlerimle sakalasirim ama asla dokunmuyor soyledikleri o birsey soyluyorsa mutlaka ciddidir surekli asagilanmak sinir bozucu cocugumun alerjisi vardi sen ne bilirsin birazda abartiyorsun dedi bir dondum bebegimin agzinda yogurt ve cocugum henum 45 gunluktuAy iyice arabozan oldum yazdıklarını okudukça.Canım benim diyelim evine geliyor sen çay koyarken,hoop koltuğu bir ucundan tutuyor şuraya mı çekiyor.koy çayları masaya,çek koltuğu yerine!En olmadı onlar gidince yap,her geldiklerinde "SENİN" düzenini bulsunlar,hamal gibi çekip dursun manyaklarEvine bir şey alacaksın onu alma bunu al mı diyorlar; (kocanın onlardan ayrı bir geliri var ve onlara borcu yok sayıyorum) he de bakarız de biz eşimle seçeceğiz de git beğendiğinizi al yap.Eşin de arkandaymış maşallah. Pek yakından şahit oldum bu tarz şeylere,hele kocan da arkandayken inan çektiğine değmiyor bu kaprisleri
Bu gune kadar hic ziyan ettigim bisey olmamisti ki o mudahele ettikten sonra ziayn.oldu kimse yemediValla ben bu cümleye takıldım kusura bakmayın, sizin eliniz ve tarzınız farklı diye kayınvalidenizin evinde bayram günü yenecek olan bir tencere sarma niye ziyan olsun? Kadın kendi damak tatlarına göre müdahale etmiş. Kırılacak birşey yok, he deyip geçseydiniz keşke.
Bu gune kadar hic ziyan ettigim bisey olmamisti ki o mudahele ettikten sonra ziayn.oldu kimse yemedi
Bu bir politikadir. Bende işe yarıyor hiç strese girmiyorum. Iş hayatım da bu şekilde sorunsuz geçiyor. Herkes kavga eder ben bildiğimi okurum ama kimseyle de tartışmam. Kayinvalideme de öyle. Aaa oyle miymis derim. Fikirlerine değer verir yuceltirim ama kendi bildigimi okurum yine. Ama dedigim gibi bu uygulaması zor zor politika. 10 sene uzun.. neler yaşandı iliskiniz ne hale geldi bilemem. Ben baştan beri boyleydim. Bu saatten sonra laf sokarak onları değiştirebileceginizi düşünüyorsanız artık susmayin o halde. Yoksa içinize hep böyle dert olur.Keske yemegime mudehale etmek.yerine.bekleyip pistikten sonra yorum yapsalardi arkamdan konusa yemegimin suyunu dokmeselerdi.10.senedir hep.ben kirildim laf sokmayayimda hep.ezikleyip.hakir gorsun o zaman 4- 5 bisey soyledim diye kendimi kotu.hissedip degistiremem herkes gelsin ustume ben susayim mi??
Neyse bosverE sorun ne o zaman
Evet hep sustum hakaret edip cocugumun onlarin oldugunu soylediler evet dogru.dedim esimin kendisine yakin.oldugunu sen kimsin ki dedigine sustum abisine sen karina yuz veriyorsun dedigine sustum ama artik bende biktim sustukca ustume geliyorBu bir politikadir. Bende işe yarıyor hiç strese girmiyorum. Iş hayatım da bu şekilde sorunsuz geçiyor. Herkes kavga eder ben bildiğimi okurum ama kimseyle de tartışmam. Kayinvalideme de öyle. Aaa oyle miymis derim. Fikirlerine değer verir yuceltirim ama kendi bildigimi okurum yine. Ama dedigim gibi bu uygulaması zor zor politika. 10 sene uzun.. neler yaşandı iliskiniz ne hale geldi bilemem. Ben baştan beri boyleydim. Bu saatten sonra laf sokarak onları değiştirebileceginizi düşünüyorsanız artık susmayin o halde. Yoksa içinize hep böyle dert olur.
Neyse bosver
Coookk haklisin dogrusu bu galibaOlay kayınvalidenizin evinde olmuş, doğru mu anladım? Kendi borularını öttürmüşler işte anlasanıza. Sizin evde de sizin yaptığınız sarmaları lüp lüp götürmüşler. Ev ve boru, olay bu.
Valla bu kısım sizin değil kocanizin problemi. O bir şey demiyorsa siz oturup gorumcenizle adam benim yok senin kavgası mi yapacaksiniz? Al senin olsun derdim ben. Ne yapacaklarsa şapşirikler... kocam da istiyorsa gulegule valla.Evet hep sustum hakaret edip cocugumun onlarin oldugunu soylediler evet dogru.dedim esimin kendisine yakin.oldugunu sen kimsin ki dedigine sustum abisine sen karina yuz veriyorsun dedigine sustum ama artik bende biktim sustukca ustume geliyor
Alerjisi felanmi vardi?Ya inan büyütülecek bir şey degil. Bu tür konular açıldığında benim kayınvalidemin mantar yemeğimi yedikten sonra lavaboya gidip kustugunu anlatıyorum :)
Olay kocayi paylasmak.degil ki adam zaten yanimda benimle olay baska bence birazcik anlayisli olsalar neyse oglan bizim sana bisey olursa taa siz evlenmeden begendigim bir kiz vardi onu aliriz abime demezlerdi aldigim elbisemi sobaya atmazdi olay baska canimValla bu kısım sizin değil kocanizin problemi. O bir şey demiyorsa siz oturup gorumcenizle adam benim yok senin kavgası mi yapacaksiniz? Al senin olsun derdim ben. Ne yapacaklarsa şapşirikler... kocam da istiyorsa gulegule valla.
Karismicam bundan sonra birsey isterlerse benim yaptigim sizin damak zevkinize uymuyor diyecegimSana yap dedimleri zaman yok canim siz yapin nede olsa sizinki daha gpzel oluyormus de sende.
Yok canım yeni evliydim o zaman pek beceremiyecegimi düşündü sanırım, mantari pisirmeden önce kaynatıp kara suyunu aldin mi diye sormuştu, yıkayıp direk pisirdigimi söyledim kusmustu. Kendi evinde yaparken izledim, sorduğu gibi once mantari kaynatıp kara suyunu aldiktan sonra pişiriyor tekrardan, yani o zaman alınsamda içi almıyor demek ki öyle deyip geçiyorum.Alerjisi felanmi vardi?
ayip ya vallahi kaynanami öpüp basima koyasim geldi Allah sabir versin sana canım cok cirkin bi hareket olmus gercekten yakistiramadimYok canım yeni evliydim o zaman pek beceremiyecegimi düşündü sanırım, mantari pisirmeden önce kaynatıp kara suyunu aldin mi diye sormuştu, yıkayıp direk pisirdigimi söyledim kusmustu. Kendi evinde yaparken izledim, sorduğu gibi once mantari kaynatıp kara suyunu aldiktan sonra pişiriyor tekrardan, yani o zaman alınsamda içi almıyor demek ki öyle deyip geçiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?