Cnm ,2bucuk yıldır negatif görmekden şaşırdım İnanNoter huzurunda yemin gerekli, şaka bi yana hayırlı olsun
Bilirim o duyguyu:)Cnm ,2bucuk yıldır negatif görmekden şaşırdım İnan
Allah herkese nasip etsin inşallahBilirim o duyguyu:)
Ben de yanlış yazma ihtimalini hiç düşünmedim bile. Yöresel bir deyim sandım.Gebe kalma yöntemi sandım bir an
Yaş 22 değil miCnm ,2bucuk yıldır negatif görmekden şaşırdım İnan
Evet 22Yaş 22 değil mi
Evet var oBel çektirme vardı galiba burda öğrendim onu da
Merhaba 27 ekim adet günümdü adet günümde evde test yaptım pozitifti sonra ki gün tekrar yaptım yine pozitifti ve kan testi yaptım hcg 110 çıktı acil doktoru hamile olduğumu söyledi bende keşe görünmesi için 1-2 hafta daha bekleyip öyle doktora gitmek istedim bugün gittim yani adetim 5 gün gecikti hcg testim 539 çıktı kese fln görünmedi doktor hamile olmadığımı söyledi çok moralim bozuk sizce bir umut var mı yoksa umutsuz vaka mı bu ayYa napmaya hemen kan testine koşsun.Ya şaka gibisiniz.Hayirli olsun konu sahibi.
Nasıl hamile değilsiniz ya normalde evet bu hcg de kese görünmez ama siz yine de bir yarın tekrar gidip hcg baktırin belki dusuyordur yani kimyasaldır o yüzden hamile değilsiniz demiş olabilirMerhaba 27 ekim adet günümdü adet günümde evde test yaptım pozitifti sonra ki gün tekrar yaptım yine pozitifti ve kan testi yaptım hcg 110 çıktı acil doktoru hamile olduğumu söyledi bende keşe görünmesi için 1-2 hafta daha bekleyip öyle doktora gitmek istedim bugün gittim yani adetim 5 gün gecikti hcg testim 539 çıktı kese fln görünmedi doktor hamile olmadığımı söyledi çok moralim bozuk sizce bir umut var mı yoksa umutsuz vaka mı bu ay
Bilmiyorum o kadar moralim bozuk eve geldiğimden beri ağlıyorum alttan muayene etti ve kese görmediğini söyle. Yüzüme azarlar bi tavırla siz hamile değilsiniz bu dönemde kanamanız olursa düşük korkusu yaşamayın o adet kanamanız zaten dediNasıl hamile değilsiniz ya normalde evet bu hcg de kese görünmez ama siz yine de bir yarın tekrar gidip hcg baktırin belki dusuyordur yani kimyasaldır o yüzden hamile değilsiniz demiş olabilir
Değerleriniz gayet güzel artmış. 500de zaten görünmez kese. Boşuna stres yapıp üzülmeyinBilmiyorum o kadar moralim bozuk eve geldiğimden beri ağlıyorum alttan muayene etti ve kese görmediğini söyle. Yüzüme azarlar bi tavırla siz hamile değilsiniz bu dönemde kanamanız olursa düşük korkusu yaşamayın o adet kanamanız zaten dedi
Ya gerçekten bazı doktorlar neden bu kadar acımasız. Karşısındaki kişinin duygularının olduğunu unutuyorlar. Bence başka doktora da gorunmenizde fayda var benimde boyle bir doktor tecrubem olmustu benim yuzume pat diye senin cocugun olmaz tup bebek yaptir bosa ugrasmayin dedi neye uğradığımı şaşırmıştımBilmiyorum o kadar moralim bozuk eve geldiğimden beri ağlıyorum alttan muayene etti ve kese görmediğini söyle. Yüzüme azarlar bi tavırla siz hamile değilsiniz bu dönemde kanamanız olursa düşük korkusu yaşamayın o adet kanamanız zaten dedi
Doktora 27 ekimde acille gidip kan testi yaptırdığımı ve farklı günlerde evde idrar testi yaptğımı pozitif olduğunu söylüyorum bana verdiği cevap bir acil doktorundan daha fazla bilgiye sahip olduğuma eminim oldu. Ben 6 hafta dolana kadar kontrolle gitmeyeceğimi acil sancım olunca geldiğimi söylüyorum bana diyor sen hamile değilsin ki 6 hafta doldurasın şuan kanaman olursa da korkma bebek yok ki düşük olsun o adet kanamandır diyorYa gerçekten bazı doktorlar neden bu kadar acımasız. Karşısındaki kişinin duygularının olduğunu unutuyorlar. Bence başka doktora da gorunmenizde fayda var benimde boyle bir doktor tecrubem olmustu benim yuzume pat diye senin cocugun olmaz tup bebek yaptir bosa ugrasmayin dedi neye uğradığımı şaşırmıştım
Degisik ya belkide kimyasal gebeliktir ama bunu da bu dille değilde düzgünce söyleyebilirdi yaniDoktora 27 ekimde acille gidip kan testi yaptırdığımı ve farklı günlerde evde idrar testi yaptğımı pozitif olduğunu söylüyorum bana verdiği cevap bir acil doktorundan daha fazla bilgiye sahip olduğuma eminim oldu. Ben 6 hafta dolana kadar kontrolle gitmeyeceğimi acil sancım olunca geldiğimi söylüyorum bana diyor sen hamile değilsin ki 6 hafta doldurasın şuan kanaman olursa da korkma bebek yok ki düşük olsun o adet kanamandır diyor
İnsanlar bazen mesleki için lisans yapıyor ama maalesef iletişimde ciddi bozuklukları oluyor o diplomayı aldıkları için herşeyin en iyisini bildiklerini sanıyorlar üzücü.Degisik ya belkide kimyasal gebeliktir ama bunu da bu dille değilde düzgünce söyleyebilirdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?