Bayanlar merhaba.

Ayy sanki kadının kv si gibisiniz ya 😂 çok değişik geliyorsunuz bana ..
Öyle değilmi ama? Kadin calismiyorsa evdeki ic isleri yapacak erkekde disarda her iki tarag çalışıyorsa evdeki isler bölünecek, bukadar net'dir bence. Evet biraz degisigim doğru 😇😊😊😊 yorumunuz icin tesekürler

Pardonnnn atlamışım okadar yorum varki hepsini okumak ve anlamak istiyorum, bagislayin lütfen.. ben 30 kocam 40
Yazdıklarınızdan yaşınızı daha küçük tahmin etmiştim
ben arkadaşların aksine kötü niyet sezmedim
yılların verdiği bir alışkanlık bence
Bi form doldururken nasıl otonatik düşünmeden doldururuz isim, soy isim, adres gibi buda onun gibi alışganlık
kendsini uyarın eminim dikkat edecektir
adam boşandığı kadını neden düşünsün, çok sevseydi boşanmazdı devam ederdi

Yazdıklarınızdan yaşınızı daha küçük tahmin etmiştim
ben arkadaşların aksine kötü niyet sezmedim
yılların verdiği bir alışkanlık bence
Bi form doldururken nasıl otonatik düşünmeden doldururuz isim, soy isim, adres gibi buda onun gibi alışganlık
kendsini uyarın eminim dikkat edecektir
adam boşandığı kadını neden düşünsün, çok sevseydi boşanmazdı devam ederdi
Güzel yorumunuz için tesekür ederim biraz su serptiniz gönlüme

Bir erkek bir kadini bunkadar kötülüyorsa kendi kusurlarini örtüyor. En kirli sahit oldugum bosanmadada böyleydi, herkes kadini kötüledi (aile dahil) halbuki tek suc onda degildi. Bu adam ilerde basinizi agritir o zaman anlarsiniz. Genelde bir kac ay icinde cikiyor cünkü. Ben sizin yerinizde olsam eski esini hic bir yerde iyi kötü agzima almam. Esinizin onun ismini söylemesi felan aliskanliktan degil bence. Kafanin bir yerinde hala "esim" olarak kodlu o kadin. Bu zamanla degisir mi? Belki eski esi yeniden evlense. 🤷‍♀️

Ne kadar çok aşağılamışsın tanımadığın bir insanı
Sen tanıyormusun peki? Aynı evi paylaştın mı? hayatlarını gözlemledin mi ki? Kadın kadına bunu yapıyor ise erkeklerin aşağılayıcı şekilde davranması kaçılınılmaz oluyor... Kendine gel ilk önce,bir haddini bil derim 👍

Belki diyen çıkmıştır ama ben de diyeyim madem kadın bu kadar rezilmis, seviyesizmiş, eğitimsizmiş, cartmış curtmuş da kocanız neden 18 yıl çekmiş, boşanmamış? Bu kadar rezil ! Birine ancak aynı seviyede rezil biri katlanır ama bilemedim. Alışkanlıktır diyelim ne diyelim, aşırı dalgın değilsem kimsenin adını karıştırmam kolay kolay ama insanlar çeşit çeşit tabi.

