• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

eşimsiz alışverişe çıkmam ona danışıp alırım....özel parçalar için içerideki ayna kullanılabilir.....

bende çekinmem. iç çamaşırı denerken mağazalasrdaki kızlar gelip yardımcı oluyorlar mesela. arkasını kapatıyorlar bakıyorlar ona göre bir küçüğünü getiriyor vs. neden olayımki
Evet bazen yardim gerekiyor .bende sutyen alirken kiz geliyor bu ufak bu buyuk gelmis baskasini getireyim diyor..ben soruyorum cagiriyorum...Dedigin gibi perdeler tam kapanmiyor bile..bence oraya erkek getirmek son derece hatali bir davranis..bunun yobaz dusunceyle ilgisi yok ..ne alaka hemen hersey yobazlikla suclaniyor bu ulkede artik.son derece medeni bir insanim ama adamlarin benim soyunup giyindigim yerde dikilmesine gicik oluyorum..

ayrıca eşim kimseye bakamaz utanır bu nedenle ben içerde denerken uzakta durur çağırdığımda gelir.....

valla büyük bölümüne katılıyorum bu rahatsızlığın. bunun "amaan herkes te size mi bakacak?" yorumuna sahip olabilecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. hatta ben orada dik dik bakan kadınlara da gıcık oluyorum. belki şişmanım popoma bakçam, belki göbekliyim dar bir bluz deniycem. kadınların o alaycı bakışları da beni kasıyor.

ben de eşimle çıkarım alışverişe çünkü çok kararsızımdır, mağazaya girer, seçer alırırz (ki asla iç çamaşırı mağazalarına girmez) ben kabine geçerim, o gezinir içerde. denedikçe iki dakikacık bakar ve yine çıkar gider. kimseye görünmez, bakmaz. bunun kocamın sapıklığı ya da diğer kadınların çekiciliği ile alakası yok.

giyinip soyunurken, bişiler denerken izlenmek rahatsızlık veriyor.

benim eşim mağazaya girer ilk bulduğu yere oturur kabinde giyinirim mağazada koca ararım baksın diye :) sonra da bıkar beğendiysen hepsini al,lütfen evde dene,olmazsa birine verirsin gibi saçmalar ki sinirlenip hemen alim ve eve gidiim.. O yüzden kuzenimle arkadaşlarımla falan giderim hiç anlamıyo zaten..Bi hediye kıyafet alır babaanne bölümünden değiştiririm küser :D

yani. sütyen külot çıkıp bakanı bende görmedim.
olay o değil zaten. kazalar,rahat edebilmek,mesajlarımdada belirttiğim gibi ..

Oralarada girmesin şu adamlar artık, kocalar olmadan napıyorlardı acaba...

Ben geçen dakikalarca bekledim uyuz oldum küçücük dükkandı...

Back
X