ben bundan 4 sene önce özel olarak yaptırtmıştım, tarz bu ama onu biraz daha kalkık, palyaço burun postal diyolar sanırım, rengi de mor gibi boyle
o zamanlar üniversitedeydim, üniversite gencliği tarzı işte bayıla bayıla giyiyodum
sonra durulup hanım hanımcık bir kız olunca bırakmıstım, gecenlerde elime gecti, dedim bi deneyeyim ve hala cok severek giyebildiğimi farkettim, ozellikle pantolonların, kısa sortların altına cok tarz duruyor
bu rengi biraz daha erkek ayakkabısı gibi ama benimki mor ve hiç bu asker postalı demezsiniz yani
ben hala severek giyiyorum, mor da bi kabanım var sahane duruyolar
her harfine katılıyoorumm...bayan modeli olan postallar hem şık hemde sofistike bir görüntü veriyorYani postal giyilir giyilmez değilde,
bu tam asker postalı,
hani bayanlar için biraz daha kibar postal modelleri var
bence onlardan almalıydın,
bana çok kaba göründü bu botlar,
tabii zevk senin yine de
tatlım ben polis olduğum için hiç yadırgamadım postal giyme isteğini her şeyin yeri ayrı topukluda giyersin postalda gittiğin yere giydiğin şeye yakıştırdıktan sonra ... Bence sen nasıl kombin yapacağını bilirsin
dar paca kot uzerinede deri ceket tarzı bisey yaparsan gayetde tarz olursun valla benim cok hosuma gidiyor boyle giyinen kadınlar hem karizma hemde seksi duruyor bence
bence kombin edebilirsin gayet de olur
denedim oldu evet.Taytla harika duruyor bence
konuya bayağı bir geç kalmışım ama postal candır, giyiniz giydiriniz efeniz
ben de edindim bi tane
Ama kalemkutu seninki çok güzel ya keşke ayağım 39 numara olsaydı benimde,neyse benimki de idare eder.Deri ceketle süper olacak.
beğenmene çok sevindim gerçekten..konuyu ilk açtığımda pek beğenilmedi ama şuan baktığımda olumlu yorumlar fazlalıkta..
demekki çok da çirkin bişey almamışım :)
ben de sizin postalınızı çok merak ettim,paylaşabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?