- 14 Ocak 2018
- 155
- 36
- 18
- 28
- Konu Sahibi Fatmanur Altan
Ben gittim eşim gelmeden başlamaz dedi esimde sigortasını halletmeye çalışıyoBunun icin siz kadin doguma gitmelisiniz,esiniz de urologa gitmeli. Sekille sorun olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gittim eşim gelmeden başlamaz dedi esimde sigortasını halletmeye çalışıyoBunun icin siz kadin doguma gitmelisiniz,esiniz de urologa gitmeli. Sekille sorun olmaz
Küçükken goturmusler şimdi o zamanla bu zaman birmi bir akrabam kafamı karıştırdı ondanYahu bir sorun cikmamis diyen siz degil misiniz konunuzda?
Nasil ki kadinlar tek yumurtalikla hamile kalabiliyorsa erkekler de tek saglam yumurtayla hamile birakabilir. Hani bir taraf sorunluysa bile hamileligi saglayan tek bir canli sperm degil midir?
Devlet hastanesinde üroloji ayriyetten kan testi ne kadar tutarki fiyat bilen varmıYahu bir sorun cikmamis diyen siz degil misiniz konunuzda?
Nasil ki kadinlar tek yumurtalikla hamile kalabiliyorsa erkekler de tek saglam yumurtayla hamile birakabilir. Hani bir taraf sorunluysa bile hamileligi saglayan tek bir canli sperm degil midir?
Etiket yaptim tikla oraya.Nasi gelebilirim
Kaç günde ayaklaniyolar pekiAmeliyat olsun eşiniz bahsettiğiniz varikosel damar tıkanıklığı yanı elle muayene edilir hemen anlaşılır ve lazer 20 dk de ameliyat olunuyor korkacak birşey yok
Devlet hastanesinde üroloji ayriyetten kan testi ne kadar tutarki fiyat bilen varmı
Estetige önem veren kim ben sağlık açısından bi sıkıntı olurmu diye sordum hamile kalmayi çok istediğim için 2 senedir çocuk sahibi olamıyoruz polikistik over hastasıyım
Sigorta ile uğraşıyo uzun sürecek acil gözükmesi gerekiyor tedavim icin fiyati merak ediyorum olmazsa parayla yaptırcazSigortali iseniz para odemezsiniz.
Kaç günde ayaklaniyolar peki
Sigorta ile uğraşıyo uzun sürecek acil gözükmesi gerekiyor tedavim icin fiyati merak ediyorum olmazsa parayla yaptırcaz
gerçekten mi nerden biliyorsunuzeşinizin sıkıntısının çocuk için bir sakıncası yok.
TamamBilmiyorum ama ozeldeki gibi yuksek bir mebla odemezsiniz.
gerçekten mi nerden biliyorsunuz
Ağır kaldıran bir iş bizimkisi kayninizdami bahsettigim gibiydiBahsettiginiz varikoselse iliskide de agri cekiyor olmali. Ameliyati kolay bir ameliyat. Kaynim oldu. 1 hafta evdeydi sonra isine devam etti. Ama isi masabasi oldugu icin. Yoksa agir kaldirmasi vs yasakti.
Ağır kaldıran bir iş bizimkisi kayninizdami bahsettigim gibiydiBahsettiginiz varikoselse iliskide de agri cekiyor olmali. Ameliyati kolay bir ameliyat. Kaynim oldu. 1 hafta evdeydi sonra isine devam etti. Ama isi masabasi oldugu icin. Yoksa agir kaldirmasi vs yasakti.
İnşallah benim kuruntumdur sadecebir arkadaşımın eşinin vardı böyle bir sıkıntısı 3 çocukları var.
Ağır kaldıran bir iş bizimkisi kayninizdami bahsettigim gibiydi