Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam yanlış anladım o zamanSizin yorumunuzu görmedim. Bir arkadaş gratiste watsonsta bile erkek var. Rahatsız oluyorum gibi biley yazmış o yüzden yazdım.
Şahsen ben bir kadın olarak kimsenin kılını görmek zorunda değilim bizi niye kimse düşünmüyor acaba? Mahremiyet neden sadece erkeklere işliyor? Neden ayrı ayrı kabin yapılıyor o zaman tek bir oda yapsınlar tüm kadınlar topluca orada giyinsin. Erkeklerin kabin önünde bulunmaması savunulurken çok enteresan gerekçeler sunuluyor gerçekten.allah allah ya. yahu belki benim koltukaltım bacaklarım falan kıllı tüylü o sırada.. KIyafet denerken de podyuma çıkacakmışım gibi akpak mı olacam
orda adam olmamalı. orası mahremiyeti olması gereken bir yer..
Bu bu!
Gratis için söylenen carpitildi sanki...bayanlar özellikle genç kizlar makyaj alisverisi için sevgilisiyle geziyor adam jilet reyonuna kacip duruyor :) hatta Maybelline önünde bu indirimde gecen diyalog
-kahverengi mi siyah mi eyeliner alsam askim
-tam adamina sordun .. Yeter artik..
Yoksa alisveris yapan erkek yapsin yani ne olacak.. Bu yukarıdaki durumdan yola cikilarak bir şeyler yazilmisti
yok ben taciz olarak zaten bakmam. ama bak mesajlarıma bakarsan, yaşanıyor bunlar. perde kısa oluyor.. dışarda erkekler var. kabini tam kapatamıyor. 15 cm açıklık oluyor. erkek dışarda olunca tedirgin oluyor insan.Ama lütfen cok nadir olan bi durum ve saniyelik bisey, ben sahsen kabinde giyinirken kapimi yada perdemi kollarim böyle bi durum icin, böylece aninda kapatirim, disarda erkek görecek diye degil sadece coluk cocuk kadin fark etmez.... Ben rahatsiz olanlarada bisey demiyorum ama erkeklerin hepsi sankilim ordaki diger kadinlari süzüyor gibi lanse edilmesi ve kadinlarin esleriyle alisverise gittikleri icin birey olmayip stilsiz diye adlandirilmalarina bukadar yorum yaptim.... Heleki konu mahreme baglandi ya bu apayri zaten...Mahremiyete önem veren ilk önce ona göre yasasin....bilmem anlata bildim mi...![]()
kıl olur o an mesela bacakta. illa koltuk altında değil ki. o ara almamışsındır.
Mahremiyet? Bukadar önemsiyorsaniz satin alin evde rahatca deneyin, olmayani iade edin.... Bakin rahatsiz edici adamlar var ama hepsini ayni kefeye koymak, esleriyle alisverise gidenlere stilsiz falan demek yanlis... Kabini güzel kapatin adamlar kafalarinimi sokuyor iceri, yanlislakla acan sayida okadar az ki, acilsa bile genelde bayan oluyor acan... Bazi durumlarda rahatsiz edici olabilir ama burda cok abartildi diye düsünüyorum...![]()
Off yakti bu konu beni yaHannesli sen hala burda mısın? Dersine dön evladım![]()
görmesin zaten,hoş değil.![]()
E başkasının özgürlüğünü kisitliyorsun ama kapalı mağazaya gidin diyerek bi sana mi özgür ülke
kıl benım bacak benim :)yani adamın teki benim bacağımı bırak bacağımdaki kılı niye görsün şimdi di mi![]()
Şahsen ben bir kadın olarak kimsenin kılını görmek zorunda değilim bizi niye kimse düşünmüyor acaba? Mahremiyet neden sadece erkeklere işliyor? Neden ayrı ayrı kabin yapılıyor o zaman tek bir oda yapsınlar tüm kadınlar topluca orada giyinsin. Erkeklerin kabin önünde bulunmaması savunulurken çok enteresan gerekçeler sunuluyor gerçekten.
Evet aynen soyuncam artik...biz insanlara saygi duyuyoruz cekiniyoruz .ams yok saygi falan bos is demek ki...ondan bu karari aldim....ayrica vucudumda kil yok lazerle hepsini temizlettim ..burda yapilan espriyi bile ciddiye aliyorsunuz...aa bu arada yalniz oldugima nerden karar verdin...ben istedigim zaman kendime 50 tane sevgili yapabilirim gayet hoş ve bakimli bir bayanim..sen zorla bir kocis bulduysan sanlisin herkesi kendin gibi sanma..Sadece erkekler değil kadınlar da sizin memelerinizi, ağdasız uzuvlarınızı, südyen askılarınızı vs görmek zorunda değil. Bu koşullarda kabinden çıkmayın bir zahmet. Ayrıca südyen bikini konusunda mesela, kocamın fikrini almayacağım da kimin fikrini alacağım pardon?
