- Konu Sahibi pandorakiz
-
Ne hoş di miii bu adam bi'kadın olsaydı adı çoktan o... çıkmıştı çok afedersiniz.
Siz de kalkmış bi'yandan anne olmak istiyorum diyosunuz.
Adaletini seveyim dünya diyesim geldi.
Bu yakaladığınız yalanlar, Allah bilir adam kimlerin koynundan kalkıp size geliyo, hastalık kapacaksınız o olacak bu işin sonunda:44:
20 ayda heyecan arayan adam 20.senede ne yapar Allah bilir.
Bunları yaptığına fakat cinsel ilişkşye girmediğine dair benim üzerime yemin ettii hoş yeminine ne kadar inanılır
Hepinizin yorumlarını okudum içim acıdı hala acıyor şu an yazarken bile ağlıyorum oruç halimle beni nasıl ağlattı nasıl bu hale geldik biz inanamıyorum ben onun için ailemi.dinlemedim hiç kimse onaylamadı evliliğimizi babam kanser olduğumu duyunca kıyamadı bana tamam dedi verdi çok şükür kanseri atlattım ama tüm bu olanlar o kadar acı kiii ikimizde seviyoruz birbirimizi buna eminim ama eşim.neden böyle oldu anlam veremiyorum kendisi diyordu hep beni senden başkası çekmez helal olsun sana mükemmel bi insansın diye öyle olduğum için mi bu durumlara soktun beni diyorum o çocuğum ben şerefsizim diyor affet diyor şimdi ağladığımı gördü gwlmiş sarılıyo ama içim o kadar acıyo ki tarifi yok
Aile baskısından kurtulmak için çareyi evlilikte arayan kızlar vardır.
Eşin de baskı altında mıydı acaba? Baskı altında ağır sorumluluklarla geçen bir ergenlik dönemi mi yaşadı ki?
Ergenliğini tamamlayamamış, evliliğe hazır olmadan evlenmiş gibi geldi bana.
Şans vermeyi düşünüyorsan, baba olmaya hazır olduğuna inanana kadar anneliğini ertelemeni öneririm acizane.
Allah yardımcın olsun.
sizin uzerinize yemin etmesi de bir enteresan ya neyse...Bunları yaptığına fakat cinsel ilişkşye girmediğine dair benim üzerime yemin ettii hoş yeminine ne kadar inanılır
Hepinizin yorumlarını okudum içim acıdı hala acıyor şu an yazarken bile ağlıyorum oruç halimle beni nasıl ağlattı nasıl bu hale geldik biz inanamıyorum ben onun için ailemi.dinlemedim hiç kimse onaylamadı evliliğimizi babam kanser olduğumu duyunca kıyamadı bana tamam dedi verdi çok şükür kanseri atlattım ama tüm bu olanlar o kadar acı kiii ikimizde seviyoruz birbirimizi buna eminim ama eşim.neden böyle oldu anlam veremiyorum kendisi diyordu hep beni senden başkası çekmez helal olsun sana mükemmel bi insansın diye öyle olduğum için mi bu durumlara soktun beni diyorum o çocuğum ben şerefsizim diyor affet diyor şimdi ağladığımı gördü gwlmiş sarılıyo ama içim o kadar acıyo ki tarifi yok
Bunları yaptığına fakat cinsel ilişkşye girmediğine dair benim üzerime yemin ettii hoş yeminine ne kadar inanılır
Gözün aydın canım hastalığı yenmiş çok Şükür sağlığına kavuş muşsun.
Tedavi sürecini eşinle birlikte yaşadınız sanırım. Sana gerektiği gibi sahip çıktı sağlığına kavuşana kadar gerekli desteği verdi değil mi?
Yaşadığınız özel durum nedeniyle psikolojik destek alması gerekebilir. Yani net olarak bilmesem de hasta yakınlarına böyle bir destek
gerektiğini duymuştum. En azından gelişmiş ülkelerde böyle olduğunu sanıyorum.
Sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum.
birşeye dikkat ettim, aile birini baştan istemediyse;
mutlaka sonradan o evlilikte bir problem çıkıyor.aile birşeyleri gömüş oluyor işte baştan
iyide kocan şerefsizin tekiymiş. bir değilki yaptığı. çok fazla.Nerden başlarım nasıl anlatırım bilmiyorum. 20 aylık evliyim eşimle aşk evliliği yaptık yani bn öyle sanıyordum kendisi 1 ay önce illaki bni sevdiğini ama mantığını kullanarak bnmle evlendiğini dile getirdi.ilk başlarda herşey süperdi ikimizde çok mutluyduk fakat evliliğimin 6. Ayında eşimin ..... izlediğini öğrendim defalar söz verdi ama hala izliyor eminim neyse bu zaten Son 3 ayda yaşattıklarının yanında çoo masum kalıyor zaten. Yaklaşık 3 ay önce bana önmli bi işi olduğunu söyleyerek discoya gitmiş sabah 5di sanırım geldiğinde ve ben bunu bana söylediği 5. Yalanda öğrendim diğer yalanlara gelirsek bi rus arkadaşlık sitesinde türk erkek bi arkadaşıyla rus ayarlayıp onlarla diskoya gitmiş diğer bi yalanı ise başka bi disko macerasında arkadaş ortamında bekarım diyerek türk bi kızla arkadaş olmuş 2 gün sonra buluşmuş çay içmiş rastgele telefonda mesaj görüp.aradım kızın haddini bildirmek için kız bana bekarım dedi eşiniz özür dilerim dedi ben bunu eşime söyledim yeminler etti affettim 1 hafta sonra yine eşimin telefonunda whatsp kişilerine bakarken erkek ismiyle kaydedilmiş şekilde bu kızı buldum meğer eşim kıza barışalım diye mesajlar çekmiş kız bana kocan bni rahatsız ediyor dedi ya neler hissettim tahmin edemzsiniz eşim dediğim güvendiğim adam bana neler yapmış daha da bitmedi telefonunde çeviri programı yüklüydü çevirdiği cümleleri okudum yok evli değilim seni nasıl üzerim falan filan diyorum ayrılalım ona da yaklaşmıyo seni seviyorum şeytana uydum.heyecan arıyorum diyor ne yapıcam bilmiyorum yardım edin akıl verin bayanlar bir yandan da deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm çok
Ne hoş di miii bu adam bi'kadın olsaydı adı çoktan o... çıkmıştı çok afedersiniz.
Siz de kalkmış bi'yandan anne olmak istiyorum diyosunuz.
Adaletini seveyim dünya diyesim geldi.
Bu yakaladığınız yalanlar, Allah bilir adam kimlerin koynundan kalkıp size geliyo, hastalık kapacaksınız o olacak bu işin sonunda:44:
20 ayda heyecan arayan adam 20.senede ne yapar Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?