zümrütüm maşallah süper olmuş kuşum azmin elinden hiç bişi kurtulamazı kanıtlamışsın inş hep böyle gider kuşum kızlar ya ben kotlarıma giriyom ama yanlardan bel çıkıntıları var onları nasıl halletck bide öncen çıkan minik göbek resmen kesilen yerin üstüne sarkıyo ya dıştan gören süpersin diyo gel tşört altı gör beni sinir oluyom vucuduma nasıl gidicek kiloyla derdim yok o çıkıntılar göz zevkimi bozuyo vucudumda
kız görümcem 30[kiloyla doguma girdi şuan 45kilo bildigin dal ne bel kaldı ne basen nede kalça sırık gibi oldu çürkün duruyo çok ama onda gitti oyüzden dedim onlada küsüm soramıyom nasıl verdin die kızı 3yaşında tab,i/COLOR]
asucum gayet hoş görünüyorsun bence 3 kilocukta zamanla gider ama taklacak fazlalık yok gibi bayanssulusmile
hanımlar maaşallah yaaa hiç birşey kalmamısss :):) darısı seneye bu zamanlar basımızaaaa:):)
Hayırlısıyla sağlıkla melekleriniz gelsinde cnm siz imdilik hiç düşünmeyin bunlarıı önünnüzde düşüncek çok şeyiniz var yeni annişler:sm_cool:
korkmamızmı gerek korkmamızmı gerek cok acık bir cümle olmus:):) hayırlısı tabi doğru söylüyorsunuz.. ben zaten kilolu baslamıstım yapıdanda dolayı iyice komplekse girdim de:)
yok cnm yaa ii olarak yazmıştımm bana göre takılmayın bunlara hatta doğum şeklinizi bile kafaya takmayın demek istemiştim çünkü kuzunuzun suratını görünce başka bişey görmüyo gözünüz en büyük tavsiyem kocişlerle bol zaman geçirin çünkü araya bi melek giriyoo ilk zamanları çok güzel her anı değerli gerçi çok çabuk büyüyolar
kilolara gelince cnm ya ben bile verebildiğime göre herkez verebilir emin ol dert etme o yüzden ben hala emziriyorum hele ki bu aralar dişden dolayı hiçbişey yemiyoruz o yüzden iice düşdük memişlere ama işte birazcık dikkat edince gidioo bide tabi en büyük formül kıpır kıpır bi kuzu ellerinde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?