- Konu Sahibi Didem 87 87
Yaş konusuna neden ısrarla cevap vermiyorsunuzAaaaaaaaaaaaa degisik bir bakis acisi, kafam karisdir iyce. Yorumunuz icin tesekürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş konusuna neden ısrarla cevap vermiyorsunuzAaaaaaaaaaaaa degisik bir bakis acisi, kafam karisdir iyce. Yorumunuz icin tesekürler
Öyle değilmi ama? Kadin calismiyorsa evdeki ic isleri yapacak erkekde disarda her iki tarag çalışıyorsa evdeki isler bölünecek, bukadar net'dir bence. Evet biraz degisigim doğruAyy sanki kadının kv si gibisiniz yaçok değişik geliyorsunuz bana ..
Pardonnnn atlamışım okadar yorum varki hepsini okumak ve anlamak istiyorum, bagislayin lütfen.. ben 30 kocam 40Yaş konusuna neden ısrarla cevap vermiyorsunuz
Yazdıklarınızdan yaşınızı daha küçük tahmin etmiştimPardonnnn atlamışım okadar yorum varki hepsini okumak ve anlamak istiyorum, bagislayin lütfen.. ben 30 kocam 40
Güzel yorumunuz için tesekür ederim biraz su serptiniz gönlümeYazdıklarınızdan yaşınızı daha küçük tahmin etmiştim
ben arkadaşların aksine kötü niyet sezmedim
yılların verdiği bir alışkanlık bence
Bi form doldururken nasıl otonatik düşünmeden doldururuz isim, soy isim, adres gibi buda onun gibi alışganlık
kendsini uyarın eminim dikkat edecektir
adam boşandığı kadını neden düşünsün, çok sevseydi boşanmazdı devam ederdi
Alışkanlık der gecersın amaHerkesin yeni yilini kutlarim...
Size bir Sorum olacak.. kocam'la 1,5 sene görüstükden sonra evlendik, bir ay taze gelinim.
Eşim daha önce evliyfi ve cok sancili bir sürec gecirdiktem sonra ayrilmislar, aradan 2 sene gectikten sonra benimle tanismis ama cocuklar yüzünden sürekli görüsmüsler evlerine girip cikmis, ben bazi seyleriden rahatsizligimi dile getirdikten sonra, bazi tavırlarını degistirdi yani olmasi gerektigi gibi davraniyor. Eski karisi cok terbiyesiz ve benim varlığımı ögrendikten sonra hep kocami kendi cekmeye calisdi, kendi cocuklarini kullanarak. Biz cok mutluyuz hamd olsun hersey yolunda, yanliz ikidir bir gafletde bulunuyor kocam. Mesela anneme birsey anlatirken benim adimk söylicegne eski karisinin adini söyledi, yada benim doğum tarihimi söylicegine eski karisinin dogum yilini söylemek gibi...
Ad olayini ciddiye almadim ama tavrımı koymusdum uzatmadim sonucda hepimiz insaniz ama ikinci gafletde nasil davrancagimi sasirdim. Cok mutluyuz elinden geleni yapiyor ama bu gaftlet beni cok kirdi. Bu nedemek oluyor? Bana fikirlerinizi söylermisiniz lütfen.
Sevgiler
Alışkanlıktan dolayıdırHerkesin yeni yilini kutlarim...
Size bir Sorum olacak.. kocam'la 1,5 sene görüstükden sonra evlendik, bir ay taze gelinim.
Eşim daha önce evliyfi ve cok sancili bir sürec gecirdiktem sonra ayrilmislar, aradan 2 sene gectikten sonra benimle tanismis ama cocuklar yüzünden sürekli görüsmüsler evlerine girip cikmis, ben bazi seyleriden rahatsizligimi dile getirdikten sonra, bazi tavırlarını degistirdi yani olmasi gerektigi gibi davraniyor. Eski karisi cok terbiyesiz ve benim varlığımı ögrendikten sonra hep kocami kendi cekmeye calisdi, kendi cocuklarini kullanarak. Biz cok mutluyuz hamd olsun hersey yolunda, yanliz ikidir bir gafletde bulunuyor kocam. Mesela anneme birsey anlatirken benim adimk söylicegne eski karisinin adini söyledi, yada benim doğum tarihimi söylicegine eski karisinin dogum yilini söylemek gibi...
Ad olayini ciddiye almadim ama tavrımı koymusdum uzatmadim sonucda hepimiz insaniz ama ikinci gafletde nasil davrancagimi sasirdim. Cok mutluyuz elinden geleni yapiyor ama bu gaftlet beni cok kirdi. Bu nedemek oluyor? Bana fikirlerinizi söylermisiniz lütfen.
Sevgiler
Alışkanlıktan dolayıdır..Herkesin yeni yilini kutlarim...
Sevgiler
18 yıl temizlemede çöp ev olurdur belediye temizlerdi yalan arada bir keyif yapıyordur kendi yaptığı kotu şeyi örtmek anlatmamak için kadında bulabildiği kötü özelliği sıralamış halbuki her insanın dönem dönem olduğu haller bunlar insan bazen evi dağınık kalsın ister bazen onu ister bazen bunu....yani yasadikca görürsünüz zaten ne desek boş ....boşanma kağıdına bakın derim ama oda doğruyu yansıtmaz çünkü ben her türlü şiddeti gördüm ama anlaşmalı olarak boşandım bir an önce kurtulmak için .misal yani...yemek olayına gelirsek 18 yıl aç kalsa heralde ölürdü değil mi demek ki yemek yapıyormuşSizin kocaniz hersey yapsa etse siz sabahlara kadar oturup sohbet muhabet evde yemek temizlik yapmaszanis bir ev kadini olarak, yatakdan kalkamazsaniz cocuklari okula yada crash e götürmek icin, hangi erkek bikip bosanmazki?
Bence insanlıl hali falan değil eski karısı hala aklında her şeyi ile. Sizin aklınızda söyleyeceklerinizi karıştıracak dilinizi sürtecek kadar biri var mı? Yoksa neden olmadığını düşündünüz mü? Sabırlı davranmışsınız. Balık baştan kokmuş iyi de olmuş bunların hepsi işaret BENCE. Ben evli değilim ama çok kötü kavga çıkarmıştım sizin yerinizde olsam.
Ayrılmazdım uyarırdım ve beklerdim. Eski eşiyle de arasına daha fazla mesafe koymasını söylerdim bunu bana söylettirdiği için de ayrı kızardım.Sonuçta evli adam mesafe koyması gerekir eski eşi de olsa çocuk da olsa. Bence bu şekilde ama ben bekarım sanırsam evli olunca daha bir başka oluyor.Ne yapardin? Ayrilirmiydin?
Yok artik onu yapmiyor, eski karisinin telefonuna bile cevap vermiyor, kadinla konusulcak gibi değil, ya mesaj yolluyla yada avukat yolluyla
Kadin hayatinda hic calismamis egitim sevye desen düsük kendini gelistirmemis para derdi fatura yatirma gibi düsünceler bile olmamis herseyi hal etmis kocam,onu cok simartmis, evde düzen yokmus, cocuklari sabah crashe okula bile götüreniyormus ki bi sürü para cezasi gelmis. Sabaha kadar instagramda takilip keyf öglene kadar uyku her konuda anlasamamizlik