bayanlar bakarmısınız!!!!

terbiyesiz adam yaptığına da bakın

eğitim cehaleti götürür eşeklik(Afedersiniz ama derim bu durumda) baki kalır....

helede bir bayanın bağlantısına yapılan yorum değilmi:)çok ilginç şeylerle karşılaşıyorum ya...

Kpss sorularının 10 bin dolara verildiği ile ilgili paylaştığım bir bağlantıydı.yaptığı yorum...a.q ben böyle işin...resmen terbiyesizlik...

içinden söyleseydi bari sempatiksalakcinniyle
sorular çalındı tamam ama face duvarına yazılmaz ö
yasakla hemen

bence bağlantınızı kesin mesele sizin paylaşmanız değil öğretmen olmuş ama adam olamamış

o kişi sizin için önem arz etmiyorsa tabi ki arkadaşlığınızı kaldırın derim...kimleri silmiyoruz ki face de durması çok mu önemli sizin bir yakınınız o yorumu görse kim bu ya böyle bir yorum yapmış demez mi?..

canım öncelikle başına gelen olaydan ötürü hemcinsin olarak hicap duydum...ben böyle durumlarda(bu tarz başıma birşey gelmedi ama canımı sıkıcak durumlarda) hemen şikayet ederek o kişiyi facebooktan attırıyorum,bu kişi akrabam bile olsa farketmez..oranın dingonun ahırı olmadığını o şahsın anlaması gerek...
o kişiyi hemen listemden silerdim.tabi günlük yaşamımdan da ..böyle ağzından çıkanı kulağı duymayan insanlardan hayatın her alanında zarar gelir..tepkini ver ki bir daha böyle bir dengesizliği kimseye yapamasın...
işte böyle durumlarda şu deyime bayılıyorum ''tahsil cehaleti alır,eşeklik baki kalır''

Back
X