Bayanlar buraya bakar mısınız ?

zayıf annelere maşallah.ben hala yerimde sayıyorum.dün akşam yeğenimin kınası vardı.herkes ay çok kilon var deyip morelimi bozdu.bakalım bana nezaman azim gelecek.

real cim gayet hoş görünüyosun... kayınvaliden yapmışken götür valla....

zayıf annelere maşallah.ben hala yerimde sayıyorum.dün akşam yeğenimin kınası vardı.herkes ay çok kilon var deyip morelimi bozdu.bakalım bana nezaman azim gelecek.

YALNIZ DEĞİLSİN ŞEKERİMAZİM GELİNCE BANA DA HBR VER EMİkaydirigubbakcemile3

kızlar maşallah hepinize.. inşallah biz ekim 2010 anneleri olarak, koca göbüşlerimiz gider de sizler gibi fit olmaya çalışır başarırız..o incecik olma fikri çok uzak geliyor şuan...:)

canım şu anda 64 kiloyum...63 ile hamile kalıp 83 ile doğuma girmiştim...bora 8 ay 1 haftalıkken emmeyi bıraktı malesef,bende ondan sonra yediklerime dikkat etmeye başladım.ekmek neredeyse hiç yemiyorum ve ciddi anlamda su tüketiyorum.ayrıca gün içinde sabah ve akşam biskilet sürüp spor yapıyorum...en öneml faktörde oğluşum çok hareketli...şu anda yürüyor hatta...asıl istediğim hamile kalmadan önce aldığım kiloları verebilmek çünkü normal kilom 50-51... yani hala daha vermem gereken çok kilo var...ama buna da şükür tabii...

blüüüüm maaşalah sana... ama devam et... sana da zayıflık yakışıyo.....seni eski zayıf halinle görmek istiyorum... senin o insana huzur veren gülümsemeni seveyim emi?

blue gayet fit duruyosun boshayallersmile ayyyhhhh hasetimden catir catir catlayacagim simdiakannehirakannehir
bugun gourdugum afyon kaymaginin hesabi yok alsanaalsanasmile
aglamak istiorum

blüüüüm maaşalah sana... ama devam et... sana da zayıflık yakışıyo.....seni eski zayıf halinle görmek istiyorum... senin o insana huzur veren gülümsemeni seveyim emi?
canım benimm yaaa nasıl moral verdin tahmin bile edemezsin :kedi: inşallah oğluşumun doğum gününe kadar vereceğim bakalım kaydirigubbakcemile2
blue gayet fit duruyosun boshayallersmile ayyyhhhh hasetimden catir catir catlayacagim simdiakannehirakannehir
aglamak istiorum

buketcimmm ben nasıl gaza geldim biliyormusun aslında moral bozukluğu ile başladım bu kilo verme olayına...bir düğüne gtmiştik 2 ay kadar önce orada biri eşime ikinci bebek geliyor galiba hayırlı olsun dedi...ben duyunca nasıl üzülmüştüm ki hala o laf içime oturmuş durumda :2: inat ettim baya vereceğim diye umarım devam ederim..
inşallah canım verirsin sende azim et ve gerçektende yediklerine dikkat et...illa bir şey yemek istiyorsan aklın kalmasın tadımlık ye ve yediğin yemeklerin ölçüsünü biraz azalt...inan ki bir süre sonra miğde küçülüyor ve o yediklerin bile fazla gelmeye başlıyor... umarım arkadaşım isteyen herkes verir kiloları rahatça :1hug:

aglamak istiorum
ağlama buketçim bak sen de kilo sırıtmıyo... kadınsı bi yüzün var gayet hoş gözüküyosun... vermek istiyosan ver tabii de.... ama böyle afyon kaymağı falan ifşa etme buralarda... yada ediyosan gelişime hazırlıklı ol....

uyyy kıyamam ben sana üzdülermi seni... ama iyiki üzmüşler..:) çok mu fenayım ne?

bence de iyi ki üzmüşler =)) göğüsler hiç sorma canım emme olayı bitince fıssss oluyorlar...bende seviniyordum büyüdüler diye ama yine küçüldü ve eskisi gibi de değil

bence de iyi ki üzmüşler =)) göğüsler hiç sorma canım emme olayı bitince fıssss oluyorlar...bende seviniyordum büyüdüler diye ama yine küçüldü ve eskisi gibi de değil

blüüücüm benimkiler ne hamilelikte ne de emzirirken hiç büyümedi desem yeridir...ama sarkar diye korkuyorum... bugün gittim çörekotu yağı aldım... sürdüm...normla de emziren anneler içebiliyomuş... süt yapıca özelliği varmış ama ben sürdüm şimdilik... formlardan birinde dolgunlaştırdığını ve büyüttüğünü okudum... bakalım deneyecem... umarım sürülmesinin emziren annelr için sakıncası yoktur..

hımmm benim 75 ten 90 a çıkmıştı :)) şimdi yine eski beden...sarkma olmadı öyle ama içi boş gibi geliyor bana :roflol: araştır bakalım kullanıp memnun kalırsan mutlaka söyle yerimseniben

hımmm benim 75 ten 90 a çıkmıştı :)) şimdi yine eski beden...sarkma olmadı öyle ama içi boş gibi geliyor bana :roflol: araştır bakalım kullanıp memnun kalırsan mutlaka söyle yerimseniben

niloş benim sağ göğsümü daha az emdiği için o boşluk olayı sağ tarafta var işte beni rahatsız eden kısım da bu...demekki komple bırakınca 2 side daha boş olacak... kullanayım söylerim merak etme...

arzucum seni uzmusler ama olsun sonucta gaza gelmissin ve de cok guzel olmussun sekerim.

Bahaircim ben de sagi 1 ay kadar aldi sonra birakti orda sut bitti gogsum eski haline dondu ama sol tabi sut oldugu icin bayagi bir fark oluyor , ben de sanirim emmeyi biraktirirken zorlanacagim cunku bu ara bayagi duskun oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…