• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

[QUOTE="dansmarue, post: 37244580, member: 411235"]Ben disari cikmaktansa yanimdakine hafifce perde aralayip gosteririm annem olur esim olur arkadasim olur. Hic o koridora cikip dolanmam yani. Anca gece kiyafeti aliyosam cikarim. Onda da magazada gezen adama mudahale edemezsin zaten. Ama mangoda kabinden cikmam mesela. Bence usul boyledir rahatsiz olan sakinmalidir.

Sapik muamelesini ona demedim ben. Gormemistim yazmissin demin. Genel olarak ic camasiri magazasina erkek girmesinden rahatsiz olunuyor. Girmek zorunda degil tabi. Girmese olmez. Ama yurtdisinda rahat rahat bana victoria secrettan hediye alabiliyoken trde girmiyo zaten. Marks and spencerda da otyrma yeri sadece kabinlerin dibinde var. Ve orda hep erkekler oturuyor :)
ben tek alışveriş yapıyorum. o yüzden bu şansım yok
.şunu düşün bazı mağazalarda ayna yok
tam yanda var. çıkıp bakıyorsun. arkadaşların dediği gibi iç çamaşırın görülebilir boyu hoş olmaz orada kendini kontrol ederken şurasıı nasıl burası nasıl,podyımdaki gibi birilerinin seni o şekilde seyretmesi hoş olmaz.ha diyorum adam sapıkça bakmaz ama yinede hoş durum değil o şekilde görülmen.
yani iç çamaşırı bölümü gerçekten hoş olmuyor. görgü olarak bile erkeklerin orada olmaması lazım. yani kabinlerin içinde.victoria secrette buradanda alabilir. bunda sorun yokki. ama giyşnme yerinde hoş olmuyor.
bazen perdeler tam kapanmıyor. bershkada öyleydi mesela. yan tarafa saklanacağım görülmeyeyim diye akrobasi yaptığımı hatırlarım: )[/QUOTE]
Ic camasir magazasinda soyunma kabininde ne isi var adamin ayol?

ben tek alışveriş yapıyorum. o yüzden bu şansım yok
.şunu düşün bazı mağazalarda ayna yok
tam yanda var. çıkıp bakıyorsun. arkadaşların dediği gibi iç çamaşırın görülebilir boyu hoş olmaz orada kendini kontrol ederken şurasıı nasıl burası nasıl,podyımdaki gibi birilerinin seni o şekilde seyretmesi hoş olmaz.ha diyorum adam sapıkça bakmaz ama yinede hoş durum değil o şekilde görülmen.
yani iç çamaşırı bölümü gerçekten hoş olmuyor. görgü olarak bile erkeklerin orada olmaması lazım. yani kabinlerin içinde.victoria secrette buradanda alabilir. bunda sorun yokki. ama giyşnme yerinde hoş olmuyor.
bazen perdeler tam kapanmıyor. bershkada öyleydi mesela. yan tarafa saklanacağım görülmeyeyim diye akrobasi yaptığımı hatırlarım: )
Ic camasir magazasinda soyunma kabininde ne isi var adamin ayol?[/QUOTE]
bilsem : ))

Valla ben esimi sokmuyorum. Az ötede bekler, biraz gorunurum hemen ona da.
Birgun ic camasir magazasina esimle girdim. Gayet de ünlü bir marka. Magaza personeli 3 kişi ve o sirada magazada olan 5-6 müşteri birden donuklasip bize bakinca, corap alip çıktık.
Bu da bir garibanin ic camasir almaya esiyle beraber gitmeye calismasinin hüzünle sona ermesidir.

Onlarda abartmis yani belki esin sensiz gidip hediye alacak suç mu. Biz ulkece hicbir şeyi dozunda yapamıyoruz.. Ya hep ya hic.. Ayarimiz yok

Adamlar perde tutmak karilarinin mahremini korumak icin orda duruyor anladik da ya diger kadinlarin mahremine ne olcak....alisverise erkekle niye gider bir kadin bunuda anlamam...ben en yakin arkadaşımla bile gitmiyorum .hic bir erkek arkadasimla gitmedim...hadi cabuk demeleri kafami karistirir ..alışveriş yalniz olur..hem ustumdeki seyi yeni gorsun isterim..adam moda danusmani mi neyi daniscam ona..

