- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
ben tek alışveriş yapıyorum. o yüzden bu şansım yok[QUOTE="dansmarue, post: 37244580, member: 411235"]Ben disari cikmaktansa yanimdakine hafifce perde aralayip gosteririm annem olur esim olur arkadasim olur. Hic o koridora cikip dolanmam yani. Anca gece kiyafeti aliyosam cikarim. Onda da magazada gezen adama mudahale edemezsin zaten. Ama mangoda kabinden cikmam mesela. Bence usul boyledir rahatsiz olan sakinmalidir.
Sapik muamelesini ona demedim ben. Gormemistim yazmissin demin. Genel olarak ic camasiri magazasina erkek girmesinden rahatsiz olunuyor. Girmek zorunda degil tabi. Girmese olmez. Ama yurtdisinda rahat rahat bana victoria secrettan hediye alabiliyoken trde girmiyo zaten. Marks and spencerda da otyrma yeri sadece kabinlerin dibinde var. Ve orda hep erkekler oturuyor :)
.şunu düşün bazı mağazalarda ayna yok
tam yanda var. çıkıp bakıyorsun. arkadaşların dediği gibi iç çamaşırın görülebilir boyu hoş olmaz orada kendini kontrol ederken şurasıı nasıl burası nasıl,podyımdaki gibi birilerinin seni o şekilde seyretmesi hoş olmaz.ha diyorum adam sapıkça bakmaz ama yinede hoş durum değil o şekilde görülmen.
yani iç çamaşırı bölümü gerçekten hoş olmuyor. görgü olarak bile erkeklerin orada olmaması lazım. yani kabinlerin içinde.victoria secrette buradanda alabilir. bunda sorun yokki. ama giyşnme yerinde hoş olmuyor.
bazen perdeler tam kapanmıyor. bershkada öyleydi mesela. yan tarafa saklanacağım görülmeyeyim diye akrobasi yaptığımı hatırlarım: )[/QUOTE]
Ic camasir magazasinda soyunma kabininde ne isi var adamin ayol?