Bayanlar buraya bakar mısınız ?

zümrütüm maşallah süper olmuş kuşum azmin elinden hiç bişi kurtulamazı kanıtlamışsın inş hep böyle gider kuşum kızlar ya ben kotlarıma giriyom ama yanlardan bel çıkıntıları var onları nasıl halletck bide öncen çıkan minik göbek resmen kesilen yerin üstüne sarkıyo ya dıştan gören süpersin diyo gel tşört altı gör beni sinir oluyom vucuduma nasıl gidicek kiloyla derdim yok o çıkıntılar göz zevkimi bozuyo vucudumda

Sağolasın cnmm onlarr malesef sanırım gitmicek doğumun heleki kız doğurmanın sonuçları diyimm naaplaımm kuzularımızdan hatıra kalcaklarr o simitcikler belki biraz gitmesi için iice kilo vermek lazım ama dediğim gibii bende çok verilen kilo hiç hoş durmuyoo :2:

kız görümcem 30[kiloyla doguma girdi şuan 45kilo bildigin dal ne bel kaldı ne basen nede kalça sırık gibi oldu çürkün duruyo çok ama onda gitti oyüzden dedim onlada küsüm soramıyom nasıl verdin die kızı 3yaşında tab,i/COLOR]

valla bravo o zaman cnm ama dediğim gibi ben o kadar zayıflayamam hoş zayıflasamda bende çok kötü dururr memişler olduğundann altt çok zayıf surat zayıf olmuyoo bide bebeğin yaşı 3 demişsin cnm zamanla dahada düzene gircektir die düşünüyorum daha 1 yıl olmadı ki çoğu insan 1 yılda anca dönüyoo istediği kiloyaa kız ben hastalanmadım bile vücud daha toparlamadı ki kendini...

bende kesi kkesik oluyom düzene giremedim daha kaynanam pisligini atamıyon tam ondan diyo herkeste sakın verme busana çok yakıştı diyo ama ben yakıştıramıyom osimitleri yumruklayasım geliyo hehe napalım 2senede anca toparlanırmış sezercikli vucut beklicez süttn kesilene kadar kesilsin sen gör bendeki azmi 56olsam fitim daha aşşagısı yakışmıyo boydan

3 kılo daha versem super olacak ammaaaaaaaaaa.......onuda zamana bıraktım cokta ugrasmıyorum...2 cocugun pesınden kostururken oda gıder ınsallahhhh

asucum gayet hoş görünüyorsun bence 3 kilocukta zamanla gider ama taklacak fazlalık yok gibi bayanssulusmile

asucum gayet hoş görünüyorsun bence 3 kilocukta zamanla gider ama taklacak fazlalık yok gibi bayanssulusmile

sagol gızemcım......bırz spor yapsam ıyı olacak ama ...cocuklarla zaten yoruluyorum ınankı elımı havaya kaldıracak halım kalmıyooo.....bende o yuzden zamana bıraktım artıkk

Yawww kızlar benim kilolar gitti kaldı 500 gr cık şu an 60,5 um zaten sınırım 60 dı her kıyafete giriyorum artık ama işte önde nazar boncuğu gibi göbiş kaldı gitmioo o naapiimm mekik deniyorum ama 10-15 den sonra ağrı yapıyoo yazlık elbiselerin altında pörtlüyoo deli oluyorum daha da hastalanmadım acaba onunda etkisi var mıki deli olcam bilmiyorumkismile

Hayırlısıyla sağlıkla melekleriniz gelsinde cnm siz imdilik hiç düşünmeyin bunlarıı önünnüzde düşüncek çok şeyiniz var yeni annişler:sm_cool:

korkmamızmı gerek korkmamızmı gerek cok acık bir cümle olmus:):) hayırlısı tabi doğru söylüyorsunuz.. ben zaten kilolu baslamıstım yapıdanda dolayı iyice komplekse girdim de:)

korkmamızmı gerek korkmamızmı gerek cok acık bir cümle olmus:):) hayırlısı tabi doğru söylüyorsunuz.. ben zaten kilolu baslamıstım yapıdanda dolayı iyice komplekse girdim de:)

yok cnm yaa ii olarak yazmıştımm bana göre takılmayın bunlara hatta doğum şeklinizi bile kafaya takmayın demek istemiştim çünkü kuzunuzun suratını görünce başka bişey görmüyo gözünüz en büyük tavsiyem kocişlerle bol zaman geçirin çünkü araya bi melek giriyoo ilk zamanları çok güzel her anı değerli gerçi çok çabuk büyüyolar
kilolara gelince cnm ya ben bile verebildiğime göre herkez verebilir emin ol dert etme o yüzden ben hala emziriyorum hele ki bu aralar dişden dolayı hiçbişey yemiyoruz o yüzden iice düşdük memişlere ama işte birazcık dikkat edince gidioo bide tabi en büyük formül kıpır kıpır bi kuzu ellerinde kaydirigubbakcemile3

oyy siz böyle anlatınca hayali bile insanı duygulandırıyor.. mevlam ogünleri bizlerede nasip etsin inş.. kilo vs onlar teferruat önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olmaları değilmi mevlam evladınızı size ve tüm annelere bağışlasın :)

maşallah ekim anneleri ...seneye inş bende sizin gibi incecik bi hale gelirim kızımı kucagıma aldıktan sonra inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…