bayanlar buraya

carsaf mı :1shok:
cok sükür öyle bir duruma maruz kalmadım
zaten isteselerde eşim izin vermez :dilcikar:
sahsen saklamadım
kokmaz mı kanlı carsaf
kurtlanır alimallah :uhm:

arkadaşlar yorumların ilk bir kaç ve son sayfasını okudum. Ben de 2.5 aylık evliyim. Sakladıklarını duyduğum kişiler oldu ve hatta bana da saklamamı tavsiye edenler. Bunu eşime danıştım ama kesinlikle böyle bir şeyin dini açıdan da doğru olmadığını söylediği için, saklamaya filan kalkmadım.
Bence de bu doğru değil. Mahremiyet denilen bir şey varsa, bu tip konularda özellikle hassas davrananların dikkat etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum ben...

o çarşaftaki kanı gösterince mi inanacaklar yani :roflol:
iyi kan gelmeyenlerde bi yerlerini kanatıp çarşafa sürsün
onlarda iftiraya ugramasın yazıkbenneyaptımki
kocamın bilmesi yeter kimseye hesap vermem bu konuda:1closedeyes:
hiçte öyle bişeyi saklama geregi duymam

Çarşaf gösterme olayını duymuştum ama saklamayı ilk defa duydum.Eşimle evlenmeden önce (Eşimin memleketinde düğünümüz oldu) kesinlikle evden uzakta bir birliktelik ayarlamasını kesinlikle ailesinin evinde birlikte olmayacağımı dile getirdim anlayışla karşıladı Çarşaf gösterme diye bir sorun yaşamadım Ancak yaşayanlar var biliyorum. Ancak saklamak çok tuhaf geldi bana iftira atacak herşeyi söyler önemli olan eşinizin düşüncesidir. Hiç bir eşte zaten özel hayatının dile getirilmesinden hoşlanmaz sanırım.

aaa yaapmayın arkadaşlar gribede iyi geliyor haberiniz yokmu
hey allahım yarabbim illaki onaylanmakmı lazım birileri tarafından
yazıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…