bayan mukemmel gorumcem :(

chocolate19

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
6.328
24.986
498
Merhaba arkadaslar kurban bayraminda gorumcelerimle birlikte kurban kestik kucuk bebegim var diye asagi inemedim bu yuzden evdeki isleri halletmeye calistim kv kapisinin onunde kurban kestik gorumcem asagidan "chocolate yaprak sarmasini tencereye koydum onu pisir." Diye zile basip soyledi neyse koydum pisiriyorum yukari cikti bu ne dedi salca koymadin mi sen buna yag koymadin mi diyorum ben z. Yagini ustune sonra gezdiriyorum diye. Neyse bir ara lavaboya gittim birde ne goreyim gorumcelerim yapragin suyunu suzuyorlar icine kasikla salca aktariyorlar nasil sinir oldum anlatamam cok kotu bile olsa bunu yapmamalilar diye dusunuyorum bi de bak biz yaparken ogren elimize bak boyle pisirilir falan dediler bu arada her yemegimi elestirirler ama nedense onlardan baska herkes cok begenir. Cok asagilanmis hissettim anlatacak sadece burayi buldum

Merhaba arkadaslar kurban bayraminda gorumcelerimle birlikte kurban kestik kucuk bebegim var diye asagi inemedim bu yuzden evdeki isleri halletmeye calistim kv kapisinin onunde kurban kestik gorumcem asagidan "chocolate yaprak sarmasini tencereye koydum onu pisir." Diye zile basip soyledi neyse koydum pisiriyorum yukari cikti bu ne dedi salca koymadin mi sen buna yag koymadin mi diyorum ben z. Yagini ustune sonra gezdiriyorum diye. Neyse bir ara lavaboya gittim birde ne goreyim gorumcelerim yapragin suyunu suzuyorlar icine kasikla salca aktariyorlar nasil sinir oldum anlatamam cok kotu bile olsa bunu yapmamalilar diye dusunuyorum bi de bak biz yaparken ogren elimize bak boyle pisirilir falan dediler bu arada her yemegimi elestirirler ama nedense onlardan baska herkes cok begenir. Cok asagilanmis hissettim anlatacak sadece burayi buldum
Bence çok büyütülecek bir şey değil.
Beğenmiyorsan kendin yap demenin uygulamalı hali olmuş.
Belki onlar öyle hazırlamışlar diye, sonradan seni kırmak yerine düzeltmişler farkedip. Bunda bir şey yok.

Ama bir şeyleri bak bizden öğren yapıyorlarsa. Eşin senin yemeklerini severek yiyorsa. Biz böyle seviyoruz de çekil. Hiç izleme.

"Ben diğer türlü biliyorum eşim çok beğeniyor benim yaptığım haliyle:21:" veya "aa siz şu türlüsünü bilmiyor musunuz neyse bi aralar ben yaparken bakar öğrenirsin" diyebilirsiniz.
Ay ben çok mu agresif oldum bu aralar baksana verdiğim tavsiye bile saldırgan :KK64:

Her yigidin yogurt yiyisi farkli ablalar deseydin.Ama agiz tadlari oyleyse seninki degisik gelip yemek istemeyebilirler. Cok bozulmaya gerek yok ama yinede ileride kendi bildigin gibi yap

Bence çok büyütülecek bir şey değil.
Beğenmiyorsan kendin yap demenin uygulamalı hali olmuş.
Belki onlar öyle hazırlamışlar diye, sonradan seni kırmak yerine düzeltmişler farkedip. Bunda bir şey yok.

Ama bir şeyleri bak bizden öğren yapıyorlarsa. Eşin senin yemeklerini severek yiyorsa. Biz böyle seviyoruz de çekil. Hiç izleme.
Soyledim ama bu boyle yenmez diye iddia ediyorlar canim bence bir kadinin emegine yapilmis hakarettir herkes ozellikle yaprak sarmama bayilir ki bunlar da.biliyor sadece karismak.icin yapiyorlar biliyorum giydigimden arkadaslarima kadar herseyime hatta evimdeki.esyalarimin yerlerini bile degistirmeye kalkiyor ama bu son yaptigi resmen hakaretti

Her yigidin yogurt yiyisi farkli ablalar deseydin.Ama agiz tadlari oyleyse seninki degisik gelip yemek istemeyebilirler. Cok bozulmaya gerek yok ama yinede ileride kendi bildigin gibi yap
Yok canim cocugumun mevludunde yaptim bayila bayila yediler tekrar tekrar tabaklarina aldilar olay damak tadi degil tamamen ustun goruyor kendini

her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır çok biliyorsanız en başında siz koysaydınız deseydin canım