Cidden eşlerinizi sevgililerinizi sokmayin soyundugumuz yere ya .soyunuyoruz orada Tayt deneyip popomuza bakıyoruz sütyen deniyoruz kabin içindeki aynayla koridordaki ayna farklı gösteriyor.koridordaki aynaya bakmak istiyoruz ama anlayışsiz erkek dolu koridor .oraya da girmesinler bir zahmet

iyi geceler bayanlar bugun sinirlerim cok bozuldu.yarin kuzenimin dugunu var ve benim giyim alisverisi yapmam gerekiyodu.16aylik bir kizim var ve vaktim kisitliydi zaten aksam uzeri 6da cikmisim disari mecburiyette.girdigim magazalarda ustumu degistiriyorum tam yan kabinde sevgili bekleyen bir asalak cikiyorum aynaya bakicam dikmis gozlerini beni suzuyo ustelik gittigim magazalarin cogunun soyunma kabini perdeli yada kapisi kapanmiyo,ya asiri rahatsiz oldum butun magazalarda sevgili yada es bekleyen adam kabinin hemen dibinde hemde.bisey giyip cikiyosun aynaya bakicam onunu arkami donecem adam dibimde kil oldum ya bazen vakit kazanmak adina pantolonun uzerine elbise gitmem gerekti bi cikiyorum dibimde sevgili bekleyen bir erkek hayret bisey ya benim esim.bayan magazalarinin icene bile girmez.bence mahremiyeti var saygisizca geliyor bana,elbisenin herturlu durusunu gormek istiyoruz onden arkadan donup duruyoruz elin herifi nemunasebet benim orami suzecek?siz nasil bakiyosunuz bu konuya bayan soyunma kabinlerine erkeklerin girmesi normalmi?bence normal degil ben.rahatsiz oluyorum.diyeceksiniz kikaklkazanmak adina ya a

valla bende bişey denerken eşime göstermek istiyorum muhakkak yanıma çağırırım.bakışları kötü niyetli algılamayın bence.düşünün eşiniz bişeler deniyo yan kabinden başka bir erkek çıktı illaki 2 sn bakılır ne denemiş diye.

Evet ben yalniz yasiyorum zaten su an. Arka fermuarimi hep kendim kapatirim. Kapatacak kimsem yok ki. Ben cikmiyorum. Rahatsiz oluyosam kadinlardan da cekinirim acik bi yerim varsa. O yuzden cikmiyorum kabinden.
Ben kadindan cekinmem valla kabin bos degilse o bolumde bile soyunurum kabinlerin oldugu yerde tabi asiri olmamak kaydiyla..benim sorunum zaten kalabalık yapmalari orda gereksiz durmalari..insan bir durup dusunmek istiyor alayom mi almayayim mi diye yani bes dakka kabinde karar ver al cik..sonra pismanliklar bunu neden aldim bunu nerde giyicem...

Bende eşimle gitmeyi severim. Onun bakıp beğenmesi hoşuma gidiyor.
Ancak kabinin dibinde dur desem durmaz.. biraz ilerde durur ki giyinen olur geçen olur diye oda rahatsız olur..
Ben giyerim çağırırım onu.. ilerden bakar. yada yanıma doğru yaklaşır.
Sizin zamanınız kısıtlı olunca stres yaptınız tabi.
Kabinin çıkışında beklemesi gerekmiyor erkeklerin. Biraz ilerde beklemeli. şahsen bende rahatsız oluyorum helede heyheylerim üstümdeyse, zamanım kısıtlıysa...

