bayanlar bakar mısınız?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
arkadaşlar Merhaba. Site görevlilerinden çözüm bulana kadar zaman istiyorum başka yere taşınmasın lütfen.
Şimdi kızlar çok yakın akrabamın düğünü var. Ve çok az kaldı. Abiye yi falan aldım şal da Aldım ama abiyem sade Değil bu yüzden şal modelimin sade olması gerekiyor. Ben ise, helen diyorlar galiba, öyle bir takı taktırmak istiyorum. Onu almak çok abartı olur ama ona benzer taktıracağım bir takı var mı?

Bu aralar çok masraf yaptım evde magzemeyi kendim yapacağım bişeyler olur sa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

Günaydın.
Helen takısını ilk defa duydum. Netten de baktım,bazı siteleri açamadığımdan göremedim galiba.
Maalesef yardımcı olamadım.
Konu güncel kalsın diye yazıyorum.

Arkadaşlar net e eşarp üstüne takı yazarsanız orda var. Öyle bişeyler istiyorum bakar mısınız bi?

Günaydın.
Helen takısını ilk defa duydum. Netten de baktım,bazı siteleri açamadığımdan göremedim galiba.
Maalesef yardımcı olamadım.
Konu güncel kalsın diye yazıyorum.
Teşekkür ederim. Ya ben foto atmayı bilmiyorum da google â eşarp üstüne takı yazarsan çıkıyor

Teşekkür ederim. Ya ben foto atmayı bilmiyorum da google â eşarp üstüne takı yazarsan çıkıyor
Gördüm,gördüm.
Gerçekten harika bunlar ben de kınamda takmıştım.
Ama kendi gecen olmadığı için bence takmamalısın,zaten gelin takmak ister onu.
Ben olsam sallamam da belki gelin kırılır diye düşünmeli..

Ne kadar yakın akraba olursa olsun da ben sevmiyorum öyle takıları yaa. Takma bence. Abiyen madem sade değil, bide şalını karıştırma boğma takılarla. Güzelce ört şalını git düğüne.

Ne kadar yakın akraba olursa olsun da ben sevmiyorum öyle takıları yaa. Takma bence. Abiyen madem sade değil, bide şalını karıştırma boğma takılarla. Güzelce ört şalını git düğüne.
Küçücük bir broş tarzı bişey nasıl olur peki veya küçük bir taç?
Veya evde ne yapabilirim şalıma süs olarak

şekerim düğün senin olmadığı sürece eşarbın üstüne takı toka yapmana gerek yok bence .

Ha illa süslü süslü gitcem diyosun yani
Elbiseni ve şalını bi görsek belki ona göre yorum yapabilirdik.
Ama şu anda koyamam kii.

Ya açıkçası yakın akrabam Helen tarzı bişey takacak mış. Hani gelinlere yapıyorlar ya alnının ortasına falan da geliyor. Ben zaten istiyordum ama baktım abartı durur. Dedim sade bişey takıyım. Para da yok öyle. Bayram â gidiyorum diye çok masraf yaptım . Evde bişey yapamam mı acaba

Yapma canım yapma bence. Ama çok istiyorsan internetten bi araştır sade model bulabilirsin belki. En oluru broş tavsiye etcem ama elbisen nasıl bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…