- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi cukulata kız
ya eş evet ikinizde can veriyosunuz o bebeğe yada çocuğa ama eşim demek için bi sebep yok eşini terk edip gidebiliysun boşanabiliyosun hata yaptığında afetmiyebiliyosun ama çocuğun ölemi ne kadar kötüde olsa nekadar hatada yapsa onu bırakamıyosun terk edemiyosun tabi ki çocuğum derim olmadığı halde bu duyguyu bilmediğim halde eminim benim gibi düşünüyodur bütün anneler istisnaları saymazsak....
orası öyle canım allah korusn ayrılık olsa tabiki evladımı alrım o bana muhtaç onsuz duramam aslayasakkelime
benim demek istediğim evliyken eşinizmi bebeğinizmi deseniz ikisindende ödün veremem şunun sevgisi üstün diyemem
elin oğlunu eş diye alıyoruz çocuk olduktan sonra ikinci plana atıyoruz neden ben buna cok kızyorum eşimde benim gözümde bi bebek
o benim için calışıyo benim için uğrasıyo bana yediriyo kendi yemiyo bana alıyo kendine almıyosa ben bu eşe kıyabilirmiyim??böyle kalaleşlik arkadan vurma olabilirmi ya asla yapamam
işte "doğum sonrası aldatıldım" olayları neden çok oluyo bazı bayanlar kendini sırf bebeğine adıyo eşinin önüne sadece yemek koyuyo hiç bir ilgi yok hiç bir sıcaklık yok ee adam sevgi arayışına giriyo afllıyo