- Konu Sahibi pandorakiz
-
Nerden başlarım nasıl anlatırım bilmiyorum. 20 aylık evliyim eşimle aşk evliliği yaptık yani bn öyle sanıyordum kendisi 1 ay önce illaki bni sevdiğini ama mantığını kullanarak bnmle evlendiğini dile getirdi.ilk başlarda herşey süperdi ikimizde çok mutluyduk fakat evliliğimin 6. Ayında eşimin ..... izlediğini öğrendim defalar söz verdi ama hala izliyor eminim neyse bu zaten Son 3 ayda yaşattıklarının yanında çoo masum kalıyor zaten. Yaklaşık 3 ay önce bana önmli bi işi olduğunu söyleyerek discoya gitmiş sabah 5di sanırım geldiğinde ve ben bunu bana söylediği 5. Yalanda öğrendim diğer yalanlara gelirsek bi rus arkadaşlık sitesinde türk erkek bi arkadaşıyla rus ayarlayıp onlarla diskoya gitmiş diğer bi yalanı ise başka bi disko macerasında arkadaş ortamında bekarım diyerek türk bi kızla arkadaş olmuş 2 gün sonra buluşmuş çay içmiş rastgele telefonda mesaj görüp.aradım kızın haddini bildirmek için kız bana bekarım dedi eşiniz özür dilerim dedi ben bunu eşime söyledim yeminler etti affettim 1 hafta sonra yine eşimin telefonunda whatsp kişilerine bakarken erkek ismiyle kaydedilmiş şekilde bu kızı buldum meğer eşim kıza barışalım diye mesajlar çekmiş kız bana kocan bni rahatsız ediyor dedi ya neler hissettim tahmin edemzsiniz eşim dediğim güvendiğim adam bana neler yapmış daha da bitmedi telefonunde çeviri programı yüklüydü çevirdiği cümleleri okudum yok evli değilim seni nasıl üzerim falan filan diyorum ayrılalım ona da yaklaşmıyo seni seviyorum şeytana uydum.heyecan arıyorum diyor ne yapıcam bilmiyorum yardım edin akıl verin bayanlar bir yandan da deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm çok
Ben 23 yaşındayım.eşim 25 sanırım erken evlendik ve ben bu adamı 15 yıldır tanıyorum çocukluk aşkıydık.. Ben onu çok seviyorum bunca şeye rağmen o da çok sevdiğini söylüyor ama güvenim bitti sürekli telefonunu kurcalama ihtiyacı duyuyorum bu sefer daha bi sinir oluyo
Ben 23 yaşındayım.eşim 25 sanırım erken evlendik ve ben bu adamı 15 yıldır tanıyorum çocukluk aşkıydık.. Ben onu çok seviyorum bunca şeye rağmen o da çok sevdiğini söylüyor ama güvenim bitti sürekli telefonunu kurcalama ihtiyacı duyuyorum bu sefer daha bi sinir oluyo
İşin bi de bilmediğiniz boyutları var ailesinin şirketleri tüm varlıkları tüm ticari işleri bnm adıma kazanç olduğu kadar borçda var kafayı yemek Üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?