Herkesin yeni yilini kutlarim...
Size bir Sorum olacak.. kocam'la 1,5 sene görüstükden sonra evlendik, bir ay taze gelinim.
Eşim daha önce evliyfi ve cok sancili bir sürec gecirdiktem sonra ayrilmislar, aradan 2 sene gectikten sonra benimle tanismis ama cocuklar yüzünden sürekli görüsmüsler evlerine girip cikmis, ben bazi seyleriden rahatsizligimi dile getirdikten sonra, bazi tavırlarını degistirdi yani olmasi gerektigi gibi davraniyor. Eski karisi cok terbiyesiz ve benim varlığımı ögrendikten sonra hep kocami kendi cekmeye calisdi, kendi cocuklarini kullanarak. Biz cok mutluyuz hamd olsun hersey yolunda, yanliz ikidir bir gafletde bulunuyor kocam. Mesela anneme birsey anlatirken benim adimk söylicegne eski karisinin adini söyledi, yada benim doğum tarihimi söylicegine eski karisinin dogum yilini söylemek gibi...
Ad olayini ciddiye almadim ama tavrımı koymusdum uzatmadim sonucda hepimiz insaniz ama ikinci gafletde nasil davrancagimi sasirdim. Cok mutluyuz elinden geleni yapiyor ama bu gaftlet beni cok kirdi. Bu nedemek oluyor? Bana fikirlerinizi söylermisiniz lütfen.
Sevgiler
Alışkanlık der gecersın ama
Bir aylık evlilik için yasadıkların çok değil mi. Kadın kendine cekti, eşin bunu sana anlattı, sen ceki düzen ver dedin, o çeki düzen verdi...
Dur bakalım gözlemle biraz kısacası mutluyuz demek için çok erken.

Size bir Sorum olacak.. kocam'la 1,5 sene görüstükden sonra evlendik, bir ay taze gelinim.
Eşim daha önce evliyfi ve cok sancili bir sürec gecirdiktem sonra ayrilmislar, aradan 2 sene gectikten sonra benimle tanismis ama cocuklar yüzünden sürekli görüsmüsler evlerine girip cikmis, ben bazi seyleriden rahatsizligimi dile getirdikten sonra, bazi tavırlarını degistirdi yani olmasi gerektigi gibi davraniyor. Eski karisi cok terbiyesiz ve benim varlığımı ögrendikten sonra hep kocami kendi cekmeye calisdi, kendi cocuklarini kullanarak. Biz cok mutluyuz hamd olsun hersey yolunda, yanliz ikidir bir gafletde bulunuyor kocam. Mesela anneme birsey anlatirken benim adimk söylicegne eski karisinin adini söyledi, yada benim doğum tarihimi söylicegine eski karisinin dogum yilini söylemek gibi...
Ad olayini ciddiye almadim ama tavrımı koymusdum uzatmadim sonucda hepimiz insaniz ama ikinci gafletde nasil davrancagimi sasirdim. Cok mutluyuz elinden geleni yapiyor ama bu gaftlet beni cok kirdi. Bu nedemek oluyor? Bana fikirlerinizi söylermisiniz lütfen.
Sevgiler
Alışkanlıktan dolayıdır

Sevgiler
Alışkanlıktan dolayıdır..

Sizin kocaniz hersey yapsa etse siz sabahlara kadar oturup sohbet muhabet evde yemek temizlik yapmaszanis bir ev kadini olarak, yatakdan kalkamazsaniz cocuklari okula yada crash e götürmek icin, hangi erkek bikip bosanmazki?
18 yıl temizlemede çöp ev olurdur belediye temizlerdi yalan arada bir keyif yapıyordur kendi yaptığı kotu şeyi örtmek anlatmamak için kadında bulabildiği kötü özelliği sıralamış halbuki her insanın dönem dönem olduğu haller bunlar insan bazen evi dağınık kalsın ister bazen onu ister bazen bunu....yani yasadikca görürsünüz zaten ne desek boş ....boşanma kağıdına bakın derim ama oda doğruyu yansıtmaz çünkü ben her türlü şiddeti gördüm ama anlaşmalı olarak boşandım bir an önce kurtulmak için .misal yani...yemek olayına gelirsek 18 yıl aç kalsa heralde ölürdü değil mi demek ki yemek yapıyormuş

Çalıştı, gaflette, koymuştum, sonuçta...

Kırılmakta haklısınız. Aklında eski eşi var ki ismi ağzından çıkıyor. Ama bu unutamadı hala onu seviyor demek değil bence. Kafası çocuklardan dolayı o kadınla meşgul olabilir, varlığınıza alıştıkça değişir belki.

