- Konu Sahibi pandorakiz
Bunları yaptığına fakat cinsel ilişkşye girmediğine dair benim üzerime yemin ettii hoş yeminine ne kadar inanılır
Hepinizin yorumlarını okudum içim acıdı hala acıyor şu an yazarken bile ağlıyorum oruç halimle beni nasıl ağlattı nasıl bu hale geldik biz inanamıyorum ben onun için ailemi.dinlemedim hiç kimse onaylamadı evliliğimizi babam kanser olduğumu duyunca kıyamadı bana tamam dedi verdi çok şükür kanseri atlattım ama tüm bu olanlar o kadar acı kiii ikimizde seviyoruz birbirimizi buna eminim ama eşim.neden böyle oldu anlam veremiyorum kendisi diyordu hep beni senden başkası çekmez helal olsun sana mükemmel bi insansın diye öyle olduğum için mi bu durumlara soktun beni diyorum o çocuğum ben şerefsizim diyor affet diyor şimdi ağladığımı gördü gwlmiş sarılıyo ama içim o kadar acıyo ki tarifi yok
Tatlım seni üzmek için yazmıyorum ama kanseri atlatmışsın, bu durumda seni seven adamın seni üzmemek için çabalaması gerekir. Sanki eşin seni üzmek için çabalıyor. Üzgünüm ama kendini kurtar bu adamdan. Ailen yine Kıyamaz sana. Merak Etme.
Son düzenleme: