• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bayanlar eşimin yumurtaliklarinin sağ yumurtası asagida sol yumurtası üstte!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Fatmanur Altan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
155
36
18
28
Bayanlar dediğim gibi yumurtalıklarinin biri üstte biri asagida bende zaten sorun var acaba onda dami var diye çok korkuyorum hastaneye gidicez ama 1 ay sonra gitcez böyle olanlar ameliyat oluyo diye duydum kendisi çalışıyo düşünmeden alamiyoruz kendimizi küçükken doktora gitmiş bir sorun çıkmamış ama yinede çok belli oluyo

Bayanlar dediğim gibi yumurtalıklarinin biri üstte biri asagida bende zaten sorun var acaba onda dami var diye çok korkuyorum hastaneye gidicez ama 1 ay sonra gitcez böyle olanlar ameliyat oluyo diye duydum kendisi çalışıyo düşünmeden alamiyoruz kendimizi küçükken doktora gitmiş bir sorun çıkmamış ama yinede çok belli oluyo
Doktor sorun yok demis ama. Isterseniz tekrar gidin doktora. Cok belli oluyor dediginiz seyi acip cikarip gezmiyor ya nasil belli olacak?

Evet ameliyatla duzeltilebilir belki ama sanırım sizin için önemli olan işlevi yani çocuk düşünüyorsunuz sanırım,o konu sol testis açısından sıkıntılı olabilir.

bu ne biçim baslık allah askına ya
alenen tarif etmen de mide bulandırıcı kimse kusura bakmasın ama . görüntüsü şöyle böyle midem kalktı arkadas
Ben korktuğum bişeyi tarif ettimameliyatlikmi diye tıbbi bişey neden bu kadar utandirip asagiliyosunuz başınıza gelmediği için kolay 2 senedir çocuk sahibi olamıyoruz

Yumurtaliklarin iceri kacmasi diye bir durum duymustum ama onda bir yumurtalik tamamen yok oluyor ve ameliyatla duzeltiliyor.
Sizde saglik acisindan bir sorun yok anladigim kadariyla. Sorun estetik acisindansa onu bilemem.

Sağlık için birşey sormuş bunun iğrenç tarafı yok.
Yumurtaliklarin iceri kasmasi diye bir durum duymustum ama onda bir yumurtalik tamamen yok oluyor ve ameliyatla duzeltiliyor.
Sizde saglik acisindan bir sorun yok anladigim kadariyla. Sorun estetik acisindansa onu bilemem.
Estetige önem veren kim ben sağlık açısından bi sıkıntı olurmu diye sordum hamile kalmayi çok istediğim için 2 senedir çocuk sahibi olamıyoruz polikistik over hastasıyım

Canim normalde oyle olmasi gerek diye biliyorum rahat yuruyebilmeleri icin sorun varsa spermiyografide cikar kotu yorumlara aldanmayin basina gelmeyen bilemez bazi seyleri ocak-subat-mart topigimiz var gelirsen kimse seni yargılamadan yardim eder seve seve iyi günler.

Estetige önem veren kim ben sağlık açısından bi sıkıntı olurmu diye sordum hamile kalmayi çok istediğim için 2 senedir çocuk sahibi olamıyoruz polikistik over hastasıyım

Yahu bir sorun cikmamis diyen siz degil misiniz konunuzda?
Nasil ki kadinlar tek yumurtalikla hamile kalabiliyorsa erkekler de tek saglam yumurtayla hamile birakabilir. Hani bir taraf sorunluysa bile hamileligi saglayan tek bir canli sperm degil midir?

Back
X