bayanlar çıkmazdayım fikirlerinize ihtiyacım var mutsuzum hemde çooook

Bunları yaptığına fakat cinsel ilişkşye girmediğine dair benim üzerime yemin ettii hoş yeminine ne kadar inanılır

Hepinizin yorumlarını okudum içim acıdı hala acıyor şu an yazarken bile ağlıyorum oruç halimle beni nasıl ağlattı nasıl bu hale geldik biz inanamıyorum ben onun için ailemi.dinlemedim hiç kimse onaylamadı evliliğimizi babam kanser olduğumu duyunca kıyamadı bana tamam dedi verdi çok şükür kanseri atlattım ama tüm bu olanlar o kadar acı kiii ikimizde seviyoruz birbirimizi buna eminim ama eşim.neden böyle oldu anlam veremiyorum kendisi diyordu hep beni senden başkası çekmez helal olsun sana mükemmel bi insansın diye öyle olduğum için mi bu durumlara soktun beni diyorum o çocuğum ben şerefsizim diyor affet diyor şimdi ağladığımı gördü gwlmiş sarılıyo ama içim o kadar acıyo ki tarifi yok

Tatlım seni üzmek için yazmıyorum ama kanseri atlatmışsın, bu durumda seni seven adamın seni üzmemek için çabalaması gerekir. Sanki eşin seni üzmek için çabalıyor. Üzgünüm ama kendini kurtar bu adamdan. Ailen yine Kıyamaz sana. Merak Etme.

Son düzenleme:
En güzeli yolunuza tek başına devam etmeniz.
Bu insan hayatınızda oldukça sorunlar bitmez.

Bence senin de heycan arama vaktin coktan gelmis. Bu aksam diskoya giderek basla.

Nerden başlarım nasıl anlatırım bilmiyorum. 20 aylık evliyim eşimle aşk evliliği yaptık yani bn öyle sanıyordum kendisi 1 ay önce illaki bni sevdiğini ama mantığını kullanarak bnmle evlendiğini dile getirdi.ilk başlarda herşey süperdi ikimizde çok mutluyduk fakat evliliğimin 6. Ayında eşimin ..... izlediğini öğrendim defalar söz verdi ama hala izliyor eminim neyse bu zaten Son 3 ayda yaşattıklarının yanında çoo masum kalıyor zaten. Yaklaşık 3 ay önce bana önmli bi işi olduğunu söyleyerek discoya gitmiş sabah 5di sanırım geldiğinde ve ben bunu bana söylediği 5. Yalanda öğrendim diğer yalanlara gelirsek bi rus arkadaşlık sitesinde türk erkek bi arkadaşıyla rus ayarlayıp onlarla diskoya gitmiş diğer bi yalanı ise başka bi disko macerasında arkadaş ortamında bekarım diyerek türk bi kızla arkadaş olmuş 2 gün sonra buluşmuş çay içmiş rastgele telefonda mesaj görüp.aradım kızın haddini bildirmek için kız bana bekarım dedi eşiniz özür dilerim dedi ben bunu eşime söyledim yeminler etti affettim 1 hafta sonra yine eşimin telefonunda whatsp kişilerine bakarken erkek ismiyle kaydedilmiş şekilde bu kızı buldum meğer eşim kıza barışalım diye mesajlar çekmiş kız bana kocan bni rahatsız ediyor dedi ya neler hissettim tahmin edemzsiniz eşim dediğim güvendiğim adam bana neler yapmış daha da bitmedi telefonunde çeviri programı yüklüydü çevirdiği cümleleri okudum yok evli değilim seni nasıl üzerim falan filan diyorum ayrılalım ona da yaklaşmıyo seni seviyorum şeytana uydum.heyecan arıyorum diyor ne yapıcam bilmiyorum yardım edin akıl verin bayanlar bir yandan da deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm çok