Canim eger güzellikle bak ögren diyolarsa fazla takma ama bunu söylenerek felan gicik bi sekilde belirtiyosa tavrini koy sende benimde görümcelerim öyleydi ama cevabi verince cok iyiyiz susdukca daha cok üste cikarlar
Ya esim bile anliyor onlar soylerken ki niyetlerini hatta esim surekli terslememi agzinin payini vermemi istiyor ama ben kirmak istemiyorum. Benim evim beni ilgilendirir diyorum ama yok haala evimle.ilgili seylerde soz sahibiler

Soyledim ama bu boyle yenmez diye iddia ediyorlar canim bence bir kadinin emegine yapilmis hakarettir herkes ozellikle yaprak sarmama bayilir ki bunlar da.biliyor sadece karismak.icin yapiyorlar biliyorum giydigimden arkadaslarima kadar herseyime hatta evimdeki.esyalarimin yerlerini bile degistirmeye kalkiyor ama bu son yaptigi resmen hakaretti
Bilerek eziklemek için yapıyorsa bundan sonra sana söyledikleri hiç bir şeyi yapma. Bariz kıskançlık var galiba.

Evine esyalarına nasıl karışıyorlar anlamıyorum. Burası benim evim. Ben böyle seviyorum. Gidin kendi evinizde yapın desene. Bir cinnete bakar her şey biliyosun :KK70:

Ya esim bile anliyor onlar soylerken ki niyetlerini hatta esim surekli terslememi agzinin payini vermemi istiyor ama ben kirmak istemiyorum. Benim evim beni ilgilendirir diyorum ama yok haala evimle.ilgili seylerde soz sahibiler
Aynen canim esimde derdi kirmadan cevaplarini ver sürekli bana anlatip basimi agritma inan bana bunu uyguladigimdan beri cok rahatim sivri dille degilde kibarca söyliyorum bana uyani uymuyani

Niye bu kadar takiyorsunuz ki? "Himm bidahakine de öyle denerim" deyin geçin gidin. Bu kadar kompleksli olmayın. Benim de iki görümcem var. Kahve yaparım kötü olur beraber dalga geceriz. Hatta bana sen yapma derler. Bir şeyi kötü yapsam siz nasıl yapiyorsunuz ben de öyle deneyim derim. Benden küçükler. Hiç gocunmam bi yerimden de bir şey eksilmedi.

Umurumda bile değil açıkçası. Canım isterse çamaşırlarini bile asarim. Istemezse elimi sürmem. Onlar da benim fesat olmadığımı bilirler. 5 senedir gecinip gidiyoruz çok şükür. Kendinizi degistirin bence. Laf sokma yarışması ömrünüzu tüketir.. :işsiz:

Bilerek eziklemek için yapıyorsa bundan sonra sana söyledikleri hiç bir şeyi yapma. Bariz kıskançlık var galiba.

Evine esyalarına nasıl karışıyorlar anlamıyorum. Burası benim evim. Ben böyle seviyorum. Gidin kendi evinizde yapın desene. Bir cinnete balar her şey biliyosun :KK70:
Haklisin canim kiskancliktan ziyade herseyi ben bilirim edasi var sabit kafa kesinlikle onun dedigi dogrudur en iyisini onlar bilir

Ya inan büyütülecek bir şey degil. Bu tür konular açıldığında benim kayınvalidemin mantar yemeğimi yedikten sonra lavaboya gidip kustugunu anlatıyorum :)
Bu bardagi tasiran son damlaydi sirf salatamda zeytinyagi kullandim diye kusacaktimda demisti ya 7 aylik cocuguma annen sana kusmuk gibi seyler yediriyor gelde halan mideni bayram ettirsin dedi

Ay iyice arabozan oldum yazdıklarını okudukça.Canım benim diyelim evine geliyor sen çay koyarken,hoop koltuğu bir ucundan tutuyor şuraya mı çekiyor.koy çayları masaya,çek koltuğu yerine!En olmadı onlar gidince yap,her geldiklerinde "SENİN" düzenini bulsunlar,hamal gibi çekip dursun manyaklar :KK70:Evine bir şey alacaksın onu alma bunu al mı diyorlar; (kocanın onlardan ayrı bir geliri var ve onlara borcu yok sayıyorum) he de bakarız de biz eşimle seçeceğiz de git beğendiğinizi al yap.Eşin de arkandaymış maşallah. Pek yakından şahit oldum bu tarz şeylere,hele kocan da arkandayken inan çektiğine değmiyor bu kaprisleri

Back
X