Bence insanlıl hali falan değil eski karısı hala aklında her şeyi ile. Sizin aklınızda söyleyeceklerinizi karıştıracak dilinizi sürtecek kadar biri var mı? Yoksa neden olmadığını düşündünüz mü? Sabırlı davranmışsınız. Balık baştan kokmuş iyi de olmuş bunların hepsi işaret BENCE. Ben evli değilim ama çok kötü kavga çıkarmıştım sizin yerinizde olsam.

Ne yapardin? Ayrilirmiydin?
Ayrılmazdım uyarırdım ve beklerdim. Eski eşiyle de arasına daha fazla mesafe koymasını söylerdim bunu bana söylettirdiği için de ayrı kızardım.Sonuçta evli adam mesafe koyması gerekir eski eşi de olsa çocuk da olsa. Bence bu şekilde ama ben bekarım sanırsam evli olunca daha bir başka oluyor.

Yok artik onu yapmiyor, eski karisinin telefonuna bile cevap vermiyor, kadinla konusulcak gibi değil, ya mesaj yolluyla yada avukat yolluyla

Konuşulacak gibi olmayan kadınla 18 sene nasıl evli kalmış bu adam, üstüne birden fazla çocuk yapmış?

Kadin hayatinda hic calismamis egitim sevye desen düsük kendini gelistirmemis para derdi fatura yatirma gibi düsünceler bile olmamis herseyi hal etmis kocam,onu cok simartmis, evde düzen yokmus, cocuklari sabah crashe okula bile götüreniyormus ki bi sürü para cezasi gelmis. Sabaha kadar instagramda takilip keyf öglene kadar uyku her konuda anlasamamizlik

Kusura bakmayan ama eski karısı, çocuklarının annesi hakkında böyle konuşan adamda seviye daha da düşük. 18 sene geçirmişler birlikte insanın geçen zamana saygısı yoksa bile çocuğuda saygısı olur. Kocanız sizi iyi kandırmış

Esiminde benim de ikinci evliligimiz.
Yani gecmis geçmiştir gitmiştir. Cok takılmamak lazim mutlu olunmak isteniyorsa.
Ben esimin eski esiyle olan evlilik yildonumunu kendimin ki sandim bir kere ;) cok takilmiyorum boyle seylere kendi adima. Yanı kimse kimseye zarar vermemis öldürmemiş. Eski eşinin ismi ile hitap guzel bisey değil ama insanlik hali oladabilir.

Ben sadece suraya takildim eski es bu kadar vasat altiysa onunla 18 yil yaşayan birisinin mutlaka ortak noktasi varmistir. Kimse kimse ile cocuklar var diye evli kaldim diyemez. Yoksa 18 yil kalan yine kalir. Orasi biraz karışık geldi bana.

Ama önemli olan siz mutluysanız gerisi hikaye. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.

konudan çok yazdığınız yorumlara takıldım. birincisi kadını yerden yere vurmuşsunuz, rahat olun adı üstünde o "eski" eş. eğer yeni olarak potansiyel görmüyorsanız kadını da rahat bırakın. yargılamak nasıl bir insan olduğunu anlatmak size düşmez. ikincisi hiçbir erkek çocuklarının hatırına 18 yıl asla ortak yönü olmayan bir kadınla evli kalmaz. aman çocuklarım için ayrılamam diyen genelde kadın oluyor evliliklerde. öyle eşinizin dediği gibi sadece tek suç karşı tarafta değildir bunda emin olun öncelikle. eşinizin de hataları vardır. üçüncüsü bir kadının yeri evidir, öyle yapacak böyle yapacak diyorsunuz eşiniz de bu yüzden ayrılmış madem umarım siz paşanıza hakkıyla bakarsınız. iki dakikada bir de istediği bir şey var mıymış sorun bakalım. aman ihmal etmeye gelmez
konuya gelirsekte yapılmış bir hata, tekrarlanmazsa tamam. ama eski eşi de oradan oraya fırlatmaktan vazgeçin. kendi hayatınıza bakın.

Back
X