Bayanlar buraya bakar mısınız ?

iste simdi can evimden vuruldum sempatiksalakcinni
hamilelikten once en fazla 55 dim.
suan 73:gitme:
dolayisiyla degil bikini giymek sahile bile gitmicem. annemlerin yazligina gidicez kizla rahat olur diye. ama emin olun ben bu halimle asla denize girmem.buda bana ceza olsun mafoldumben

2009 ekim anneleri Maaşallah diyorum başkada bişii demiyorum:):) genç kız gibisiniz Allah nazarlardan korusunn

darısı basımıza inş. biz suan kilo alma pozisyonundayız seneye inş. sizler gibi fit oluruzzz:)

hepinize maasallah kızlar süper görünüyorsunuz valla...ben de 60 la hamile kalmıstım 62 yim az kaldı sanırım:)))))

iyi de burası çıtırlar topiği olmuş,
çıtırlar bi bakarmısınız diye atsaydınız başlığı hıh :dilcikar:

Uploaded with ImageShack.us

benim de 2 kilom kaldi 48 le baslayip 65 le bitirmistim

aynadaki izlerde ceylinin el izleri kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
asu1984 maşallah canım sana ve oğluşlarına

seldaaaa canım kim der sana iki prenses annesi diyeeee delikafadulden alkisalkisalkis

kızlar valla süpersiniz.. maaşallah.
benim durumum vahim gibi gittikçe şişiyorum 44 beden oldum hatta bazen 46 bile oluyoo haftaya ablamın düğünü var ve ben hala giyecek elbise bulup alamadım...
bu yüzden moralim çok bozuk hala regl olamadım onun etkisi varmı acaba .. düğün teleşından snr iyi bir dr bulup gitmem lazım yoksa 100 kilolara ulaşırım gibi geliyooo((((

Kızlar maşallah ne güzel doğumu da atlatınız, kilolar da gidiyor.. ohhh ohh.. inşallah bizde bu günleri görürüz:))

valla ben suan 53 kılodayım....eskıye dondum sayılır.2 cocuk annesıyım...zayıflama sebebım cocuklarım dıyebılırım...butun gun onlarla ugrasıyorum...kayrada gecelerı cok uyanıyo.sureklı emmek ıstıyo...eeeee halıyle bendede kılo kalmıyo....

boy kacti asu??

Kızlar ben başlangıç kilomun bir kilo altına indim. Ama kıyafetlerim eskisi gibi durmuyor bir de göbek çok fena. Diğer bölgeler zayıflayınca göbek temelli, ben burdayım, diye bağırıyor. Egzersiz de yapamıyorum. mafoldumben

Aynen üst bedenim büyüdü, alt iyice zayıfladı sanki. Sinir oluyorum kendime, bi de resim ekleyip moralimi bozmayım :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…