- 14 Ocak 2018
- 155
- 36
- 18
- 28
- Konu Sahibi Fatmanur Altan
Etiketi bulamadımEtiket yaptim tikla oraya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etiketi bulamadımEtiket yaptim tikla oraya.
Canim bildirimlerin geldiği yerde mesajim var ocak subat martcilar yaziyor gorursun.Etiketi bulamadım
Aa degisikmis benim kuzenimin eside aynı Varikosel ameliyati oldu ondan önce hamileymis meğerYumurtaliklarin seklini bilemem de varikosel denince yazdim. Eger sorun varikoselse bu sekilde. Kaynim masabasi calistigindan 1 hafta sonra ise dondu. Agir bir is olsa donemeyecekti hemen.
Sebepsiz infertilite diye bir sey var duydunuz mu? Sadece sizde veya esinizde sorun olmasi gerekmiyor. Her sey normalken de cocuk sahibi olamayabiliyorsunuz.Hep bende sorun var saniyorum ama esimde de olabilirmi acaba dedim
Kaç günde ayaklaniyolar peki
Hay ağzınıza sağlıkErkeklerin yumurtası dolayısıyla yumurtalığı olmaz. Testistir o...
o halde sağlık bölümüne yazacak elin adamının bilmem ne şekli burada alenen anlatılması saçma.Sağlık için birşey sormuş bunun iğrenç tarafı yok.
Sanmiyorum ama doktor karar vermeli vucut isisi ile ilgili diye duymustumHep bende sorun var saniyorum ama esimde de olabilirmi acaba dedim
hanımefendi neyi aşağıladım allah askına?Ben korktuğum bişeyi tarif ettimameliyatlikmi diye tıbbi bişey neden bu kadar utandirip asagiliyosunuz başınıza gelmediği için kolay 2 senedir çocuk sahibi olamıyoruz
Ay güldürdün beni akşam akşam :)Doktor sorun yok demis ama. Isterseniz tekrar gidin doktora. Cok belli oluyor dediginiz seyi acip cikarip gezmiyor ya nasil belli olacak?
Ne dedim ya korkuyorum anladinizmi taaa küçükken gtmisalenen tarif etmen de mide bulandırıcı kimse kusura bakmasın ama . görtü
hanımefendi neyi aşağıladım allah askına?
burada kocanızın biri aşağıda biri yukarıda olan şeyini tarif etmenize luzum yok. Ayrıca doktor da sorun yok demiş. sağlık bölümüne açın adamın mahrem yerini tarif etmektense.
Tek mantikli cevapti.Şöyle eğer testislerden birisi yukarıda ise vücut sıcaklığına daha yakın bir sıcaklıkta olacağı için spermlerin kalitesi düşer ve yapıları bozulur bu da hamile kalma olasılığınizi azaltır sadece. Testislerin vücut dışında olma nedeni yüksek sıcaklıktan olumsuz etkilenmelerini engellemek içindir.