bayanlar çıkmazdayım fikirlerinize ihtiyacım var mutsuzum hemde çooook

Adam alenen aldatıyor sizi. Siz de ona heyecan aramak istediğinizi söyleyin bakalım ne diyecek size. Nefret ediyorum bu zamparalardan, rezil kepaze adam.

Rabbim ıslah eylesin.kimselere yasatmasin zor seyler.yinede herşeye rağmen sevmek..gelecekte bu evliliği kendinizi nasil görüyorsunuz mutlaka düşünün allah yardımcınız olsun umarim en dogru kararı verirsiniz.

Ne hoş di miii bu adam bi'kadın olsaydı adı çoktan o... çıkmıştı çok afedersiniz.
Siz de kalkmış bi'yandan anne olmak istiyorum diyosunuz.
Adaletini seveyim dünya diyesim geldi.
Bu yakaladığınız yalanlar, Allah bilir adam kimlerin koynundan kalkıp size geliyo, hastalık kapacaksınız o olacak bu işin sonunda:44:
20 ayda heyecan arayan adam 20.senede ne yapar Allah bilir.

Vanim bence sen bu adamdan ayrilmaya bak böylelerinden malesef adam olmaz bir defa yapan hep yapar benim görüsüm ve kac defa yapmis yani aldatmis seni hic degmez böyle insana! Cok zor biliyorum ama kendini yipratma bos yere kendisinin gözü disarda evde degil bas edilmez onunla bu devirde zor malesef evlikleri ayakta tutmaya cevreye bakilirsa ileride neyi kaybettigini anliyacaktir ama gec olunca..... Cocuk konusuna gelince sakin yapma böyle baba mi istersin cocuguna??? Cocuk yipranir yazik ve hic ayrilamassin daha da kötüye gider hersey

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Aile baskısından kurtulmak için çareyi evlilikte arayan kızlar vardır.
Eşin de baskı altında mıydı acaba? Baskı altında ağır sorumluluklarla geçen bir ergenlik dönemi mi yaşadı ki?
Ergenliğini tamamlayamamış, evliliğe hazır olmadan evlenmiş gibi geldi bana.
Şans vermeyi düşünüyorsan, baba olmaya hazır olduğuna inanana kadar anneliğini ertelemeni öneririm acizane.
Allah yardımcın olsun.

Bunları yaptığına fakat cinsel ilişkşye girmediğine dair benim üzerime yemin ettii hoş yeminine ne kadar inanılır

Hepinizin yorumlarını okudum içim acıdı hala acıyor şu an yazarken bile ağlıyorum oruç halimle beni nasıl ağlattı nasıl bu hale geldik biz inanamıyorum ben onun için ailemi.dinlemedim hiç kimse onaylamadı evliliğimizi babam kanser olduğumu duyunca kıyamadı bana tamam dedi verdi çok şükür kanseri atlattım ama tüm bu olanlar o kadar acı kiii ikimizde seviyoruz birbirimizi buna eminim ama eşim.neden böyle oldu anlam veremiyorum kendisi diyordu hep beni senden başkası çekmez helal olsun sana mükemmel bi insansın diye öyle olduğum için mi bu durumlara soktun beni diyorum o çocuğum ben şerefsizim diyor affet diyor şimdi ağladığımı gördü gwlmiş sarılıyo ama içim o kadar acıyo ki tarifi yok

Allah o hastalığı tekrar yaşatmasın, çook geçmiş olsun ağlamayın lütfen ama kendinizi kandırıyosunuz hala.
Yemişim böyle sevgiyi, objektif olun böyle sevgi mi olur?
Seven adam öyle dalaverelerle uğraşmaz, her gözünüzü kapattığınızda başka kadınlara saran bi'adammış.
Ne heyecan aramasıymış daha 20 aylık evlisiniz zaten.

Bi'adam evliyken aldatmayı göze alıyosa liseli ergenler gibi buluşup sadece bi'şeyler içmez.

Canim allah sana sabir versin üzme kendini. Bende 2 yillik evliyim ve anliyorum seni insana ayrilmak cok zor gelir. Bir kere hata yapip tövbe etmek var... Ve de defalarca zevk icin aldatmak var.. Bir kere hata yapildiysa affedile bilir.. Ama aldatmak onun icin normal birseyse kesinlikle kabul etme bunu. Kalkip sana evet aldattim cünkü bana güvenmiyorsun dedigine göre o bunu her sorun yasadiginizda yapicaktir. Ilk yakalandiginda senin ona güvenmen icin herrseyi yapmasi gerekiyordu... Ama o ayni yanlisi yine yapmis.

