Bayanlar acil..

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Konunun yeri değil biliyorum fakat arkadaşım için açıyorum şu an yanımda.. hızlı bilgi alabilmek için buraya açtık. Kusurumuza bakmayın biraz heyecanlıyız çünkü..
Arkadaşım 2 gün önce ilişkiye girdikten sonra duş almış ve iç çamaşırında pembe bir kanama görmüş daha sonra peçeteyle silince daha detaylı görmüş. Ertesi gün yani dün kahverengi bir akıntı gelmiş. En erken bugün, geç cumartesi günü regl olması gerekiyor. Bugün olmadı.
Dün test yapmış hamilelik negatif çıkmış.
Sizce hamile olma ihtimali varmı?
Bu arada hep düzenli regl oluyormuş. En son mayıs 19 unda gece olmuş.

Not:Evli ve çocuk istiyor yorumlarınızı ona göre yaparsanız seviniriz

Güncelleme : Arkadaşım hamileymiş çok sevindik.. :))
Ayrıca evli bir bayanın tek bir gece ilişkiye girebileceğini düşünüp ona göre yorum yapanlara hayretle okuduk.

Son düzenleme:
Eee yapragini yiyince kirt kirt
Sapina gelince meeeeeee ..
Korkacagi seyler yasamasin o ARKADAS
Bi kan testi yapsin bi kac zaman sonra ..

2 gün önce girilen ilişkide hamilelik bu kadar kısa zamanda ortaya çıkmaz mantık var henüz evli değilken biliyorum. O kanama kızlık zarı kanaması da olabilir regl de.

İlişkiye girer girmez hamile kalıp yerleşme kanaması yaşayıp yaşamadığını soruyorsa daha neler, süper sperm arkadaşınıza denk gelmemiştir herhalde. Hamileliğin 2 günde belli olması mümkün değil.

Evliymiş; bir önceki aydan hamile kalıp kalmadığını merak ediyorsa test ne diyorsa o.

2 gün önce girilen ilişkide hamilelik bu kadar kısa zamanda ortaya çıkmaz mantık var henüz evli değilken biliyorum. O kanama kızlık zarı kanaması da olabilir regl de.

Evli olduğu için bu ay birden fazla ilişkiye girmiş olma ihtimalini düşünün ayrıntılı yazdırtmayın

Hayır tabi ki de bu ay birden fazla ilişki yaşamış. fakat ilişkiden sonra kanama geldiği için kadınsal bir sorun mu yoksa yerleşme kanımıdır onu merak ettik. 2 saattir googledan bakıyoruz bir sürü ihtimal var. Benim çocugum yok o da tecrubesiz buraya yazalım dedik..

işte bizde onu soruyoruz hamile olabilirmi .. hamilelik belirtisimi bu bilmiyoruz ki öğrenmek istiyoruz

Ya kadin evli diyelim
Ilk defa iliskiye girmiyor degil mi ?
Ne olup bittigini biliyor yani .
Her zamankinden farkli bir sey varsa
Ya zorlanmistir
Ya regl yakin diye
Ya regl bitti diye
Ya da hamilelik bunun baska bi secenegi var mi mantik olarak ?
Iki gunde de hamilelik belli olmaz ayrica
Acin biraz okuyun
Evli arkadasiniz da ! Okusun
Iyi forumlar ..
Ici rahat etmezse evli arkadasin !
2 hafta sonra bi test yaptirsin

Ben hamileliğimi regl olmadan 1 hafta önce öğrendim, çizgi çok silikti, bu yüzden testte negatif çıktıysa gebelik değildir diye düşünüyorum, beklesin günü geçerse kan tahlili yaptırır.

:) yerleşme kanaması olabilir tek seferlik kan ve kahve akıntıysa.
İlişki tetiklemiş olabilir.
Erken gebelik testi alsın 20 tl felan ona yapsın kesin çıkar.
Ucuz testle çıkmaması normal.
İçiniz rahat olsun inşallah gebedir.

Zaten korunmuyor çocuk düşünüyor. 2 günde hamile kalınmaz bunu bizde biliyoruz
İlişkiye girdikten sonra kanama gelmesini belirtmemdeki sebep internette kadınsal başka sorunlardan da bahsediyor olması.
Belki hamiledir diye biz heyecan yapıp konu açtık bugünde regl olmayınca.

Yorum yapanlar komikmisiniz evli kadın bir ay içinde ilk kez ilişkiye girmedi heralde.
Bu son ilişkide kanama oldu diyor.
Mantık diye bişi var alemsiniz ya

Evet ucuz olan testten almış dün yarın alsak o dediğinizden kesin belli olur mu? Cumartesi de regl olmazsa günü geçmiş olacak inşallah olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…