• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bayanlar eşimin yumurtaliklarinin sağ yumurtası asagida sol yumurtası üstte!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benzer durum vajinada da olabiliyor. (Iç dudaklardan biri daha sarkık dışında olabiliyor) Sağlığını etkilemiyorsa boş verin hiç bıçak altına yatmasın bence.
Ayrıca ona öğğ buna iğrenç diyen üyeler, internette olduğunuzun farkına varın derim. Yani ne deseydi "arkadaşlar eşimin şeyinin bir şeyi aşağıda öteki şey yukarıda napmalıyız" bu şekilde mi yazsaydı şaka gibisiniz.
Internet aleminde herkes her şeyi yazar. Sanki ilk kez pipili vajinalı konu yazı görüyorsunuz kimi kandırıyorsunuz
Prova sesimiz oldunuz kardeşim burası paylaşım ve fikir alma alanı istemeyen varsa çıksın

Görüntü olarak diyorsan zaten normali biri yukarıda olur testislerin diğeri daha düşük?

Canim normalde oyle olmasi gerek diye biliyorum rahat yuruyebilmeleri icin sorun varsa spermiyografide cikar kotu yorumlara aldanmayin basina gelmeyen bilemez bazi seyleri ocak-subat-mart topigimiz var gelirsen kimse seni yargılamadan yardim eder seve seve iyi günler.

Görüntü olarak diyorsan zaten normali biri yukarıda olur testislerin diğeri daha düşük?

Yazdıklariniza şaşırmıştım ama illa simetrik olmasi gerekmiyormuş. Bazilari yapisal olarak biri asagida biri yukarida olabiliyormuş. O da normalmiş yani ama herkeste olan birsey değil o biri asagi, biri yukari.

Yazdıklariniza şaşırmıştım ama illa simetrik olmasi gerekmiyormuş. Bazilari yapisal olarak biri asagida biri yukarida olabiliyormuş. O da normalmiş yani ama herkeste olan birsey değil o biri asagi, biri yukari.

Ben öyle biliyordum. Şimdi okudum tekrar internette erkeklerin yüzde 65'inde biri daha yukarıda diğeri daha aşağıda olurmuş.

aslinda sorun
Bende yeni ogrendim ama doktora gidip baktirmak en iyisi kesin sonuc.

Ben korktuğum bişeyi tarif ettimameliyatlikmi diye tıbbi bişey neden bu kadar utandirip asagiliyosunuz başınıza gelmediği için kolay 2 senedir çocuk sahibi olamıyoruz
yanlis bilmiyorsam varikosel bu sekilde okuyor ameliyatla duzeltiliyor sonrasinda cocuk sahibi olmaniz kolaylasiyor

alenen tarif etmen de mide bulandırıcı kimse kusura bakmasın ama

o halde sağlık bölümüne yazacak elin adamının bilmem ne şekli burada alenen anlatılması saçma.
Sonuçta müstehcen manada birşey sormamış.aklınıza farklı düşünceler getirmeniz hoş değil.bir kol bir bacak neyse bir üreme organında aynı şey.tabii sağlık açısından .ama zihniyet farklı olunca uygunsuz olarak düşünülüyor.madem size mahrem geliyor okumayın.ben tamamen sağlık ve çocuk için sorulduğunu düşünüyorum.ayrıca burada birçok cinsellikle ilgili konular açılıyor.kadin çocuğunun olmamasının bu sağlık sorunundan kaynaklandığını dert etmiş ve sormuş.

Sonuçta müstehcen manada birşey sormamış.aklınıza farklı düşünceler getirmeniz hoş değil.bir kol bir bacak neyse bir üreme organında aynı şey.tabii sağlık açısından .ama zihniyet farklı olunca uygunsuz olarak düşünülüyor.madem size mahrem geliyor okumayın.ben tamamen sağlık ve çocuk için sorulduğunu düşünüyorum.ayrıca burada birçok cinsellikle ilgili konular açılıyor.kadin çocuğunun olmamasının bu sağlık sorunundan kaynaklandığını dert etmiş ve sormuş.
Evt çocuk sahibi olamıyorum acaba bu bi engelmi diye sormak istedim gereksizler laf söyleyip durdu

Back
X