Günaydın.arkadaşlar Merhaba. Site görevlilerinden çözüm bulana kadar zaman istiyorum başka yere taşınmasın lütfen.
Şimdi kızlar çok yakın akrabamın düğünü var. Ve çok az kaldı. Abiye yi falan aldım şal da Aldım ama abiyem sade Değil bu yüzden şal modelimin sade olması gerekiyor. Ben ise, helen diyorlar galiba, öyle bir takı taktırmak istiyorum. Onu almak çok abartı olur ama ona benzer taktıracağım bir takı var mı?
Bu aralar çok masraf yaptım evde magzemeyi kendim yapacağım bişeyler olur sa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim. Ya ben foto atmayı bilmiyorum da google â eşarp üstüne takı yazarsan çıkıyorGünaydın.
Helen takısını ilk defa duydum. Netten de baktım,bazı siteleri açamadığımdan göremedim galiba.
Maalesef yardımcı olamadım.
Konu güncel kalsın diye yazıyorum.
Gördüm,gördüm.Teşekkür ederim. Ya ben foto atmayı bilmiyorum da google â eşarp üstüne takı yazarsan çıkıyor
Napayım peki. Tek renk şal almıştım ama.şal takma çok boğar o takıyla
Küçücük bir broş tarzı bişey nasıl olur peki veya küçük bir taç?Ne kadar yakın akraba olursa olsun da ben sevmiyorum öyle takıları yaa. Takma bence. Abiyen madem sade değil, bide şalını karıştırma boğma takılarla. Güzelce ört şalını git düğüne.
Ha illa süslü süslü gitcem diyosun yaniKüçücük bir broş tarzı bişey nasıl olur peki veya küçük bir taç?
Veya evde ne yapabilirim şalıma süs olarak
şekerim düğün senin olmadığı sürece eşarbın üstüne takı toka yapmana gerek yok bence .arkadaşlar Merhaba. Site görevlilerinden çözüm bulana kadar zaman istiyorum başka yere taşınmasın lütfen.
Şimdi kızlar çok yakın akrabamın düğünü var. Ve çok az kaldı. Abiye yi falan aldım şal da Aldım ama abiyem sade Değil bu yüzden şal modelimin sade olması gerekiyor. Ben ise, helen diyorlar galiba, öyle bir takı taktırmak istiyorum. Onu almak çok abartı olur ama ona benzer taktıracağım bir takı var mı?
Bu aralar çok masraf yaptım evde magzemeyi kendim yapacağım bişeyler olur sa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Yok ya küçük ince bişey taksam bariiiibişe takma be avizeye dönüyor kafa o zaman
Minnak bişey taksaaammm ne olur kişekerim düğün senin olmadığı sürece eşarbın üstüne takı toka yapmana gerek yok bence .
Ama şu anda koyamam kii.Ha illa süslü süslü gitcem diyosun yani
Elbiseni ve şalını bi görsek belki ona göre yorum yapabilirdik.
Yapma canım yapma bence. Ama çok istiyorsan internetten bi araştır sade model bulabilirsin belki. En oluru broş tavsiye etcem ama elbisen nasıl bilemiyorum.Ama şu anda koyamam kii.
Ya açıkçası yakın akrabam Helen tarzı bişey takacak mış. Hani gelinlere yapıyorlar ya alnının ortasına falan da geliyor. Ben zaten istiyordum ama baktım abartı durur. Dedim sade bişey takıyım. Para da yok öyle. Bayram â gidiyorum diye çok masraf yaptım . Evde bişey yapamam mı acaba
bak sen beni dinle takma boşver sade daha güzel olur hem elbisenin patlaması daha önemliMinnak bişey taksaaammm ne olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?