- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Bir sürü inkar edecek canım adım gibi eminim başka şeylerinide yakaladım ama yine inkar etti benim ailemin ve onun ailesinin arkamda olması için kesin olarak kanıtlamam lazım.Belli ki eşin bi işler karıştırıyor,simkartta ki bilgileri yada numaraya ait bilgileri ancak hat sahibine verirler,ama bence bunları araştırmaya gerek yok gerekli deliller elinde zaten,ben eşimin cüzdanında simkart bulsam "noluyo"diye bir sorardım,sende bi sor bakalım ne dicek.
Canım bidaha o hesaba mesaj atamam.Eşinizin tlfnu Iphone mu?
Bende Iphone kullandım ve sadece bir hat kullanıyorsa o hat çıkarma aparatını üstünde tasımasına gerek yok ama arada hat değiştiriyorsa üstünde taşıyabilir.
Ama başka numara varsa nasıl öğrenilir bilmiyorum.
Size msj atan o kişiye sorun nerden biliyorsa, madem kocanıza böyle zarar vermek istiyor numarayı da versin..
Aynen öyle insanın güveni bir kere sarsıldımı eşinin her hareketinden şüpheleniyor böyleAH İŞTE GÜVEN birkere sarsılmaya dursun
Arkası kesilmez,hakkınızda hayırlısı olsun.....
Yok canım aradım numaranın hesapları gizli dedi.bu bilinmeyen numarlar servisi bilmez mi?
Canım bidaha o hesaba mesaj atamam.
Evet boşanırım. kanıtlamayıda dava için kullanırım.hımm bişi sormak istiyorum oğrenince boşanacakmısınız?
Yok ablamda eşimin nasıl olduğunu biliyor ama sadece o hesaba öyle söylemiş hani belki sahtede yalnda olabilir diye.Burda insanlar konu açıyor arkadaşım, yengem, işyerindeki kadın aldatılıyor vicdanım sızlıyor ne yapalım diye. Ben de fake hesap açıp durumu anlatın diyorum. Çünkü aldatılıyorsun diyen kişi sonunda bir şekilde suçlu çıkıyor, adamlar ya affediliyor ya aklanıyor.
Bu insanın size ne garezi olsun ki? Bence sadece vicdanlı birisi, sizi uyarmak istemiş. Ablan dimdirek eniştesini savunmaya geçmiş kuyruk acısı vs diyip ama bence haksızlık yapmış, alakası yok.
Bu insan ne diyorsa doğru bence dikkate alın.
E devlet şifresi nedir canım nasıl giriliyor e devlete.Eşinizin e devlet şifresini biliyorsanız, ya da öğrenme şansınız varsa oradan adına Kayıtlı bütün numaraları görebilirsiniz.
E devlet şifresi nedir canım nasıl giriliyor e devlete.
Çok akıllısın,başkası olsa hıncından düşünmeden adımlar atar,o yüzden takdir ettim sizi.Evet boşanırım. kanıtlamayıda dava için kullanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?