bu da bizim son halimiz çeşmeden... kayınvalidem beni şişmanlatmaya çlışıyo ben yemiyim kilo alıyorum dedikçe tatlılar börekler... ne güzel 2 kilom kalmıştı hamile olmadan önceki halime bende de irade yok tombiş oldum yine...:umursamaz:
zayıf annelere maşallah.ben hala yerimde sayıyorum.dün akşam yeğenimin kınası vardı.herkes ay çok kilon var deyip morelimi bozdu.bakalım bana nezaman azim gelecek.
son halim =)) hihoyyyt
canım benimm yaaa nasıl moral verdin tahmin bile edemezsin :kedi: inşallah oğluşumun doğum gününe kadar vereceğim bakalım kaydirigubbakcemile2blüüüüm maaşalah sana... ama devam et... sana da zayıflık yakışıyo.....seni eski zayıf halinle görmek istiyorum... senin o insana huzur veren gülümsemeni seveyim emi?
blue gayet fit duruyosun boshayallersmile ayyyhhhh hasetimden catir catir catlayacagim simdiakannehirakannehir
bugun gourdugum afyon kaymaginin hesabi yok alsanaalsanasmile
aglamak istiorum
ağlama buketçim bak sen de kilo sırıtmıyo... kadınsı bi yüzün var gayet hoş gözüküyosun... vermek istiyosan ver tabii de.... ama böyle afyon kaymağı falan ifşa etme buralarda... yada ediyosan gelişime hazırlıklı ol....blue gayet fit duruyosun boshayallersmile ayyyhhhh hasetimden catir catir catlayacagim simdiakannehirakannehir
bugun gourdugum afyon kaymaginin hesabi yok alsanaalsanasmile
aglamak istiorum
canım benimm yaaa nasıl moral verdin tahmin bile edemezsin :kedi: inşallah oğluşumun doğum gününe kadar vereceğim bakalım kaydirigubbakcemile2
buketcimmm ben nasıl gaza geldim biliyormusun aslında moral bozukluğu ile başladım bu kilo verme olayına...bir düğüne gtmiştik 2 ay kadar önce orada biri eşime ikinci bebek geliyor galiba hayırlı olsun dedi...ben duyunca nasıl üzülmüştüm ki hala o laf içime oturmuş durumda :2: inat ettim baya vereceğim diye umarım devam ederim..
inşallah canım verirsin sende azim et ve gerçektende yediklerine dikkat et...illa bir şey yemek istiyorsan aklın kalmasın tadımlık ye ve yediğin yemeklerin ölçüsünü biraz azalt...inan ki bir süre sonra miğde küçülüyor ve o yediklerin bile fazla gelmeye başlıyor... umarım arkadaşım isteyen herkes verir kiloları rahatça :1hug:
bence de iyi ki üzmüşler =)) göğüsler hiç sorma canım emme olayı bitince fıssss oluyorlar...bende seviniyordum büyüdüler diye ama yine küçüldü ve eskisi gibi de değil
blüüücüm benimkiler ne hamilelikte ne de emzirirken hiç büyümedi desem yeridir...ama sarkar diye korkuyorum... bugün gittim çörekotu yağı aldım... sürdüm...normla de emziren anneler içebiliyomuş... süt yapıca özelliği varmış ama ben sürdüm şimdilik... formlardan birinde dolgunlaştırdığını ve büyüttüğünü okudum... bakalım deneyecem... umarım sürülmesinin emziren annelr için sakıncası yoktur..
hımmm benim 75 ten 90 a çıkmıştı :)) şimdi yine eski beden...sarkma olmadı öyle ama içi boş gibi geliyor bana :roflol: araştır bakalım kullanıp memnun kalırsan mutlaka söyle yerimseniben
bu da bizim son halimiz çeşmeden... kayınvalidem beni şişmanlatmaya çlışıyo ben yemiyim kilo alıyorum dedikçe tatlılar börekler... ne güzel 2 kilom kalmıştı hamile olmadan önceki halime bende de irade yok tombiş oldum yine...:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?