bayanlar bakarmisiniz

Tabii ki yaptırın. Bende enfeksiyon çıktı ama tedaviden sonra geçti gitti. Keşke daha önce verseydim smear dedim de Allahtan temiz çıktı. Hiç düşünmeyin; gidin verin testinizi.
yarin ilk isim soracagim olmuyorsada gittim dr da yapicam aslinda ben yapdircakdim 3 gun ilişki olmiycak sonra ornek alicam dedi

çok eşlilik yaşıyorsanız yada evliyseniz eşinize güvenmiyorsanız yaptırın tek eşliyseniz risk yok .

Ben de 30 biliyorum.
Kusura bakmayin da cok merak ediyorum daga ne demek?
Konusurken de daga diyormusunuz?

Gecen konunuzda da daga yazmistiniz bir kac kere de dikkatim cekti.

Sinirim bozuk sanırım benim anlamadigim bir şekilde buna 5 dk dir istemsizce guldum çok tatlısın yaa

Neden hemen tepki gosteriyorsunuz? Dogrusunu soylemenin ne gibi zarari olabilir? Bundan sonra duzeltecek belki..

Sinirim bozuk sanırım benim anlamadigim bir şekilde buna 5 dk dir istemsizce guldum çok tatlısın yaa
Cok tesekkur ederim, o sizin tatliliginiz
Aslinda meraktan sormustum ama baya gomduler)))
Zaten bozuk turkcemle birilerinin turkcesine laf edecek en son kişi benim)))

Onu bunu geçtim de, evlisiniz değil mi?
Değilseniz sağlık ocağı yapacağı varsa da yapmaz test falan:)

Hanımefendi*
Daha*
Konuştuğum*
Okunuyor ama çok anlaşılır olmuyor, arkadaş uyarmak istemiş ne var bunda hemen tersliyorsunuz.

30 yaş altına smear testi yapmıyorlar, istanbuldaysanız herhangi bir üniversite hastanesine giderseniz smear testini yaparlar.

hayir degilim yanliz benide gomuyolar keske ozelden sorsaydin insalar ne kadar kirici ya gercekden cok uzuluyorum bazen
Benimle alakasi yok, gecen yazdiginiz konuda da daga kelimeleri vardi ve bununla ilgili yazanlar vardi ama ne yazdiklarini hatirlamiyorum)))

Şimdi bildiğimi yazayım, 30 yaşından sonra kadınlara senede bir smear testi yaptırmayı öneriyorlar.
Muhtemelen gördüğünüz yazı o dur, 30 la alakalı kısım.
Yoksa elbette talep ettiğinizde yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…