• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bayanlar eşimin yumurtaliklarinin sağ yumurtası asagida sol yumurtası üstte!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yahu bir sorun cikmamis diyen siz degil misiniz konunuzda?
Nasil ki kadinlar tek yumurtalikla hamile kalabiliyorsa erkekler de tek saglam yumurtayla hamile birakabilir. Hani bir taraf sorunluysa bile hamileligi saglayan tek bir canli sperm degil midir?
Küçükken goturmusler şimdi o zamanla bu zaman birmi bir akrabam kafamı karıştırdı ondan

Yahu bir sorun cikmamis diyen siz degil misiniz konunuzda?
Nasil ki kadinlar tek yumurtalikla hamile kalabiliyorsa erkekler de tek saglam yumurtayla hamile birakabilir. Hani bir taraf sorunluysa bile hamileligi saglayan tek bir canli sperm degil midir?
Devlet hastanesinde üroloji ayriyetten kan testi ne kadar tutarki fiyat bilen varmı

Ameliyat olsun eşiniz bahsettiğiniz varikosel damar tıkanıklığı yanı elle muayene edilir hemen anlaşılır ve lazer 20 dk de ameliyat olunuyor korkacak birşey yok

Doktor sıkıntı yok dediyse sıkıntı yok
Benim eşim geçirdiği sebepten dolayı sol tarafı alındı
Benimde sağ yumurtaligim alındı doğumda :)

Kızımız var

Çocuk olmasına engel değil hiç bı sorun olmuyor .

Biri diğerinin yerine iki katı üretiyor demişti doktorumuz vücut mucize bir denge.

Yine doktora istiyorsanız gidin ama öncesinde sorun yok dediyse içiniz rahat olsun

Varikoselse diye soyluyorum.
Eltim 1 yil ugrasti bebek sahibi olamadi.
Esinde varikosel vardi. Ona bagladilar hep. Sonra esi iliski sirasinda da agri yasamaya basladi ve ameliyata karar verdiler.
Kaynim ameliyat oldu ertesi gun eltim hamile oldugunu ogrendi. Ameliyattan once hamile kaldi yani varikoselle.

Back
X