• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar aldatmayan erkek varmıdır

ya 10 yıldır aynı yastığa baş koyduğun insana değil de başkasının bi lafına mı güveniyorsun. belki eşini bi kadınla gördü ve yanlış anladı. tamam erkekler aldatır ama kadınların da onlardan aşağı kalır yanları yok. bunun kadını erkeği olmaz. erkekler aldatmayı gizlemekte zorlanırlar. kadınların sezgileri gçlüdür. en ufak bi değişim hissetmediysen bunu duyana kadar aldırma boşver...

O yakınında biraz akıl ve iyi niyet olsaydı,sana "dikkatli ol" deyip geri çekilmezdi.
Ya anlatmalıydı varsa bir bildiği,ya da hiç lafını bile etmemeli.
Oltayı at,misinayı çek...
Bunda ki mantık ve amaç ne karşındakini zor duruma sokmaktan başka...
O yüzden pek doğru olduğunu da düşünmüyorum açıkcası.

yakınız da bayağı bir "çok yakınınızmış" yani.
ortaya yem atıp arkasını dönen kişiden bana göre yakın değil ancak art niyetli tanış olur.
:delphin:

canım, erkeklerde çapkınlık geni varmış, haydar dümen öyle diyor. baharda geldi. hareketlenmede vardır. dilindede vardır diyorsun. baazıları dilindekini elindede var zannedebilir. gerçekten birşeyler başladı isede, korkutabiliyorsan, baskı yap. gözü kara ise, kendini yenile. şartları zorlayıp tanıştığınız günlerden daha çok kendine özen. güzelleş. çok iyi davran. aşk ve sevgiyle. bakalım ne olacak.

ah canlarım ama kendimi boşlukta hissediyoum malesef doğruymuş akşam kendine sordum en sevdiğin üzerine yemin ettir dim senle kavgalıyken 1 sefer gittim dedi ve akşamdan bu yana kendimde deyilim kaldıramıyorum hiç bişeye benzemiyor bu acı zaten ateş olmayan yerden duman cıkmaz ben güvenmeyin diyorum bende asla kocam yapmazdiyordumalsanaalsanasmile

kocam yapmaz dedm yaptı benim güvenimi sarsdı aldatı bırakın allahaşkına bu erkek mileti açık saçık bi kadın gördümü içine düşecek gibi bakarlar ama evdeki fıstık gibi karılarını gözleri görmez kör olurlarr ben güvenmiyorum aldatıldımmm berbat bişey şimdi yaşama dönmeye çalışıyorum erkekelr ne anlar aşkan sevgiden hayel hayell benim eşimin sayesinde kimseye güveni kalmadı yapmam diyenden korkun sizz

ah canlarım ama kendimi boşlukta hissediyoum malesef doğruymuş akşam kendine sordum en sevdiğin üzerine yemin ettir dim senle kavgalıyken 1 sefer gittim dedi ve akşamdan bu yana kendimde deyilim kaldıramıyorum hiç bişeye benzemiyor bu acı zaten ateş olmayan yerden duman cıkmaz ben güvenmeyin diyorum bende asla kocam yapmazdiyordumalsanaalsanasmile

safça bir soru sormak gibi olmasın ama nereye gitmiş? bir de yakınınız nerde görmüş? anlamadım yaf kafamçokkarıştı

Aldatmayan erkek var tabiki.
Bir arkadas ailesinden örnek vermis, katiliyorum bende ona.
Babami gecelim hadi, adam gelmis 55ine. Kardesim daha 21 yasinda ve biriyle görüsüyorsa asla baska kizlarla muhattap olmuyor. Sadece o kisi oluyor hayatinda. Biz herseyimizi paylasiriz, cok dobradir birde, en büyük hatayi islesede yaptim diyen biridir, korkmaz birseyden, o yüzden biliyorum asla kiz arkadaslarini aldatmadigini. Aldatsa yine bilirdim, söylerdi cünkü.
Yani canim var aldatmayan erkek. Birde ben birsey farkettim (her ne kadar genellemeleri sevmesemde), bir erkegin babasi nasilsa o erkekte zamanla öyle oluyor.
Tersi olanlarda var tabi, sadece benim dikkatimi ceken kismi erkeklerin cogu zaman babalarina benzemeleri.

Sana kocana sahip cik diyen akraban belki birsey duydu ondan duymani istemiyor.
Belkide yok öyle birsey.
Sen kocani takip et bir süre.

Anlamadim nereye gitmis bir sefer?

şu ana kadar aldatmadı ama ilerleyen zamanlarda olurmu bilmem
zira hiç yapmaz denilen insanların aptıklarını görünce büyük konuşmak istemiyorum :1ninca:

Sanırım geneleve gittiğini söylemek istediniz..
Eminim çok zordur sizin için..
Artık bundan sonra ne yapacağınızı düşünün..
İşiniz var,muhtaç değilsiniz ona..

kadınlar yapınca suç erkekler yapınca mubahh
iyiki sormuşunuz içiniz rahat etmiş ve siz bundaki sonraki hereketlerine bakın

evet aldatmayan erkek var..!..esıne okadars adıkkı onun gozlerınden alamıyo kendını sadece o var aklında..okadar sadık ve sevgı dolu kı hayatı esı olmus erkek var..
bence aklınızı sulandırmayın derım..
yarası olan bırı cıkıpda esıne dıkkat et demesı kadar sacma bısı olamaz!..

işte bu kadınların saf yanı 1 sefer gözüne baktımı ah bizim için ölüyo istediğini yaptımı beni seviyo ama arkasını döndümü aklına gelen herşeyi yapıyo inanın bana güvenmiyecek sin erkek milletine hepsi aynı .p. konuştuk 1 seferlık aklımdan affettim ama kalbimle asla affetmem ölene kadar 2 tana çocuğum için.

Back
X