• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar nolur bi bakın :'( Evliyim ne yapmalıyım..

elisa_doguhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
9
0
1
Mrb eşimle 1.5 yıldır evliyim.evleneden önce herseyi bıraktım is kurdum dedi.6 ay nişanlı kaldık hersey yolundaydı.evlendik 1 ay sonra arkadaşlariyla sabaha kadar içip geziyordu.şimdi 8 aylık bi oğlumuz var kuzenini hiç sevmiyorum bunu kullanıyor. ama sen karisamazsin diyor.onunla geziyor,calismiyor,sabah geliyor.ne yapayım lütfen yardım edin

Ee ne yiyip iciyosunuz ? Ailesiyle konuş, seni dinlemeyebilir. Bu gidişle Allah korusun sana şiddet bile uygular

Kaderim37 şiddet var maalesef ama boyun egiyorum çocuğunu gostermem diyor en ufacık birşeyde küsüyor çocuğu alıp gidiyor.ailesi destek çıkıyor sürekli harçlık veriyor. Bana verdiğini eve harciyorum,o aldığını kuzeniyle yiyor.kuzeniyle küslerdi babası barıştırdı.annesini de dinlemiyo zaten

Mrb eşimle 1.5 yıldır evliyim.evleneden önce herseyi bıraktım is kurdum dedi.6 ay nişanlı kaldık hersey yolundaydı.evlendik 1 ay sonra arkadaşlariyla sabaha kadar içip geziyordu.şimdi 8 aylık bi oğlumuz var kuzenini hiç sevmiyorum bunu kullanıyor. ama sen karisamazsin diyor.onunla geziyor,calismiyor,sabah geliyor.ne yapayım lütfen yardım edin
Oluruna bırak görmezden gel tekmeyi yiyince anlayacaktir

Bol bol dua et kötülüğe iyilik ile karşılık vermeye bak çok zor evet ama yola gelecektir elbet bir gün umarım o yola gelince ye dek senin sabrin kalır sen üzerine fazla gitme birsey yokmuş gibi davran çocuğun olduğu için işin daha zor çocuk olmasa bırakp çekip gidersin ama çekip gitmek değil yani bu diyar dan gitmek değil bu deve yi güdmek gerek bence

Allah yardimcin olsun canim eşinin ailesinin de pek anlayacagini sanmiyorum öyle bi çocuk yetistirdigine gore. Sen esinle konuş bi ha baktn olmuyo gözünü korkut bakalim düzelir belki

Al işte bir sorumsuz erkek daha...
birde baba olacak..
Sinmeyin, ezdirmeyin kendinizi... hiç bi bk yapamaz bu tipler

Valla canım sabret dua et ğüçlü ol kendin için çocuğun için çocuğun var bırakıp gitmek kolay degil düzelmesini bekle Allah ona cezasını verecek zaten sen bırak naparsa yapsın hiç umursama öyle davran sonunda yola gelir umarım benimde eşim benzer ama sabır sabır sabır kardeşim.

Back
X