Bayanlar buraya bakar mısınız ?

doğumdan 1 hafta önce 12 kg almış halim

doğumdan 7.5 ay sonraki halim ((

64 ile hamile kaldım şimdi 68.5 im hiç bişi veremedim diyebilirim...doğumdan çıktığımda 70 dim, hiç vermeye yönelik bi iradem de yok

gayet ıyı gorunuyosun bence canım...hamılelıktede cok kılo almamısın..hamılelıgınde sadece gobegın cıkmıs...bebek bıraz daha hareketlendımı o fazlalıgında gıder..

Son düzenleme:
ben de 59la hamile kalmıştım 2 kilom kaldı. ama normal dogum yapmama ragmen gobegim oylece duruyor. sırtım da genişledi sanki ve 1 beden buyudum dogumdan once 40 giyerdim artıkk 42 giyiyorum (

ben 57 ile başladım 74 le bitirdim eve geldiğimde aynıydım sonra 66 oldum sütüm kesilnce korkuyla yedim yedim ve 70 oldum gene de sütüm olmadı doğumdan 3 ay sonra sıkı diyete başladım şimdi 60 oldum 3 kilom var ama asıl gebelikten önce sigara bıraktığım için aldığım 4 kilomuda vermem lazım yani asıl kilo 53 çookkk çalışmam lazım çoookkk..

cnm diyete nasıl başladın emmedimi bebişin hiç emiyosa biliyosun yasak çünkü diyet ben çok başlamak istiyipte sütümü etkiledigi için yapamıyom diyet

arkadaslar ben 5 yasındakı oglumu 15 ay boyunca emzırdım...hıc kılo problemımde olmamıstı hatta olması gerekenınde altına dusmustum...memeden ayırdım anında 5 kılo aldım..kılo vermede emzırmenın rolu cok buyuk...bu gunlerı ıyı degerlendırmek lazım....

Ben 64 de çakılı kaldım kızlarrr
60 la hamiş kaldım 73 le doğuma girdim ilk hafta 63 e indim ama süt yetiştircem die 69 a kadar çıktım hala emziriorum yavaş yavaş 64 e indim ama daha fazla gitmioo deli olcam yaa hastalanmadım da daha hedefim 58 maksimum daha fazla verirsem çirkin oluyorm yüzden gidioo malesef

ben de 59la hamile kalmıştım 2 kilom kaldı. ama normal dogum yapmama ragmen gobegim oylece duruyor. sırtım da genişledi sanki ve 1 beden buyudum dogumdan once 40 giyerdim artıkk 42 giyiyorum (

61 le 42 beden mi giyiyosun akannehir
ben 73 le 42 beden giyiyorum CADIARZU

slm herkese,
ben 60 la hamile kaldım, şimdi 62,5 im. az kaldı onu da verecem inş.
resim ekleyeiyorum çünkü bu konuda beceriksizim bilmiyorumkismile

ececim çok ii gözüküyorsun burdan gitmiş gitmiş...

hadi kızlarr azimle vereceğiz tüm kiloları çıtır ekim annişleri kaydirigubbakcemile2

Ececim bencede gayet iyi görünüyorsun kendine haksızlık etme. Daha 1 yıl sonra ancak toplarlanıyor vücüt. Bence süper gidiyorsun.

cnm diyete nasıl başladın emmedimi bebişin hiç emiyosa biliyosun yasak çünkü diyet ben çok başlamak istiyipte sütümü etkiledigi için yapamıyom diyet

benimki az emdi yani sütüm adam gibi olmadı hiç 10 cc süt için birbuçuk saat pompayla uğraştığımı bilirim ayy ne günlerdi hatırladım şimdi neçok ağlıyodum emziremiyom diye 3 ay savaş verdim ağrıyla sızıyla yarayla hastanelik bile oldum göğüs uçlatım hem yoktu hemde delik yoktu böyle 2 3 yerden süt çıkıyodu arkadaşlarıma bakıyodum 8 9 delik ayyy zordu yaa.neyse sütüm kesin bitince bi sabah kalktım yemiyosun leyla dedim ve yemedim 2 3 gün sanırım aç gezdim ölümüne dedim 1 hafta sonra yemeye başladım düzgün bi şekild, hergün lahana suyu yaptım hiç üşenmedim sabah akşam çok faydasını gördüm sonra günde 1 fincan form çay ve yeşil çay tükettim bolbolda su.2 ay spor yaptım sonra.zaten vermeye bi başladınmı hızla gidiyo ki ben troid hastasıyım meteobolizmam çalışmıyo ona rağmen verdim çünkü doğum kilosu yerleşmeden verilirse hızla gidiyo.şimdi bugün tekrar başladım bakalım hedefim 5 kilo daha inşallah artık...:))

inşallah verşrsin kalan kilonuda cnm bende artık sütaş kızım ne zaman memeden vazgeçerse ozaman başlarım bişiler yapmaya şimdilik fazla yemiyom ama yinede duran sabit 6kilo varrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

vallaha bunlarla bu yaz değil 6 10 kilo bile veririz gibi geliyo bana:)) benim kız pek yaramaz....
hiçbişeycik kalmaz canım sende merak etme

2009 ekım annelerı valla harıkasınız ınsallah bızde dogumdan sonra boyle kıloları verır resımlerı eklerız .....

Nihayettt 1 aydır yaptığımm ekmek yememe ve yürüme sonuçlarını vermiş çokkkk mutluyummm emzirdiğimden dolayı malesef başka bişey yapamadım bunada şükür...:Saruboceq: hamilelik öncesi kotuma girebildim nihayettt valla popişimden geçmiyoduu 69 lara çıkmıştım şimdi 62,5 um hamilelik öncesi 60 dım hedefim o az kaldıı..Daha fazlasını istemiyorum zatenn yoksa kötü duruyoo surat gidio popo gidiyooo üsttekiler emzirmenin de etkisiyle kalıyooo

Sağolasın cnm işte az kaldıı ama zor geçiyoo vallaa hiç sevmediğim şeyleri bile istiyoo cnm deli gibi çikolata yiyesim var üstelik sevmem de ...az kaldıı şu 2.5 da gitsin yicem...
Belki decen azcık ye die ama ben malesef accık la doycak gibi değilim ...o yüzden hiç yemiorum..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…