bayanlar lütfen bakar mısnız lütfennnnnn

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
meraba kızlar burda yardımcı oluosunuz herkese bnm de bir derdim var yasım 25 evlenmeyi düşünüyorum tailplerimde var ama korkuyorum neden mi ?? çünkü 6 yasındayken yüksek bi yerden asagı düştüm ve cinsel organımdan kan geldi hemen hastaneye götürdüler beni hemşireler bişey olmaz zar bozulmamıs ddiler ama bn cok korkuyorum cünkü kan nasıl geldi ?

ikinciside sevgilim vardı cinsel yakınlaşmamız oldu ama asla ilişki olmadı o sıradada hafif kan vardı camasırımda sonrasında adet oldum o aya denk geldi
belki sacma bulursunuz ama gerçekten ben cok korkuyorum lütfen bana bildiklerinizi söyleyin bakireligim devaam eder mi bu sekilde eger degilsem ailem beni öldürür cok korkuoyrum ilişkiye girmedim ama bu olaylardan sonra bilemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
doktora gidip kontrol ettirebilrisin en azından bakiremisin değilmisin öğrenmiş olursun

25 yasındasınız, doktora gitmekten cekiniyorsunuz, ama evlenmeye cekinmiyorsunuz. Madem bu kadar tedirginsiniz doktora gidin. Biz buradan nasıl bilelim sizin ne oldugunuzu?

25 yasındasınız, doktora gitmekten cekiniyorsunuz, ama evlenmeye cekinmiyorsunuz. Madem bu kadar tedirginsiniz doktora gidin. Biz buradan nasıl bilelim sizin ne oldugunuzu?

doktordan cekiinmiyorum da biri gördügünde yanlış anlamasından korkuyorum dedgim gibi küçük bir yerde yasıorum tabiki bilemezsiniz ama tahmin edebilir sniz yada bir tavsiyede bulursnuz diye actım konuyu tskr ederm yinede

Yaşadığınız yer küçük bir yer olabilir fakat doktora sadece bekaret için gidilmezki. Üşütmüşüm yada mantar olmuşum gibi birşeyler söyleyebilirsiniz illa hesap vermek zorunda kalırsanız. Risk almayın doktora görünün. Bazıları daha önce formda yazmış ayna ile dikkatli bakınca belli oluyor diye ben bakmadım ama dene istersen.

ilişki olmadıgı için rahatım amaa düştügüğmde cok kan gelmesi beni korktuttu peki hangi doktora gimeliyim

Burada okuduğum bir konuda kiz mantar tedavisi için gitmiş doktor sormuş galiba bakire misin diye o da bilmiyorum demiş.
Doktorda bakalim demiş öyle öğrenmiş..

Ne kadar doğru ne kadar yanlis bilmiyorum ama bu şekilde öğrenebilirsiniz.

doktora gitmem sart o zman baska türlü emin olamam tskr ederm

Altta kinderin dedigi dogru, onu yapabilirsin. Ben merak edip bakmıstım. Belli oluyor. Ama kesin sonuc icin doktora git, özel muayenehaneye gidebilirsin...(Yargılamadna yorum yaptım<3).

Sonra gelip doktor bakiresin dedi ama ben emin degilimn kizlarr nolurr yrdim edin demicdksiniz demi.... keza burda bole konular hatırlıyorum biz ne bilek sizin şeyinizi.... ayrica 6 yasinda dusmeyle bekaret bozulmaz,ama sevgilinle nere kadar gittin bilmem ama ondan olur. Yani fiziksel olarak zarin orda dursada birileriyle biseler yasamissin kabullen otur.hayatina gelenlerede kabullendir. Arkadas yazmisya bekaret kafadadir die dogru soze ne hacet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…