Bence eşimizin psikolojisi normal degil.Psikolojik destek alması lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nerden başlarım nasıl anlatırım bilmiyorum. 20 aylık evliyim eşimle aşk evliliği yaptık yani bn öyle sanıyordum kendisi 1 ay önce illaki bni sevdiğini ama mantığını kullanarak bnmle evlendiğini dile getirdi.ilk başlarda herşey süperdi ikimizde çok mutluyduk fakat evliliğimin 6. Ayında eşimin ..... izlediğini öğrendim defalar söz verdi ama hala izliyor eminim neyse bu zaten Son 3 ayda yaşattıklarının yanında çoo masum kalıyor zaten. Yaklaşık 3 ay önce bana önmli bi işi olduğunu söyleyerek discoya gitmiş sabah 5di sanırım geldiğinde ve ben bunu bana söylediği 5. Yalanda öğrendim diğer yalanlara gelirsek bi rus arkadaşlık sitesinde türk erkek bi arkadaşıyla rus ayarlayıp onlarla diskoya gitmiş diğer bi yalanı ise başka bi disko macerasında arkadaş ortamında bekarım diyerek türk bi kızla arkadaş olmuş 2 gün sonra buluşmuş çay içmiş rastgele telefonda mesaj görüp.aradım kızın haddini bildirmek için kız bana bekarım dedi eşiniz özür dilerim dedi ben bunu eşime söyledim yeminler etti affettim 1 hafta sonra yine eşimin telefonunda whatsp kişilerine bakarken erkek ismiyle kaydedilmiş şekilde bu kızı buldum meğer eşim kıza barışalım diye mesajlar çekmiş kız bana kocan bni rahatsız ediyor dedi ya neler hissettim tahmin edemzsiniz eşim dediğim güvendiğim adam bana neler yapmış daha da bitmedi telefonunde çeviri programı yüklüydü çevirdiği cümleleri okudum yok evli değilim seni nasıl üzerim falan filan diyorum ayrılalım ona da yaklaşmıyo seni seviyorum şeytana uydum.heyecan arıyorum diyor ne yapıcam bilmiyorum yardım edin akıl verin bayanlar bir yandan da deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm çok

Yaşınız veya aileniz ya da içinde bulunduğunuz çevre mi boşanmanıza engel? Öyle bile olsa bu kişiden baba olur mu diye düşünün. Sizi hamileleiğiniz döneminde de defalarca aldatacaktır. Ki zor ve uzun bir süreç. Mantığını kullandığını söyluyorsa bu kadar açıkça zaten para vs için evlenmiştir. Bunu direkt söyleyebilmsi de sizi kaybetmekten korkmamasına bağlı. Hangi kişi bunu seni mantık için sectim der eşine kolay kolay söylenebilecek bir laf değil bu. Bir kere bu kişiye kendinizi mecbur kılmanız sizin kendinize olan öz saygınızı yerle bir edecektir. O halde iken ne doğacak çocugunuza annelik yapabilirsiniz ne de aile birliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerler. Eğer çok imkansız bir şey değilse boşanmayı düşünün. Çünkü aldatılma ciddi bir sorun. Birde yabancı uyruklu kadınlarla bilikte oluyor. Bir takım cinsel yolla bulaşan hastalıklar kapmış olabilir. Bu kişi ile birlikteliğiniz halinde siz de bu hastalığa dahil olabilirsiniz ve hatta doğacak bebeğinizde. Gerçekten böyle biriyle aile birliğiniz devam ettirmeye çalışıp çalışmayacağınıza kendiniz karar vereniz gerekiyor. Umarım sizin için en hayırlı ve doğru olan yolu bulabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bir kisi ile aldatsa neyse de degisik ve ne oldugu belli olmayan kadinlar var. Yarin birgun AIDS oldugunuzu ogrenince ne olacak?