Kapınızın çok dibinde duranı veya bakışlarıyla rahatsız edeni uyarırsınız olur biter. Ben denediğim her kıyafetle metrelerce uzaktaki kabin bölümü girişine gitmek zorunda değilim. Siz nasıl bedeni olmuş mu rengi gitmiş mi vs konuları satış görevlisiyle konuşabiliyorsanız başkalarının da eş sevgili baba vs her türlü yakınıyla da konuşması çok doğal. Ayrıca kabinler boşaldıkçA insanları içeri aldıkları için mağazanın en kalabalık kısmı kabin bölümünün kapısı oluyor.
Sizin yorumlarınızı okumadan önce anlayış gösterilebilecek bir konu olduğunu düşünmüştüm ancak siz soyunup çıkarım falan tavırlarında bir zihniyette olduğumuz için çok ciddiye almaktan ve bu talebinize saygı duymaktan vazgeçtim. Sadece tesettürlü kadınlar için fikrim aynı, avm kabinlerinde hiç tesettürlü kadınları görmüyorum ama görürsem dikkat edeceğim eş konusunda.
Bir de eş ve sevgililerden rahatsız olanların çoğunlukla yalnız oldukları dikkatimi çekti. Bu rahatsızlık (hakiki sapıkları bir kenara koyuyorum) biraz psikolojik bir durum olabilir. Çünkü ben bikini çamaşır abiye mini elbise şort tayt vs ne denediysem deneyeyim, eşini sevgilisini getirmiş kimseden rahatsızlık duymadım bu güne kadar, çok sık alışveriş yapmama rağmen.
Ayrıca, avm mağazalarının kabın görevlilerinin %90'ı erkek.
Ve sürekli kabinlerdeki askı ve kıyafetleri topluyorlar. Kocalarımızdan çok onlar kapınızın önünden geçiyor. Şikayet etmeye onlardan başlayabilirsiniz diyeceğim ama bir kişi bile erkek kabin görevlilerinden rahatsız olmamış. Çok ironik.![]()
Siz böyle görmüyorsunuz zaten bu yüzden sizin yorumlarinizin cogunu alinti yapmadim...Düsüncenizede saygi duyuyorum vehak verdigim bicok noktasida var...benim yorumlarim konu sahibi ve bikac at gözlügüyle bakan arkadasaydi... Genelleme yapiyorlar, erkeklerin hepsini ayni kefeye koyuyorlar, kadinlar eslerine danisiyor diye vasifsiz stilsiz diyorlar, mahremiyet bunu acmak istemiyorum din üzerine yazmak yasak siz benden iyi biliyorsunuz....yani bu yorumlari görünce aslinda sizin düsüncenizi savunacakken insanin savunasi gelmiyor...yok ben taciz olarak zaten bakmam. ama bak mesajlarıma bakarsan, yaşanıyor bunlar. perde kısa oluyor.. dışarda erkekler var. kabini tam kapatamıyor. 15 cm açıklık oluyor. erkek dışarda olunca tedirgin oluyor insan.
bir yandan giyinip bir yandan aman adamcağız görüyormu bir şey diyerek giyinmek hoş olmuyor. yada işte kıyafet deniyorsun çıkıp büyük aynada uzaktan bakayım diyorsun. içerde adamlar. insanlar bakarken arkasını dönüyor eteğine bakıyor dekoltesine bakıyor. deniyor dışarda. ama erkekler olunca rahatça hareket edemiyor kadın. yoksa sapıklık değil olay. sadece biraz ince düşünmek
Bakin magazadan kovmakla soyunma kabinin olduğu yerden gitmelerini istemek farkli şeylerBen kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyorum. Böyle bir yasak var mı ülkemizde kadınlar kabinini erkekler giremez diye yok değil mi? O zaman bu benim özgürlüğümdür sevgilim ile istediğim gibi kıyafet bakarım. Eğer rahatsız olan varsa kendini ona göre ayarlar. Böyle erkeklerin de girdiği mağazalara girmez olur biter.
Komik olan nedir? Anlatın da ben de güleyim.Buyrun![]()