- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi chocolate19
-
Olay aslinda yemek.degil.giciklik bence bugun kv aradi diyorki kiz hem sarmayi getirmis hemde pisirdi yoksa yal gibi olurmus karismiyorum anne dedim ben yemek yapmasini bilmiyorum ne yapayim dedim gavur gibisin her bir b.k u biliyon konusturma beni dedi saydi saydirdi kizlari oyleymis boyleymis falan filan oturdum agladim sinirimdenIyi de sarmayı onlar sardı ise onlar pişirsin yani ben bilemem sizin usulü deyip çekilmeniz lazımdı
Benim yaptığımı da yerler ama eşimin ailesi tüm yemekleri çooook salçalı severler ben onların çoğu şeyini az yiyorum bu sebeple
Nasıl olur salçasız bu böyle lezzetli diye şaşırırlar ama yine salça doldururlar alışkanlık
Tabikide yemedim esimde cocuklarimda yemediler zatenCok.sinir bozucu bir durum asla o dolmadan yememen gerekirdi...yedin mi yoksa?
Olay aslinda yemek.degil.giciklik bence bugun kv aradi diyorki kiz hem sarmayi getirmis hemde pisirdi yoksa yal gibi olurmus karismiyorum anne dedim ben yemek yapmasini bilmiyorum ne yapayim dedim gavur gibisin her bir b.k u biliyon konusturma beni dedi saydi saydirdi kizlari oyleymis boyleymis falan filan oturdum agladim sinirimden
Soyleyip kirmak istemedim kimseyi bundan sonra da gorusmeyi dusunmuyorum esimde gorusmek istemiyor zaten memleket farkimizda yok ondaki herkesi elestirmek herkes pis herkes gorgusuz herkes giyinmeyi bilmez herkes cocuk bakamaz herkes yemek yapamaz herseyin en guzeli onda toplanmis kafa bu...iyi de vereceksin cevabı o zaman
aaa benim yaptıklarımı yiyorsunuz ya benim evimde diye
niye ağlıyorsunuz ki
muhtemelen memleket farkınız vardır
bunu da diyeceksiniz ona
siz öyle ben böyle gördüm
sen beğenip yemezsen bir yiyen bulunur deyip eşinin adını söyleyeceksin yıllardır aç değil diye
Inan onlarin yaptigini da elestirmek degil nasil pisiriyorsa pisirsin ama benim sarmami daha once yemissin guvectenmidir nedir bugun hic yemedigim kadar sarma yedim demissin eee begendin diye bende bu sekilde yapmaya baslamisim kaynayan sarmanin suyunu soylene soylene hakaret ederek dokmekte nedir arkadas anlamiyorum artik eskisi gibi olamam bittiYaprak sarmasi salcayla pişer mi ya, mindar etmişler yemeği benim açımdan, bitmiştir o sarma hayatta yemezdim. Aman boşver böyle kotuyse yemek zevkleri seni anlamaları imkansız.
Merhaba arkadaslar kurban bayraminda gorumcelerimle birlikte kurban kestik kucuk bebegim var diye asagi inemedim bu yuzden evdeki isleri halletmeye calistim kv kapisinin onunde kurban kestik gorumcem asagidan "chocolate yaprak sarmasini tencereye koydum onu pisir." Diye zile basip soyledi neyse koydum pisiriyorum yukari cikti bu ne dedi salca koymadin mi sen buna yag koymadin mi diyorum ben z. Yagini ustune sonra gezdiriyorum diye. Neyse bir ara lavaboya gittim birde ne goreyim gorumcelerim yapragin suyunu suzuyorlar icine kasikla salca aktariyorlar nasil sinir oldum anlatamam cok kotu bile olsa bunu yapmamalilar diye dusunuyorum bi de bak biz yaparken ogren elimize bak boyle pisirilir falan dediler bu arada her yemegimi elestirirler ama nedense onlardan baska herkes cok begenir. Cok asagilanmis hissettim anlatacak sadece burayi buldum
Yaprak sarmasi salcayla pişer mi ya, mindar etmişler yemeği benim açımdan, bitmiştir o sarma hayatta yemezdim. Aman boşver böyle kotuyse yemek zevkleri seni anlamaları imkansız.
Basina gelen anliyor zatenAynı modelden 2 tane de bende var. Makarnayı dahi yok o öyle pişirilmez demişliği vardırkalbin nasıl kırılıyor iyi anlıyorum. İçine atma dışına at bırak onlar da sinirlensin. Çok terbiyesizce buluyorum bu tarz şeyleri.
Yok etli ve salçalı sarma asla yemem cidden beğenmedim tadını. Mesela kısıra kıvırcık salatalık, domates dogruyorlar onu da yemem, minciyor kisir. Gerçi damak tadı işte herkes kendi yemeğini yapıp yesin en güzeli. Sonra böyle toplanmalar eziyet oluyor ya da evlenmeden önce yemekleri nasıl yaptığımızda karar kılıp ona göre evlenmek gerekBen de salçalı pişiriyorum çok lezzetli oluyor önyargılı olmayın :)
Yok etli ve salçalı sarma asla yemem cidden beğenmedim tadını. Mesela kısıra kıvırcık salatalık, domates dogruyorlar onu da yemem, minciyor kisir. Gerçi damak tadı işte herkes kendi yemeğini yapıp yesin en güzeli. Sonra böyle toplanmalar eziyet oluyor ya da evlenmeden önce yemekleri nasıl yaptığımızda karar kılıp ona göre evlenmek gerek
Basina gelen anliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?