- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahatladımGonderme yapiyorum
Evet bazen yardim gerekiyor .bende sutyen alirken kiz geliyor bu ufak bu buyuk gelmis baskasini getireyim diyor..ben soruyorum cagiriyorum...Dedigin gibi perdeler tam kapanmiyor bile..bence oraya erkek getirmek son derece hatali bir davranis..bunun yobaz dusunceyle ilgisi yok ..ne alaka hemen hersey yobazlikla suclaniyor bu ulkede artik.son derece medeni bir insanim ama adamlarin benim soyunup giyindigim yerde dikilmesine gicik oluyorum..bende çekinmem. iç çamaşırı denerken mağazalasrdaki kızlar gelip yardımcı oluyorlar mesela. arkasını kapatıyorlar bakıyorlar ona göre bir küçüğünü getiriyor vs. neden olayımki
Hahahahah. Bi de benim gögusler yakındaki aynadan bile gorunmeyecek kadar küçükSutyeni uzaktaki aynadan gorsen ne gormesen ne kız![]()
eşimsiz alışverişe çıkmam ona danışıp alırım....özel parçalar için içerideki ayna kullanılabilir.....
Aynen. Insan neden sutyen icin don icin disari cikip bakmak ister?
kadın erkek. 2 cins.Iyi de kadinlar erkeklerden daha cok bakiyor. Buna ne diyeceksiniz?
yani. sütyen külot çıkıp bakanı bende görmedim.Ben hiç kabinden çıkıp bakanını görmedim, arkadaş reyon demiş...
kadın erkek. 2 cins.
sizi o şekilde görmesinden soyunurken hangisi rahatsızlık verir size. cevap içinde sorunun aslında
çok güzelsin ondandır sanırımKadinlardan da cok rahatsiz oluyorum. Dik dik suze suze bakiyorlar.
çok güzelsin ondandır sanırım
yani. sütyen külot çıkıp bakanı bende görmedim.
olay o değil zaten. kazalar,rahat edebilmek,mesajlarımdada belirttiğim gibi ..
estafurullah güzele süze süze bakılırda. ondan dedimHerkese yapiliyor. Kendim icin soylemedim ki sadece. Dalga gecilecek bir sey degil.