bayanlar buraya

arkadaşım dalga geçtim..
inanabilme ihtimalin bile komik..

3 aylık evlıyım bende saklıyorum..

ama ne bereketine inandıgımdan nede bskalarının gormek ıstıyecek olmasından ki kavınvaldem asla boyle bırsey ıstemez ıstese bıle eşim ona cevabını verir..:1closedeyes:

sadece hatıra amaclı saklıyorum :1rolleyes:

Desduuuuuuuuurrrrrrr ne insanlar var ya....

Valla arkadasim sen istedigin kadar sakla oyle insanlar,oyle bir durum oldugunda onada inanmazlar....

gösterilmesinde bi sakınca yok bence gayet normal , hele bu devirde...

yav arkadaşcağızlarım birşeyi acığa kavuşdurayım
benim eşim zaten bu konuda ve her konuda bana destek o kadar destek ki ailesinden hiç kimseyi ben düğünden sonra evime gelmesine izin vermedim vermiyorumda ve eşimde onlara dedi benim ve sevdiğim insanın huzunu bozuyorsunuz gelmeyin uzak durun bizden ALLAH rağzı olsun ondan beni kimseye ezdirmiyor kimseye laf etdirmiyor ben istanbulda yanlızım tek eşim var ailem yurtdışında bende ordan gelin geldim zaten ve eşimin ailesi bunu her konuda fırsat biliyor işde yok dedikodular gelin çok kibirli oğlumuzu avucunda oynatıyor falan fişman :teytey:

ama bilmiyorlar ki oğulları gercekleri görüp kendi iradesiyle bunlara karar veriyor ve bende işde bunları yapan bana bu kadar kinlenen yarın birgün neler yapmaz diyorum tabii öyle birşey olsa kıyametler kopar yine iftira ederler onu diyen bu kan sahte diyebilir ama işde benikide kendimce bir ıspat aslında haklısınız tabii ama bende kendime göre haklıyım annemde dedi birşeyde yıkarım o istanbulu başlarına arkam çok kendimede eşimede ailemede güvenim sonsuz bu konularda o berek olayınıda idda etmiyorum duymuşdum diyorum ve aslı varmı diye sormak istedim sadece kaydirigubbakcemile3

öyle birşey olduğunda bağlarım çarşafı bir deyneye gezerim sokak :roflol:

şaka şaka sesinizi duyar gibiyim yuh artık daha neler diye :roflol:

sevgiler saygılar kaydirigubbakcemile5

Allah aşkına biraz mantıklı düşünün yaa.Kanlı çarşaf hiç evin bereketi olabilir mi ???

Peygamber efendimiz ilk evliliğini kendisinden yaşça büyük dul bir hanımla (hatice annemizle) yapmıştır.
E dul kadında çarşaf marşaf olayı olmuyor.Şimdi efendimizin evinde bereket olmadı mı hiç ??

kanlı çarşaf diyorsunuz ama aklınıza gelmeyen bişe var.ben nişanlımla ilişkiye girdim ve kan gelmedi.nişanlım da bu konuyu hiç kafasına takmadı.regl sancımlarım yuzunden doktora gittiğimde bu konuyu da sordum ve kızlık zarımın esnek olduğunu öğrendim..
ee ne olacak simdi?ben nasıl kanlı carsaf gostericem?hiçbi zaman kızlıgım aynı erkekle oldugu surece kafasına esene kadar bozulmucak?
ha bırakın onu belki iğrenç bişe söylücem ama ben suan bakire olmadığımı biliyorum.dışardan ne kadar öyle gözükse de her an rapor alabilicek durumda olsam da biliyorum.bi örnek verim evlendim ve kocamın ailesi kanlı carsaf görmek istedi.gösteremedim kızlık zarım esnek dedim.ee senden kanlı carsaf isteyen insanlar kızlık zarın esnekmiş kimbilir kac kişiyle daha yapmıstır falan bile diyebilirler.etrafınızdaki insanların sizin hayatınıza karısmasına izin vermeyin.sonucta bu sizin ve kocanızın hayatı.ayrıca canım eger kocan da sana guveniyorsa bırak carsaf olayını.ha özel olarak görüyorsan sakla tamam.ama sana iftira atacagı varsa eltinin sen onu dolayıp sokak sokak gezsen de o ona parmagını kesmişsindir odur budur die de bahane bulur.kafandan at su iftira olayını,bu yazıyı okuduktan sonra da kocanı öp.öyle iyi birine sahip oldugun icin

