Bayanlar bi bakarmısınız:-*

Dost oldum onunla bir ay boyunca konuştum ama bir türlü kim olduğunu çıkaramadım lütfen bana bi kanıt ver dedim ama yapamam dedi kanıt verirsem kim olduğum ortaya çıkar dedi. O yüzden eşimin bi arkadaşı olduğunu düşünüyorum.

Ben olsam PTTde sansimi denerdim herhalde. Esim isten izin alamadi, bana sifre verebilir misiniz derdim, bir olasilik yeni sifreyi kapardim.

Canım şimdi eşimin kimliğini alıp ptt'ye gidip e devlet numarasını istiyorum dersem verirler mi?

Çok uzun olmuş kusura bakmayın şütfen okuyamayanlar için şöyle özet geçeyim eşimin başka hat kullandığını ve içindeki yazışmaları nasıl kanıtlayabilirim?

Yine sor o kişiye...
Bulsun versin sana numarayı, belki de onda vardır
Eğer gizli bir hattı varsa ne yazıştığı , kimle konuştuğu önemli değil. Olay bitmiştir orda
Eşin bana hiç sağlam ayakkabı gelmedi söyleyim..

Kanıt vermiyorsa inanma

Kızlar bide eşim sürekli seni çok seviyorum sen ve kızımız benim hayatımdaki tek aşklarımsınız. ondan sonra nereye gitse haberim olur çoğu zaman fotoğraf atar fotoğraf çekmeye çok meraklı olduğu için. Bazen bana atmaz sonra gizlice telefonuna bakarım ne var ne yok diye. Bilemiyorum yaa umarım öyle bi şey yoktur varsa önce boşanma davası sonra tazminat davesı açıp donuna kadar alacam. Parayı sevdiğim için değil o parayı sevdiği için alacam.

Adam çapkınlık yapıyorsa sadece telefonla yapmiyordur. Facebook, mail bunların hepsini kontrol edin. O kişi size kanıt vermiyorsa da en azından eşinizin ikinci numarasını söylesin.

Diğer hat da eşinin üzerineyse e devletten bulabilirsin numarayı. Yalnız eşinin e devlet şifresi lazım tabiki. Bulabilirsen kolaylıkla ulaşabilirsin numaraya.

Aslında bir avukatla gorusseniz. Hemen boşanmak için degil ama durumu anlatirsiniz belki bir yol gosterir. Varsa öyle bir durum, yapacaginiz belli. Bence esiniz bir haltlar karıştırıyor. Esiniz muhakkak iz bırakır. Sim kartını başka bir i phona taksaniz? Sifreyi falan kirma yolları vardir nette yada şunu yapabilirsiniz. Hat kayboldu deyip çıkarabilir misiniz tekrar. Ayyy çok uyuz oldum esinize yaaaa.

E-devlet şifresi size verilmez. Eşim çalıştığı için ben almak istedim, küçük bir ilçede olduğumuz ve bizi tanıdıkları halde vermediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…