Bayanlar bi bakarmısınız:-*

Çok akıllısın,başkası olsa hıncından düşünmeden adımlar atar,o yüzden takdir ettim sizi.
Sanırım ben bu durumda sizi aydınlatan kişiden yardım isterdim,dost bile olurdum ne yalan söyleyeyim,yeter ki beni aydınlatsın.Boşuna dememişler;düşmanımın düşmanı dostumdur diye
Dost oldum onunla bir ay boyunca konuştum ama bir türlü kim olduğunu çıkaramadım lütfen bana bi kanıt ver dedim ama yapamam dedi kanıt verirsem kim olduğum ortaya çıkar dedi. O yüzden eşimin bi arkadaşı olduğunu düşünüyorum.

Hmm. Şöyle ki , bütün bilgilerimizin yer aldığı sistem e devlet. Şifre PTT'den alınıp,şifre kimlik numarasıyla sisteme giriliyor. Oradan bu bilgilere ulaşılıyor. Normalde başkasının e-Devlet hesabına girmek doğru değil ama zor durumda olduğunuz için söylemiştim. Zaten PTT o ilk şifreyi de kişinin kendisine veriyor.

Ben olsam PTTde sansimi denerdim herhalde. Esim isten izin alamadi, bana sifre verebilir misiniz derdim, bir olasilik yeni sifreyi kapardim.

Hmm. Şöyle ki , bütün bilgilerimizin yer aldığı sistem e devlet. Şifre PTT'den alınıp,şifre kimlik numarasıyla sisteme giriliyor. Oradan bu bilgilere ulaşılıyor. Normalde başkasının e-Devlet hesabına girmek doğru değil ama zor durumda olduğunuz için söylemiştim. Zaten PTT o ilk şifreyi de kişinin kendisine veriyor.
Canım şimdi eşimin kimliğini alıp ptt'ye gidip e devlet numarasını istiyorum dersem verirler mi?

Çok uzun olmuş kusura bakmayın şütfen okuyamayanlar için şöyle özet geçeyim eşimin başka hat kullandığını ve içindeki yazışmaları nasıl kanıtlayabilirim?

Yine sor o kişiye...
Bulsun versin sana numarayı, belki de onda vardır
Eğer gizli bir hattı varsa ne yazıştığı , kimle konuştuğu önemli değil. Olay bitmiştir orda
Eşin bana hiç sağlam ayakkabı gelmedi söyleyim..

Dost oldum onunla bir ay boyunca konuştum ama bir türlü kim olduğunu çıkaramadım lütfen bana bi kanıt ver dedim ama yapamam dedi kanıt verirsem kim olduğum ortaya çıkar dedi. O yüzden eşimin bi arkadaşı olduğunu düşünüyorum.
Kanıt vermiyorsa inanma

Kızlar bide eşim sürekli seni çok seviyorum sen ve kızımız benim hayatımdaki tek aşklarımsınız. ondan sonra nereye gitse haberim olur çoğu zaman fotoğraf atar fotoğraf çekmeye çok meraklı olduğu için. Bazen bana atmaz sonra gizlice telefonuna bakarım ne var ne yok diye. Bilemiyorum yaa umarım öyle bi şey yoktur varsa önce boşanma davası sonra tazminat davesı açıp donuna kadar alacam. Parayı sevdiğim için değil o parayı sevdiği için alacam.

Adam çapkınlık yapıyorsa sadece telefonla yapmiyordur. Facebook, mail bunların hepsini kontrol edin. O kişi size kanıt vermiyorsa da en azından eşinizin ikinci numarasını söylesin.

kızlar merhaba tekrar bi konudan sizden yardım istiyorum belki benim durumumda olanlar vardır diye.
Kızlar ben daha iki aylık hamileyken gizli bir hesaptan ablama mesaj atılmıştı benim eşim bütün hesaplarımı kapattığı için ona atılmıştı heralde çünkü ablamın hesabında ben ve eşim etiketliyiz. Mesaj şöyleydi: merhaba sen gul476 nın ablasısın dimi ablam evet demişti oda eşimin huyları hakkında bi şeyler söylemişti eşimin bana yaptıklarının hepsini doğru söylemişti ve beni aldattığını söylemişti şöyle yazmıştı: "biz gul'le çok üzülüyoruz eşi buraya gelip kızlara asılıyor evli olmadığını söylüyor ve başka bir numara kullanıyor". Ablamda buna mesaj olarak "senin kuyruk acın var heralde bana birdaha mesaj atma" diye cevap vermiş kız da: "ben size yardım etmek için mesaj atım ister inanın ister inanmayın" gibi şeyler söylemiş ve bi daha mesaj atmadı doğum yaptım doğum yaptıktan bir hafta sonra konularımdada var eşimle kavga ettik annemlere gittim sonra ablam bana böyle bir şeyin olduğunu söyledi benim öyle bir hesptan ve yazışmadan haberim yoktu eşimden çok şüphelerim vardı ama sürekli inkar ediyordu. ablamdan o hesaba tekrar "selam" diye mesaj atmasını istedim attı kız cevap olarak "o gün bana onca şey söyledin şimdi söylediklerim doğru çıktı diye sözüme gelip bana mesaj attın" dedi sonra ben bir hesap açıp mesj attım ne yaptıysam bana kim olduğunu söylemdi yalvardım hatta ama "söyleyemem" dedi bir erkekte olabilir eşimin herşeyini bilen bir erkek arkadaşıda olabilir bilmiyorum. konu böyle uzadı eşime söyledi amcam eşim inkar etti "asla öyle bir şey olamaz ben kendime ve aileme nasıl yakıştırım" diye bir sürü yeminler etti ki her zaman böyle yalan yeminler eder. eşimle barıştık bi daha o hesaba mesaj atmadım. Bugün o kişinin bana eşin başka bir numara kullanıyor dediğini hatırladım ve eşimin cüzdanlarını karıştırdım kredi kartı cüzdanında kredi kartının arkasında iphon'ların kartının çıkarıldığı küçük ince demiri buldum ( iphone kulananlar bilir) şimdi kızlar size sormak istediğim eşimin başka bir numara kullandığını nerden bulabilirim eşimin adına kayıtlı numaraları öğrenmek istedim ama gizli dediler kendisi gelmeden açamayız dediler. Bu numarayı ve içinde ne yazışmalar olduğunu mutlaka kanıtlamam lazım çünkü her defasında eşim feryat figan edip inkarlar yeminler etti. Bana yardım edin nolur.
Diğer hat da eşinin üzerineyse e devletten bulabilirsin numarayı. Yalnız eşinin e devlet şifresi lazım tabiki. Bulabilirsen kolaylıkla ulaşabilirsin numaraya.

Aslında bir avukatla gorusseniz. Hemen boşanmak için degil ama durumu anlatirsiniz belki bir yol gosterir. Varsa öyle bir durum, yapacaginiz belli. Bence esiniz bir haltlar karıştırıyor. Esiniz muhakkak iz bırakır. Sim kartını başka bir i phona taksaniz? Sifreyi falan kirma yolları vardir nette yada şunu yapabilirsiniz. Hat kayboldu deyip çıkarabilir misiniz tekrar. Ayyy çok uyuz oldum esinize yaaaa.

E-devlet şifresi size verilmez. Eşim çalıştığı için ben almak istedim, küçük bir ilçede olduğumuz ve bizi tanıdıkları halde vermediler.

Back
X