Bayanlar buraya bakar mısınız ?

aybikecim sen gene de şu ilacın adını bi ver bize (artık özelden mi yazarsın burdan mı bilmem,madem söyledin gerisini getir:dance:heyecanlandık bak)emzirme dönemi bitince bi inceleyelim en azından...çünkü vermem gereken 5-10 kilo değil,epey bi kilom var canımı sıkan..

h,c dıyet falan yapmadım oğlumu emziriyorum 60 kılo ile basladım haamılelıgıme 71 kılo ile bıtırdım şu anda 58 kıloyum ama tabıkı eskı 58 gıbı olmuyor 2 kılo verdımmı tamam dır bu iş :))))))

ayhhhhh psikolojim bozuldu ic dunyam paramparcaaaaa.hepinizin kafasina alsanaalsanasmile yapmak istiyorum :sinifsinif:
aybik ilac zararli deil mi yaf? emzirmeyi kestigim zaman dusunsem mi ama tirsiyorum
eliff nasil verdin o 5 kiloyuuuuuuuu:sinifsinif:
tatlidan alamiorum ki kendimi anasini satayim kaydirigubbakcemile

gülnoşummm bu ara iltifat manyaa oldum heekaydirigubbakcemile3 şuan daha iyi hissediyorum kendimi şaka gibi göbekte gittizemuszemus
ilacı ben kullanmadım arkadaşlar gelinimiz kullanmış emzirme döneminde eksinlikle yasak

offff kilo demeyin kızlar yaaa
çok canım sıkılıyo herkez hernekadar sen halletin bu işi kalmamış bişey desede yok ben memnun değilim ya 57 ile başalyan 74 le biten ve şuan 60 ta aylardır takılı kalan bir kilo serüvenim var inatla 59 un altına inemiyorum,oysa evlenirken 48 dim....evlen sigarayı bırak bebiş yap derken 3 yılda bu hal alışamıyorum...

aybikim beni az çok tanıdıysan her fotoya yada herşeye çok tatlı yada çok güzel diye yazmıyorum... gerçekten beğeniyosam içimden geliyosa yazarım... dolayısıyla da sana söylediğimde iltifat değil gerçeğin ta kendisi... hamileliğin ilk zmanalarından sonuna kadar hep çok güzel göründün... ve şimdi de gayet güzel görünüyosun...bu sadece senin için değil kilosu kalmış olduğu halde çok hoş görünanler de var.. önemli olan insanın psikolijik olarak o kiloyu kaldırması.. kişi kendini nasıl hissediyosa etrafına da onu yansıtır. kilolu olupta çekici sempatik yada çok şuh insanlar var...

haklısın tabii ama ben yıllarca aynaya baktığımda gördüğümü arıyorum işte sorun bu:))
neyseki düğün telaşıyla verdik son kiloları da biraz koşuşturmaca ve stres iyi geldi:)

kızlarr bende 3 kilo vermişimm :))))))))) 55 kiloyum
52-50ye az Kaldı bunada sukur:))

sonunda 60 kiloya düşmeyi başardım yuppi hiç fazlalığım yok artık :))

burda tartı yok . valla suan icin memnunum kilo var tabiki cok ama bende yiyorum dondurmalar cokacimcoook. Dogum öncesi kiloma geldim ama daha 10 kilo fazla var:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…