• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bayanlar eşimin yumurtaliklarinin sağ yumurtası asagida sol yumurtası üstte!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Basinda polisiktik over diye bir bela var farkindasin demi?bir gün bu hastalığın çaresini biri bulursa alnından opucem:)stres yapma kilona dikkat et olur inşallah,esinde kontrol amacli gitsin,takma kafana

alenen tarif etmen de mide bulandırıcı kimse kusura bakmasın ama . görtü
Ben korktuğum bişeyi tarif ettimameliyatlikmi diye tıbbi bişey neden bu kadar utandirip asagiliyosunuz başınıza gelmediği için kolay 2 senedir çocuk sahibi olamıyoruz
hanımefendi neyi aşağıladım allah askına?
burada kocanızın biri aşağıda biri yukarıda olan şeyini tarif etmenize luzum yok. Ayrıca doktor da sorun yok demiş. sağlık bölümüne açın adamın mahrem yerini tarif etmektense.

çocuk konusunda bir problem olsa sanırım bu zamana kadar doktorlar bir şey derdi diye düşünüyorum.fizyolojik zorlanma yok galiba yoksa çoktan doktorlar müdahale ederdi.

Yumurtalık mı :KK53: Bir de tıbbi bir şeyden bahsettiğinizi iddia etmişsiniz. Testis olmasın o?

alenen tarif etmen de mide bulandırıcı kimse kusura bakmasın ama . görtü

hanımefendi neyi aşağıladım allah askına?
burada kocanızın biri aşağıda biri yukarıda olan şeyini tarif etmenize luzum yok. Ayrıca doktor da sorun yok demiş. sağlık bölümüne açın adamın mahrem yerini tarif etmektense.
Ne dedim ya korkuyorum anladinizmi taaa küçükken gtmis

Şöyle eğer testislerden birisi yukarıda ise vücut sıcaklığına daha yakın bir sıcaklıkta olacağı için spermlerin kalitesi düşer ve yapıları bozulur bu da hamile kalma olasılığınizi azaltır sadece. Testislerin vücut dışında olma nedeni yüksek sıcaklıktan olumsuz etkilenmelerini engellemek içindir.

Şöyle eğer testislerden birisi yukarıda ise vücut sıcaklığına daha yakın bir sıcaklıkta olacağı için spermlerin kalitesi düşer ve yapıları bozulur bu da hamile kalma olasılığınizi azaltır sadece. Testislerin vücut dışında olma nedeni yüksek sıcaklıktan olumsuz etkilenmelerini engellemek içindir.
Tek mantikli cevapti.

Benim eşimin de birisi yok yumurtalığının. Biz de acaba ondan mı olmuyor diyen düşündük ama alakası yokmuş. Bir üroloğa gitti ve sperm testi yapıldı. Sonuçlar gayet normal çıktı.

Benzer durum vajinada da olabiliyor. (Iç dudaklardan biri daha sarkık dışında olabiliyor) Sağlığını etkilemiyorsa boş verin hiç bıçak altına yatmasın bence.
Ayrıca ona öğğ buna iğrenç diyen üyeler, internette olduğunuzun farkına varın derim. Yani ne deseydi "arkadaşlar eşimin şeyinin bir şeyi aşağıda öteki şey yukarıda napmalıyız" bu şekilde mi yazsaydı şaka gibisiniz.
Internet aleminde herkes her şeyi yazar. Sanki ilk kez pipili vajinalı konu yazı görüyorsunuz kimi kandırıyorsunuz

Son düzenleme:
Back
X