Lütfen hemen çocuk yapmayın madem çok seviyorsunuz aşıksınız sorunları aşana kadar yapmayın bari
Bir insan defalarca kez aldatılmasına rağmen nasıl sevebilir oda ayrı konu
Boşanmayacaksın o belli de bari annesine saygı duymayan, onu aldatan bir babası olmasın..

bir değil iki değil, huy edinmiş yalan söylemeyi...üstelik bu heyecan arayışı değil..resmen bekar hayatına devam etmektir...
sen evde bekle istiyor....o da zevki sefaya devam etsin istiyor....

benim kardeşim 7 sene çekti böyle.paranoyak oldu hep şüphe içinde yüzü gülmüyordu.değişen bişey oldumu hayır.2 sene öncede boşadı.şimdi abla ne salakmışım keşke hemen vursaydım tekmeyi diyor.gözlerinin içi gülüyor maşallah.arada eski kocasıyla karşılaşıyormuş uzaktan her seferinde yanında başka başka kadınlar.bilinmiyor sanıyor.sonra kardeşime haber yollamalar pişmanımlar yalvarmalar..huylu huyundan vazgeçmez.yıllanmış ilişkilerde sıkıldım bahanesini anlarımda sizinki daha cicim zamanlarıyken :19:

Pazartesi işlemleri başlatacağız dedin konuştunuz mu yani? Kabul etti sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu an eşyalarımı topluyorum bitti...
Kocam dediğim aşık olduğum adam bitti bende onu halabçok seviyorum ama dediğiniz gibi düzelmeyecek belli
Pazartesi gerekli işlemleri başlatıyoruz
Böylece ne hayallerle kurulmuş bir evlilik daha sona eriyor
Ona hakkımı helal etmiyorum!

benim uzerime yemin etti demissiniz ya ona cok sasirdm.. bu adam sizin hayatiniza deger verse zaten bu kdr uzmez..
skysa kendi uzerine yemin etsin:ssz:

karar vermissiniz.. bundan sonraki hayatinizda Allah yardimciniz olsun ve daha iyi insanlar cikarsin karsiniza insallah..
Aileniz de sizi affedecektir.. kim ister kizlarinin byle boynu bukuk kalmasini

Pazartesi işlemleri başlatacağız dedin konuştunuz mu yani? Kabul etti sanırım

Ben sabah yine bi şeyler.yakalayınca topla eşyalarını yeter git dedim o da haklısın bunca yaptığım pislikten sonra senin yüzüne bakamam pazartesi halledicem bu konuyu dedi

Ailen ne der? Yani zaten yaralısın umarım yanında olurlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile Türkiye gönderildi

İllaki belli bir süre destek olurlar ama sonra eminim.biz sqna dedik nsen gittin evlendin derler çünkü ailemi çok iyi tanıyorum ailemin evide pek sağlıklı değil offff bilmiyorum allah yardımcım olsun tüm kullarınındarda koymasın inş

İllaki belli bir süre destek olurlar ama sonra eminim.biz sqna dedik nsen gittin evlendin derler çünkü ailemi çok iyi tanıyorum ailemin evide pek sağlıklı değil offff bilmiyorum allah yardımcım olsun tüm kullarınındarda koymasın inş

Amin canım işin mesleğin varss bir süre sonra kendi evine çıkarsın. Hatta kocan aldattığı için destek olmalı sana bulunduğunuz evi bırakabilir

Amin canım işin mesleğin varss bir süre sonra kendi evine çıkarsın. Hatta kocan aldattığı için destek olmalı sana bulunduğunuz evi bırakabilir

Ev ailesinin evinin karşısında cnm o nedenle öyle bi şey zorr hayırlısı inşallah

Kızlar biraz önce adetim gecikti.diye test yaptım çift çizgi çıktı

bunda da var bi hikmet,

bende boşanma kararını aldığımda hamile olduğumu öğrendim kürtaj oldum.
başka bi arkdşım yine boşanma kararı aldığında o da hamile olduğunu öğrenmiş o da kürtaj oldu,
daha niceleri vardır.

sende böle deyince bu kdr da olmaz dedim, evlilikler iyi gitmeyince zırtt planlı veya plansız bi hamilelik çıkıyor,
herşey Allahtan. Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X