Hic gormedim aynanin olmadigini. Yoksa elbet cikarim.
daha geçen gün gördüm. kadıköyde bahariyede.
demek istediğim biraz görgü. orası soyunma kabini. ve kadınlar kıyafet deniyor. biraz daha düşünceli olmak olay. kazaların olabileceğini doluyken boş diye bir müşterinin kabini aniden açabileceğini ve orada soyunmuş vaziyette bir kadını görebileceklerini ve bunun nahoş olacağını erkekler biraz düşünmeli

Cidden eşlerinizi sevgililerinizi sokmayin soyundugumuz yere ya .soyunuyoruz orada Tayt deneyip popomuza bakıyoruz sütyen deniyoruz kabin içindeki aynayla koridordaki ayna farklı gösteriyor.koridordaki aynaya bakmak istiyoruz ama anlayışsiz erkek dolu koridor .oraya da girmesinler bir zahmet

Sutyeni uzaktaki aynadan gorsen ne gormesen ne kız :KK45:

iyi geceler bayanlar bugun sinirlerim cok bozuldu.yarin kuzenimin dugunu var ve benim giyim alisverisi yapmam gerekiyodu.16aylik bir kizim var ve vaktim kisitliydi zaten aksam uzeri 6da cikmisim disari mecburiyette.girdigim magazalarda ustumu degistiriyorum tam yan kabinde sevgili bekleyen bir asalak cikiyorum aynaya bakicam dikmis gozlerini beni suzuyo ustelik gittigim magazalarin cogunun soyunma kabini perdeli yada kapisi kapanmiyo,ya asiri rahatsiz oldum butun magazalarda sevgili yada es bekleyen adam kabinin hemen dibinde hemde.bisey giyip cikiyosun aynaya bakicam onunu arkami donecem adam dibimde kil oldum ya bazen vakit kazanmak adina pantolonun uzerine elbise gitmem gerekti bi cikiyorum dibimde sevgili bekleyen bir erkek hayret bisey ya benim esim.bayan magazalarinin icene bile girmez.bence mahremiyeti var saygisizca geliyor bana,elbisenin herturlu durusunu gormek istiyoruz onden arkadan donup duruyoruz elin herifi nemunasebet benim orami suzecek?siz nasil bakiyosunuz bu konuya bayan soyunma kabinlerine erkeklerin girmesi normalmi?bence normal degil ben.rahatsiz oluyorum.diyeceksiniz kikaklkazanmak adina ya a
Arkadaşım sana tamamen katılıyorum. Eskiden böyle değildi, şimdi insanlar çok rahat. Mahremiyet diye bişey kalmadı.
Ayrıca iç çamaşırı mağazalarına eşlerini getiren kadınlar da çok sinir bozucu. Fantazi yapacaksanız alın internetten saatlerce bakın seçin. Hem seçenekte bol. Ben şahsen gıcık oluyorum, sütyen bakıcam mesela reyonun dibinde bir adam. :KK67:

Son düzenleme:
Erkeklerin soyunma kabininin önünde beklemem, kadınların soyunma kabininin önünde eşimi de bekletmem...

Bence de olmaması lazım...

Bir de geçen iç çamaşırı mağazasında kadın kocasıyla ergen yaştaki oğlunu oturtmuş tezgahın dibine dakkalarca kadının gitmesini bekledim, ben elin herifinin yanında sütyen bakamam ki...

Ben kadindan cekinmem valla kabin bos degilse o bolumde bile soyunurum kabinlerin oldugu yerde tabi asiri olmamak kaydiyla..benim sorunum zaten kalabalık yapmalari orda gereksiz durmalari..insan bir durup dusunmek istiyor alayom mi almayayim mi diye yani bes dakka kabinde karar ver al cik..sonra pismanliklar bunu neden aldim bunu nerde giyicem...
bende çekinmem. iç çamaşırı denerken mağazalasrdaki kızlar gelip yardımcı oluyorlar mesela. arkasını kapatıyorlar bakıyorlar ona göre bir küçüğünü getiriyor vs. neden olayımki

Bende çok rahatsız olurum. Eğer avm de değilsem kadın mağazasındaysam ve abiye denediysem, yine
dışarda sevgilileri eşleri için bekleyen erkek varsa görevliye rahatsız olduğumu söylerim, onlarda uyarırlar. Benim eşim de ortamın müsaitlik derecesine göre uzakta bekler yada kapı önünde. Hatta bazı bayanlar kalabalıkta içinde askılı badi varken kazağını çıkartıp deniyorsa eşim kendisi rahatsız olup uzaklaşır.

Back
X