boy kacti asu??
doğumdan 1 hafta önce 12 kg almış halim
doğumdan 7.5 ay sonraki halim((
64 ile hamile kaldım şimdi 68.5 im hiç bişi veremedim diyebilirim...doğumdan çıktığımda 70 dim, hiç vermeye yönelik bi iradem de yok
ben 57 ile başladım 74 le bitirdim eve geldiğimde aynıydım sonra 66 oldum sütüm kesilnce korkuyla yedim yedim ve 70 oldum gene de sütüm olmadı doğumdan 3 ay sonra sıkı diyete başladım şimdi 60 oldum 3 kilom var ama asıl gebelikten önce sigara bıraktığım için aldığım 4 kilomuda vermem lazım yani asıl kilo 53 çookkk çalışmam lazım çoookkk..
ben de 59la hamile kalmıştım 2 kilom kaldı. ama normal dogum yapmama ragmen gobegim oylece duruyor. sırtım da genişledi sanki ve 1 beden buyudum dogumdan once 40 giyerdim artıkk 42 giyiyorum(
cnm diyete nasıl başladın emmedimi bebişin hiç emiyosa biliyosun yasak çünkü diyet ben çok başlamak istiyipte sütümü etkiledigi için yapamıyom diyet
benimki az emdi yani sütüm adam gibi olmadı hiç 10 cc süt için birbuçuk saat pompayla uğraştığımı bilirim ayy ne günlerdi hatırladım şimdi neçok ağlıyodum emziremiyom diye 3 ay savaş verdim ağrıyla sızıyla yarayla hastanelik bile oldum göğüs uçlatım hem yoktu hemde delik yoktu böyle 2 3 yerden süt çıkıyodu arkadaşlarıma bakıyodum 8 9 delik ayyy zordu yaa.neyse sütüm kesin bitince bi sabah kalktım yemiyosun leyla dedim ve yemedim 2 3 gün sanırım aç gezdim ölümüne dedim 1 hafta sonra yemeye başladım düzgün bi şekild, hergün lahana suyu yaptım hiç üşenmedim sabah akşam çok faydasını gördüm sonra günde 1 fincan form çay ve yeşil çay tükettim bolbolda su.2 ay spor yaptım sonra.zaten vermeye bi başladınmı hızla gidiyo ki ben troid hastasıyım meteobolizmam çalışmıyo ona rağmen verdim çünkü doğum kilosu yerleşmeden verilirse hızla gidiyo.şimdi bugün tekrar başladım bakalım hedefim 5 kilo daha inşallah artık...:))
61 le 42 beden mi giyiyosun akannehir
ben 73 le 42 beden giyiyorum CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?