• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Iyi güzel hosta, 3. de yazdiginiz biraz tuhaf olmamismi, kiyafetlerimde orda tek cantayi almakla olmuyor, ayrica siz kabin önündeki bikac erkekten rahatsiz olurken o kisi neden magazanin icinde onca erkegin icinden gecsinde esine sevgilisine göstersin.... Abartmayin yaa...

Söylediğim gibi bu şartları mağazanın sağlaması lazım.kesinlikle izin vermemesi gerekir.
Bayan eşini çağırır mı mesaj mı atar,watsuptan cekip mi yollar artık kendine ne uygun geliyorsa onu yapsın.

biz mağaza ortamı uygun olmadığı ortamda malesef annemin aldığını babama gösteremiyoruz.

sutyen denerken dışarı çıkan var mı ki :D olay çarpıtılma ötesine geçti:D herkesin zevki keyfi edebi kendine ya ben babamın yanında o şekil durmazken elalemin ne idüğü belirsiz adamı beni perde önündeki açıklıktan görecek diye endişelenmek zorunda değilim
sevgili kocişlerinizi istiyorsanız az öte tutun da rahat edelim
kocası ile yapışık geziyorsa da beni ilgilendirmez sutyeni de görmesin bi zahmet

Ruslar hep ciplak dolan yor oralarda daha kimse kovulmadi....soyunma kabininde soyunuk olmak delilik ama adamlari direk gibi orda bekletmek cok akillica..
Kız gel bizim memlekete. Kabinlere pek yaklasamiyolar.
Kocalar kabinlerin ötesinde bekler. Kimsenin d.tü yemez zaten. Yiyenin de d.tünden kan alırlar..

sutyen denerken dışarı çıkan var mı ki :D olay çarpıtılma ötesine geçti:D herkesin zevki keyfi edebi kendine ya ben babamın yanında o şekil durmazken elalemin ne idüğü belirsiz adamı beni perde önündeki açıklıktan görecek diye endişelenmek zorunda değilim
sevgili kocişlerinizi istiyorsanız az öte tutun da rahat edelim
kocası ile yapışık geziyorsa da beni ilgilendirmez sutyeni de görmesin bi zahmet
Butun kadinlari sutyenle kabin disina cikmaya davet ediyorum....o utanmazsa sen hic utanmican demek ki....

Konu Watsons Gratise kadar uzamış. Utanmasalar oraya giden erkekleri gay ilan etcekler. Ben ciddi anlamda kıskançlık seziyorum, yeri geliyor kocam duş almıyor traş olmuyor diyen bayanlar burda ne işleri var diyor. Kusura bakmayında o adam traş köpüğünü, kolonyasını almıcakta dışarda tarzan gibi, krater gibi siyah noktalı burunla mı gezsin sizin kocişler(!) gibi. Yok oraya gitmesin mahrem, yok bakım ürünü almasın minnoş. Herkesin haklı olduğu yanlar varken, koskoca 40 sayfalık konuda tek bir üyenin yorumları beni öylesine rahatsız etti ki, gezi eylemlerindeki slogan gibi sen alışverişede gitme ulan ayı diyesim geliyor.

rahatsız edici şekilde bakıyorsa sıkıntı var da. Herkes istediği her yerde durabilir. Herkese sapık gözüyle bakmamak lazım.
eşi sevgilisi ordaysa niye sizi süzsün ki? bence abartmışsınız. ya da o an sıkılmıştır bakmıştır yani ne var ki bunda.

Tabi bir de bunun başka bir boyutu var ki içler acısı. Şurada kaç konu açıldı ki daha önceden kocası açık giyinen kadınlara bakıyor diye sinir krizleri geçirip, kadınlara kızan.

Bunu ele alırken kıskanç kadınları unutmayalım lütfen.

Kendi kocalarının gözlerinde ve nefislerinde problem yok kadın baştan çıkarıyor hep ne de olsa. Açık olmasa adam bakmaz demi yani?!

Isin ilginci bu sevgililer/ kocisler disarida bir kiza goz ucuyla baksa cogu zaman tartisma cikar ama nedense bu sevgilinin/ kocisin kabin onunde vitrin mankeni gibi beklemesine izin verilir. :KK53: Iste ben asil kabin onunde rahat edemezdim. :KK14:

Her yerim kapali olsa , kil / tuy sorunum olmasa bile, hatta disari cikmasam bile ben bir erkegin kabin disinda olmasini inanilmaz derecede rahatsiz edici bulurum.
:KK12:

Söylediğim gibi bu şartları mağazanın sağlaması lazım.kesinlikle izin vermemesi gerekir.
Bayan eşini çağırır mı mesaj mı atar,watsuptan cekip mi yollar artık kendine ne uygun geliyorsa onu yapsın.

biz mağaza ortamı uygun olmadığı ortamda malesef annemin aldığını babama göstermeden alıyoruz.Tek cantayı almayın o zaman kıyafetlerinizide alın cıkın.başkalarını rahatsız etmekten daha iydir

görgü, centilmenlik ,karşındaki mahremiyete saygıda ,değişim olmaz.
Görgü? Yani eşinin ne giydiğine ne alacağına bakmak isteyen erkek görgüsüz öyle mi? Komik.
Mahremiyetse bir arkadaşın dediği gibi bu kadar mahremiyetinize düşkünseniz ya kabinden çıkmayın, ya da denemeden alın olmazsa değiştirin.
Centilmenlik, benim bildiğim bambaşka bişey, burda kabin önünde beklememeye indirgenmiş. Enteresan.
Saygı ise karşılıklı olmalı, benim eşimin orda bulunmasına saygı gösterilmesini beklemek doğal hakkım o zaman.

Dediğim gibi bu konuda bir yere varılamaz. Görüşlerin farklı olması çok doğal. Ama herhangi bir yaptırım olmadığına göre olağan duruma uyum sağlamak en mantıklısı.

traş köpüğü için gratise giden erkek nerdesin :D :KK76::KK76:
çık ordan yoksa ben çıkarırım D:

sizinle ayni magazalardan alisveris yapmadigimiz kesin, zira benim alisveris yaptigim magazalarda hic boyle durumlar yasanmiyor, kalite farki herhalde!
Heralde ben senin gibi bir kadinin alabildigi magazalardan alamiyorum bakk..uzuldum simdi....ne yapsam....nasil ulassam sana ...
Bir armani bir burberry gidemiyoruz iste maasimiz belli....sponsorumuzda yok..

Back
X