Doğuma Hazırlık bayanlar oğluma isim arıyorum yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oğluşuma isim...

• Ankete Katılan
    29
anlamlara çok takılmamak lazım sonuçta kötü bir anlamı yok yani ona bakalım ben şahsen hala kuzey diyorum

kuzey ismini ve areni eşimle ikimiz düşündük zaten ikiside güzel iki isim. ama biz anne adayları nedense bebeğine bir isim yakıştıramıyor olacak olan isminde anlamlı kulağa hoş gelen farklı bir isim olmasını istiyoruz. kuzey önde gidiyor. bakalım biz neye karar wericez

bende kuzeyi oyladım ama eşinle ikinzin istediği olsa daha iyi olur yani kuzey aren de olabilir arkadaşta demiş ya farklı bi anlam çıkarmış çok anlamlı olmus :)) ben daha hamile değilim inşallah allah banada nasip eder biz eşimle toplam 8 yıldır beraberiz 2 yıl 7 aydırda evliyiz ama biz daha evlenmeden önce hazırladık isimleri oğlumuz olursa ilerde bir gün ben melih demiştim eşim kürşad o yüzden melih kürşad koyacağız kızımız olursada rumeysa berfu koyacağız inşallah nasip olursa :97::97:

canım teşekkür ederim. darısı inş. sana.

kuzey hoş ama anlam konusunda dediğin bende de soru işareti bıraktı şu an.. ben oğlum olursa inşallah adını emir koyacağım.. emiri yanına her isimle yakıştırıyorum, anlamı da çok güzel. bir de burak ismini çok beğeniyorum. tanıdığım tüm buraklar da çok havalı :)))

kayra koyabilirsin canım Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet anlamıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…