- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Eee yapragini yiyince kirt kirt
Sapina gelince meeeeeee ..
Korkacagi seyler yasamasin o ARKADAS
Bi kan testi yapsin bi kac zaman sonra ..
2 gün önce girilen ilişkide hamilelik bu kadar kısa zamanda ortaya çıkmaz mantık var henüz evli değilken biliyorum. O kanama kızlık zarı kanaması da olabilir regl de.
Yoruma bak ya kız evli çocuk istiyor zaten.
İlişkiye girer girmez hamile kalıp yerleşme kanaması yaşayıp yaşamadığını soruyorsa daha neler, süper sperm arkadaşınıza denk gelmemiştir herhalde. Hamileliğin 2 günde belli olması mümkün değil.
Bu ilk basta yazmiyordu seker
Ayrica evliyse ne zarari olabilir .
Istiyormusta madem ..
Evli olduğu için bu ay birden fazla ilişkiye girmiş olma ihtimalini düşünün ayrıntılı yazdırtmayın
işte bizde onu soruyoruz hamile olabilirmi .. hamilelik belirtisimi bu bilmiyoruz ki öğrenmek istiyoruz
Ben hamileliğimi regl olmadan 1 hafta önce öğrendim, çizgi çok silikti, bu yüzden testte negatif çıktıysa gebelik değildir diye düşünüyorum, beklesin günü geçerse kan tahlili yaptırır.Hayır tabi ki de bu ay birden fazla ilişki yaşamış. fakat ilişkiden sonra kanama geldiği için kadınsal bir sorun mu yoksa yerleşme kanımıdır onu merak ettik. 2 saattir googledan bakıyoruz bir sürü ihtimal var. Benim çocugum yok o da tecrubesiz buraya yazalım dedik..
Ya kadin evli diyelim
Ilk defa iliskiye girmiyor degil mi ?
Ne olup bittigini biliyor yani .
Her zamankinden farkli bir sey varsa
Ya zorlanmistir
Ya regl yakin diye
Ya regl bitti diye
Ya da hamilelik bunun baska bi secenegi var mi mantik olarak ?
Iki gunde de hamilelik belli olmaz ayrica
Acin biraz okuyun
Evli arkadasiniz da ! Okusun
Iyi forumlar ..
Ici rahat etmezse evli arkadasin !
2 hafta sonra bi test yaptirsin
:) yerleşme kanaması olabilir tek seferlik kan ve kahve akıntıysa.
İlişki tetiklemiş olabilir.
Erken gebelik testi alsın 20 tl felan ona yapsın kesin çıkar.
Ucuz testle çıkmaması normal.
İçiniz rahat olsun inşallah gebedir.
Yorum yapanlar komikmisinizevli kadın bir ay içinde ilk kez ilişkiye girmedi heralde.
Bu son ilişkide kanama oldu diyor.
Mantık diye bişi var alemsiniz ya
Ben hamileliğimi regl olmadan 1 hafta önce öğrendim, çizgi çok silikti, bu yüzden testte negatif çıktıysa gebelik değildir diye düşünüyorum, beklesin günü geçerse kan tahlili yaptırır.
Eğer gebelik varsa kesin olur. İnşallah.Evet ucuz olan testten almış dün yarın alsak o dediğinizden kesin belli olur mu? Cumartesi de regl olmazsa günü geçmiş olacak inşallah olmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?