Haklı olabilirsin anne babası ayrı ergenliği sıkıntılı geçti hiç bi zaman mutlu bi yuvada büyümedi bunu en iyi ben bildiğim için evimize eşya alınırken sırf o ne istediyse onu aldırdım ona hissettirmeden çünkü ben annemle babamla mutlu büyüdüm.ama. O hiç sıcak bi yuva sahibi olmadı bari şimdi.kendi evi onun hayali gibi olsun dedim

sizin uzerinize yemin etmesi de bir enteresan ya neyse...
madem HALA seviyorsunuz biraz daha bekleyin bakalim, duzelir belki...
ama lutfen cocuk fikrini kafanizan uzunca bir sure atin, daha yasiniz genc Allah'in izniyle olur ama simdi degil kesinlikle

Gözün aydın canım hastalığı yenmiş çok Şükür sağlığına kavuş muşsun.
Tedavi sürecini eşinle birlikte yaşadınız sanırım. Sana gerektiği gibi sahip çıktı sağlığına kavuşana kadar gerekli desteği verdi değil mi?
Yaşadığınız özel durum nedeniyle psikolojik destek alması gerekebilir. Yani net olarak bilmesem de hasta yakınlarına böyle bir destek
gerektiğini duymuştum. En azından gelişmiş ülkelerde böyle olduğunu sanıyorum.
Sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum.

Sevgiliydik o dönemde çok destek oldu bana

cok uzucu bir durum... Ne yapacaginizi en iyi siz bilirsiniz ama mideniz kaldiriyor mu bu adamin size sarilmasini ?
gece yaninizda yatmasini ?
Kesinlikle ve kesinlikle henuz cocuk fln dusunmeyin.. dogacak cocugn hakkina girmeyin.. daha saglikli bir yuva hakediyor minik melek

birşeye dikkat ettim, aile birini baştan istemediyse;
mutlaka sonradan o evlilikte bir problem çıkıyor.aile birşeyleri gömüş oluyor işte baştan

"Haddini bildirmek" icin dogru kisiye yonelmemissiniz, asıl hatali olan esiniz.
Hem bir hatasini yakaladiniz, neden 2.de ikna olmaya hazirsiniz?

Heyecan ariyorsa gidin beraber rafting yapin. Elin ruslarina para yedirecegine esiyle birlikte guzel seyler yaparak yasasaymis bu heyecani.

Bir de cocuk diyorsunuz...
Yapin da affetme bahanelerinize bundan sonra onu kullanin.

birşeye dikkat ettim, aile birini baştan istemediyse;
mutlaka sonradan o evlilikte bir problem çıkıyor.aile birşeyleri gömüş oluyor işte baştan

Kesinlikle doğru eğer burada bu yazıyı okuyan ailesi istemediği halde birisyle evlenmeyi.düşünen varsa ne olur yapmasın çünkü aileler hep haklı çıkıyor
Bn şu an ayrılsam ailemin yanına gidemem bile yüzüm yok ki zaten babam o adamla.evleniyosun sakın bana mutsuzum deyip dönme demişti

Ve bu sabah yeni bi şey daha buldum yine aynı yabancı sitede kızın birisi ile yazışmış artık bizden hiç bi şey olmaz bitti

iyide kocan şerefsizin tekiymiş. bir değilki yaptığı. çok fazla.
birde kızların günahına giriyor,bekarım diye kandırıyor. gerçekten tam bir pislik.
ayrıl kardeşim. şerefsizle hayat geçmez.

bana göre o erkekte. oo. erkeğin o...su. bunun kadını erkeği yok.

Affedin, bir daha yapmaz, yuva kolay mi kuruluyor, zaten aldatmayan erkek yok, adami elinizde tutmak icin de hemen cocuk yapmalisiniz. Hatta duzelmesini beklemeden bir tane daha yapin kardessiz kalmasin...

Kusura bakmayin da butun olanlardan sonra hala bize ne yapayim diye soruyorsaniz bu laflari duymam istiyorsunuz demektir. Adam belli, yine yapacak, hatta siz de onu muhtemelen baba yaparak onurlandiracaksiniz. Ama yine aldatacak. Olacaklar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…