- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.862
- 1.423
- 60
çok haklisin ama kalbime anlatamiyorum her an onu dusunuyorum
Yaşın kaç acaba..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklisin ama kalbime anlatamiyorum her an onu dusunuyorum
Yaşın kaç acaba..
ben yurtdisindayim. on senedir burdayim ve burda okul okudum iki tane diploma aldim ve simdi uc senelik kontrat imzaladim is bulma kurumunda sekreterim ve nisanliyim (sorunlar var aramizda ama ben nisanli sayiyorum kendimi neyse...) ve kaynana denilen kisi benim calismami isteliyo cunku bayan calismazmis getirdigi para haram paraymis
Ha bide 3 4 aydır konuşmuyormusun adam unutmuş seni sen hala nişanlı sayılırız diyosun ve onlar istiyor diye sana dönsün diye çalışmaktan vazgeçiceksin belliki aferin böyle devam et boşuna okudun zaten bi erkeğin boyunduruğu altına girmek için dimi
Ya bırak şunları hala nişanlım kv diyorsun çalışmana bak paranımkazan hayatımı yaşa istediğin gibi ailenin kafası belli evinde otur çocuk doğur hizmet et sesini çıkarma uyuyorsa tamam deöyle bi aptallik yapacaktim. nisanlim sevgiliyken dediki evlenince calisamazsin dedi bende kabul etmistim. ama simdi is buldum calismaya basladim kaynanamla nisanlim delirdiler kadin calisamazmis harammis diye.
Örümcek beyinli kayınvalidenize uyup da sakın böyle bir eğitimi heba etmeyin. Sosyal hayatta kadının çalışması kesinlikle şart. Gerçi son zamanlarda hanımlarımız arasında 'kocam bana bakmaya mecbur' anlayışı çok moda ama:) Şunu düşünün hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Ama dini yönden bir açıklama istiyorsanız, dinimizce kocanın karısına bakması gerekiyor. Kadın ise ister çalışıyor, isterse çalışmıyor. Yani tamamen kendisine kalmış. İslam alimleri bu konuda biraz fikir ayrılığında esasında. Bir kısmı eğer zaruri bir durum yoksa kadının çalışması gerekmez diyor. Ama dediğim gibi haram değil. Herşeyden önce önümüzde Hz. Hatice gibi bir örnek var. Peygamberimizin eşi aynı zamanda onun patronuydu. Peygamberimize iş vermişti. Ve hatta evlilik teklifini de kendisi yapmıştı.
Senden yaşça büyük kızım var benimde..
Toparla kendini ilk önce,yeryüzünde son erkek o kişi kalsa bile ileride sana çok sıkıntı verir..
Ya bırak şunları hala nişanlım kv diyorsun çalışmana bak paranımkazan hayatımı yaşa istediğin gibi ailenin kafası belli evinde otur çocuk doğur hizmet et sesini çıkarma uyuyorsa tamam de
Diğer mesajlarını şimdi okudum da, zaten siz nişanlı falan değilsiniz ki artık. Dört aydır konuşmayıp nasıl nişanlı kaldınız daha doğrusu. Bence fiilen bitmiş bu ilişki. İşinize gücünüze verin kendinizi. Zaten doğru düzgün bir işi olmayıp annesinin gazıyla böyle ilkel isteklerde bulunan biriyle evlenmek akıl karı değil açıkçası.
Kusura bakmada sende biraz kv kafasında gibisin yok arkamdan dedikodu edicekler falan yahu bırak kim ne derse desin boşanmak çok daha zor emin ol hayatını karartma elalem ne der diyehepiniz haklisiniz ailemde ayni dusuncede sizin gibi. ama ben onu hergun gorcem burda dayanamiycam onu gordukce evimizin mesafesi iki dk bile degil uzulup kendimi yiyip bitirecem anca.
ayrilinca bi suru dedikode cikcak arkamdan onlari duydukca dahada uzulcem :'( :'(
hepiniz haklisiniz ailemde ayni dusuncede sizin gibi. ama ben onu hergun gorcem burda dayanamiycam onu gordukce evimizin mesafesi iki dk bile degil uzulup kendimi yiyip bitirecem anca.
ayrilinca bi suru dedikode cikcak arkamdan onlari duydukca dahada uzulcem :'( :'(
hepiniz haklisiniz ailemde ayni dusuncede sizin gibi. ama ben onu hergun gorcem burda dayanamiycam onu gordukce evimizin mesafesi iki dk bile degil uzulup kendimi yiyip bitirecem anca.
ben yurtdisindayim. on senedir burdayim ve burda okul okudum iki tane diploma aldim ve simdi uc senelik kontrat imzaladim is bulma kurumunda sekreterim ve nisanliyim (sorunlar var aramizda ama ben nisanli sayiyorum kendimi neyse...) ve kaynana denilen kisi benim calismami isteliyo cunku bayan calismazmis getirdigi para haram paraymis
Hiçbir şey hayatından daha önemli değil. Aşk acısı dediğin en fazla başka birini bulana kadar, dedikodu da anca mahallede daha önemli bir olay olana kadar sürer:) Ayrıca dedikodu malzemesi olacak kişi sen değilsin onlar. Sen gayet işinde gücünde bir insan olacaksın. Çok kafanı kızdırırlarsa "ipi sapı belli olmayan adamla evlenip hayatımı mı mahvedecektim" dersin. Sen git kendine, kariyerine uygun en azından daha medeni birini bul kendine güzelim. Hayatını heba etme böyle saçma bi sevda uğruna. Kendine örnek olarak aşkından öle öle kocaya kaçıp da iki ay sonra pişmanım diye ağlayanları al. Aşk sonsuza kadar sürseydi kimsenin evliliği bitmezdi.
Cidden sinirlenmeye başlıyorum artık,ne dedikodusu olacakmış.
Kapa kulaklarını duyma insanlar ne söylerse söylesin seni bağlamaz o saatten sonra.
Laf söyleyecek insanalr önce kendilerine baksınlar evladım..
Kusura bakmada sende biraz kv kafasında gibisin yok arkamdan dedikodu edicekler falan yahu bırak kim ne derse desin boşanmak çok daha zor emin ol hayatını karartma elalem ne der diye
Kaynanan çok cahil bir kadın , o doktora gittiğinde kime muayine oluyor erkeğe mi? Kadınlar iş hayatında olmalı geçmiş zamanda zaten bulunmuş kaynakları okusun sanırım okuma araştırma beceriside yok salıyor işte , sen ona inanacak değilsin herhalde , bu kaynanayla işin zor , hayatını zindan edecek gibi yarın evlilik hayatınıda zindanedecek böyle cahil bir kaynana çekeceğin var bilesin