- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
Arkadaşlar, bugün eşimi iş yerinde birlikte çalıştığı bi arkadaşı vardı o aramış bizim yaşadığımız şehirde işi varmış pazartesi size gelip kalalım diye sormuş eşiyle birlikte, bizimkinin de bana sormak gibi bi adeti olmadığı için gelin kalın demiş. Neyse buraya kadar sıkıntı yok ama pazartesi-salı erken bi saatte dersanem(kpss için) var adamın eşi zaten yabancı çat pat türkçe biliyo kız evde yalnız kalmak zorunda kalacak ayrıca da benim saç kıran sorunum var bunun için pazartesi doktora çıkacağım yani dersane çıkışı. Bu sorun yüzünden zaten moralim bozuk doktorun tahlil sonucuna göre yorumu ne olacak onu da bilmiyorum. Ayrıca ben taşınma arefesindeyim ve o yüzden evi pek önemsemiyorum temizlik anlamında ve ev de dağınık haliyle. Ve adam bunu bile bile gelecekler diyo da başka bişey demiyo. Benim eşim de böyle işte bi kaç keredir bana sormadan eve misafir çağırıyo yatılı. Gelecek kişiler başka şehirden geliyolar. Ben de ona kızdım ara başka zaman gelsinler de dedim bana dediği laf senin için fesat
ya normal bi zamanda olsa tamam da dersane+doktor randevusu+evimin yeterince toplu ve temiz olmaması yüzünden kabul etmek istemiyorum ama benimki evet kalın sözünü verdim gelcekler o kadar dedi. Niye bana sormuyo ki ya kendine sordum bu soruyu ben bu evde neciyim diyo o zamanda. Ben de onlar gelirse ben de annemler de kalırım dedim. Şimdi kavgaliyiz offff