Bayanlar buraya bakar mısınız ?

saol bitanem valla benyavaş yavaş veriyom bişlide yedigim yok ama günde 2saat spor yapıyom evde oryantelle öyle veriyom hehe

ya gizoş baktım şimdi fotolara uzun sanki daha iyi gidiyo sana... ama önmeli olan senin kullanabiliten ve kocanın beğenmesi...

gizoşcum süpersin canım... benim hamile kaldığım kiloya 5 kilo kaldı ama kendi kiloma daha çoook var =))

arzuşum eski kilona az kaldı az borişin bu hareketle seni istediğin kiloya hatta aşağısına bilem döndürür:))

ya gizoş baktım şimdi fotolara uzun sanki daha iyi gidiyo sana... ama önmeli olan senin kullanabiliten ve kocanın beğenmesi...

evet gülnurcum uzun çok daha güzel oluyor fakat böylede kullanışlı oldu tatlım nacizane yorumun için çok teşekkür ederim ...

pofffffff cildiricam strese girdikce yiyesim gelio :1no2:

lmaz: olumunekankayizsmile

masallah zayif annelereee

kaydirigubbakcemile2 sağol canım ....

bu da bizim son halimiz çeşmeden... kayınvalidem beni şişmanlatmaya çlışıyo ben yemiyim kilo alıyorum dedikçe tatlılar börekler... ne güzel 2 kilom kalmıştı hamile olmadan önceki halime bende de irade yok tombiş oldum yine...:umursamaz:

Son düzenleme:

hadi gene iyisin kayınvalide iyi bakıyo sana tatlım maşallah çok hoş gözüküyoruz ...

dora ve emre aynı takımları giyiyolar hehehehhh çok yakışmış emreciğimede ...

süpersin şekerimmmm.... saçlarını biraz daha mı kestirdin

evet tatlım biraz daha kestirdim adamla her bakım hususunda kavga ettiğimizde kuaföre gidiyorum ve biraz adaha ucundan aldırıyprum sinirimi saçlarım çekiyo tatlım ...bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…