Ne yani iftira atılınca lekeli bi çarşaf mı kurtataracak seniCADIARZU
Bu devirde bi kız isterse o çarşaftan 10 tane 30 tane sayısız elde eder yani
Tıp o kadar ilerledi ki bırak kazaya kurban giden kendini kızları artık kadınlar eşlerine evlilik yıldönümü hediyesi vermek için ameliyat olup bekaret zarını diktiriyorlar güzeliiimmm... Zira iftira atacak insanın aklına bunlar da gelir inanmayacağı varsa inanmaz daha ne iftiralar atar:sm_confused:
Senin namusun sensin en büyük namusun ve destekcin de eşin
Başkası iftira atacak diye saklıyorsan yazık derim sadece
Belki eşin ilkin simgesidir senin için saklarsın tamam derim de
Birisi iftira atacak diye saklanır mı yaaa:1shok:
Birisi iftira atarda sen onu gösterisen eşin hah bak işte karım namusludur derse ikinizede acırım
Bir lekeli çarşaf mı kurtaracak namusu anlamış değilim şutarafagitti
Senin için değeri önemi büyük olabilir ona saygım var
Ama birazcık olsun düşünceleimizi değiştirsek de ilerlesek diyorum milletce belkide
Namusu kadınlaın bacak arasında görenlere öfkem çok büyükkötükedihüso
Kaldı ki zaten namus lekeli çarşafla olmuyor canım
İhanet sadece birisinin yatağına girmek değil bana göre kalbini kaptırmak en büyük namussuzlukdur...
Sana iftira attım ''aa dur çarşafım var sandıkda onu getireyim''
''hmm temizmişsin kusura bakma''
Peki aklını okuyabiliyor mu
Ya aklında başkası yatıyorsa iftiraya uğrayan kişinin
Bi düşün bakalım....
Sein namusundan sen sorumlusun canım eşin sorumlu başkası değil
Saklıyorsan eğer eşin için ne gbileyim kendin için bi anısı hatırası olsun diye sakla
O çarşafa bakmaya niyetlenen birisi benim gözümde değer taşımaz bilekötükedihüso

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Süpersin yaaa
Bayıldım be bu cevaba:roflol::roflol::roflol::roflol:

Allah aşkına hala çarşaf olayı var mı günümüzde ya? hele ki o çarşafı hala saklıyor olmak...
ben bereket olduğuna falan inanmıyorum
bana ne kimse çarşaf sordu,ne de sakladım,kaldırıp yıkadım oldu bitti. kime ne ki eşimden başka!!

yaaa bu kadar saçma bişi olamaz
benden böyle bir talep gelmedi-gelemezdi de
bu talebi bana getirecek örümcek beyinli bir aileyle zaten görüşmem
benim okumuş aydın bir insan olarak böyle taleplere pabuç bırakmamak boynumun borcudur bence
gelenek örf adet falan değil bunlar

keşke kızlık zarı diye bi şey olmasaymış bekaret derdide olmazdı , gerçi şimdiki kızların bazıları evlenmeden önce bekaretini kaybedip evlendiği başka erkeğede zarım esnekmiş aşkuuuuummm kusura bakma kan gelmedi diyebiliyor ve diktirme parasındanda yırtıyo , en azından tanıdıklarım var :)

vah vah daha neler duyucam?başka ne adetler varmış cnm öğrenelim bilelim çok cahil kalmışız.....

eltinle kaynanadan bu kadar korkma canım seni eşin bilmiyomu gerisi tısssss
seni allah ve eşin bilsin yeter
iftira atmak isteyen insan onada bi kulp bulur sonradan kan sürdü der
yani sen onların diline engel olmassın
nedir yaa onlar için saklamak .kimki onlar ..
ay sinir oldum ya
insanı nasıl eziyolar ya önce dönüp kendilerine baksınlar ezdirme kendini buladar kocanmı onlar senin

inanamadım okuyunca gerçekten yazık sana kimbilir daha neleri dert ediyorsundur..
ya onlardan sanane sen eltinin kanlı çarşafını merak edip istedin galiba sıra bana gelir mi diyorsun????

bence akllıca insan oğlu ne yapacağı belli olmaz iftiraya maruz kalırsan gözlerine sokarsın:d

ayy eltimden banane.evlendigimde kaynanam istese bile göstermem ki.
kocam beni biliyosa sorun yoktur benm için.
çarşaf olayı çooo...k saçma bşee yaa.
hem istersem nişanlıyken ilşkye grerm istersem daha önce veya evlendgm gün.bu sevdgm insanla vercegm karar.elti melti faso fiso.o gece çarşafı görcekler diye...tövbe yarabbim....

ayyy ilahi gece vakti güldürdün beni kaydirigubbakcemile3

duyduğuma göre kayınvalimde hala saklıyomuş ve büyük ihtimalle benden çarşaf istenicektir. kötükedihüso ama çok bekler!!!!
" bak oğlun beni bilmemnaaptı kimse daha önce yapamadı çok eğlendik oğlunda fenaymış hee... dur sana gösteriim rengi çok güzel komşumuzun kızında bile böylesi yok"
demek kadar iğrenç bişey bunu kanıtlamaya çalışmak klava: dinime bağlıyım ama böyle şeylere karşıyım... kız olduğumu başkasına ispat etmek zorunda değilim :1ninca:
kocicim görücek bilicek kime ne... istendiği zaman kıyameti koparırım he saklarmıyım saklamaz mıyım bilmiyorum (ama sanmıyorum) 3,5 ay sonra görücez :asigim:
inşallah istenmezde bu tartışmalara hiç girmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…