Bayanlar tavsiyelerinize ihtiyacım var :(

benzer hatta daha garip bir durumu bir arkadaşım yaşamıştı. uzmanlık sınavına hazırlanacak olan bir doktor arkadaşa evlenmek istediğini belirtmişti. karadenizde bir ilden geldi kızı ikna etmek için. bizim akıllı doktor kıza hem evlenmek istediğini söylüyor hem de uzmanlık sınavına hazırlanacağı için sadece 2-3 güne bir telefonda görüşebilirim sseninle demiş akannehir bunu duyunca arkadaşım asla olmaz demişti yazık ağlamış doktorcuğumuz. kısacası garip bu doktorlar :)

:roflol::roflol::roflol::roflol:

aman bu insanlar bahane bulmak istediler mi sınırları zorluyorlar bu ne şimdi tus sınavı :1rolleyes:
iyide tövbe tövbe wc ye de mi gitmiyor bu adam o arada arasın hem 2 satır konusmus olur canı yeter ki konusmak istesin ordada konusur

ya tabiki de vakti vardir aramaya ama bence 2-3 gunde bir aramasinin asil nedeni aklini dagitmayip rahatca ders calisabilmek.
ayni sehirde olmamiza ragmen final sinavi doneminde cok agresif ve stresli oldugumuz icin sevgilimle gorusmemistik. hem aklimiz dagilmasin hem de stresimizi birbirimizden cikarip iliskimiz yipranmasin diye.normal birsey bu.
tus stresi bambaska bir olay.. yasamayan ya da yakinindan birini gormeyen anlamayamaz bence.
sinav bi gecsin ondan sonra degerlendirmeye alin derim..

ararsa sende motive edici konus sınavı iyi gecsin baride seneyede bu stresi cektirmesin hem sana hem kendine

ben bu duruma şahit olduğum için sabırlı olmanızı tavsiye ederim....
bir arkadaşımda uzmanlık sınavına hazırlanıyordu,ve daha önce defalarca denemişti,çok büyük stresle durmadan çalışıyordu,evinde yardımcısı olmasına rağmen kızının bakımı için annesi şehir dışından gelmişti....
zaten sınavada az kaldı galiba,sabredin....

işlerine gelmiyor demeyin tus belasını yaşamayan bilmez zor bi sınavdır. tabi yine de 5 dklığına arayabilir ama sonuçta tusa da bir hafta bile kalmadı artık sinir stres içindedir biraz yardımcı olun yanında olduğunu gösterin, tustan sonra düzelir

böyle dedim kendim düşüncesizliklerin en büyüğünü yaptım :mymeka::mymeka::tomato:
aşkımmm ben eşeğimm affet beni nolur yaa mafoldumbenmafoldumben
şurda sınava kalmış bi gün ne güzel her şey güzel kura güzel yanımdasın diye sevinip moral depolarken abuk subuk şeylerle sana gelip seni kızdırdığım ve moralini ve bütün konsantrasyonunu bozduğum için özür diliyorum senden mafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok üzgünüm aşkım olan olduktan sonra özrün de bi anlamı olmuo biliyorum :delphin::1no2:
seni çok seviyorum biricik aşkım benim :asigim::1hug:Şeniz

ya bence istese arayabilirdi hergün. çünkü bu insan hiçmi yemek yemiyo hiçmi tuvalete çıkmıyo.. spnuçta 24 saat ders çalışıo olamaz. böle bişey benim başıma gelse napardım bilmiyorum.. ama saçmalamış bence.. isteyen arar..

bence abartacak bir şey yok..bırakın da sadece sınavı düşünsün.Yıllarca okumuş emek vermiş, adamın hedefi var odaklanmış işte..siz neden aramıyorsun derseniz ne çocukca gelir kimbilir. Koyun can derdinde kasap et diye düşünür.
Sınavdan sonra da bu şekilde devam ederse, istemeyiz tabii ama sınav istediği gibi gitmezse de sabretmek zorundasınız. Ama iyi geçtiği halde 2-3 günde bir aramaya devam ederse o zaman .....:olmaz:

bugün 4 gün oldu konuşmadık.sınavı yarın.hiç bu kadar büyük bir sabır gösterdiğimi hatırlamıyorum.belki çok aptalca ama aklıma öyle senaryolar geliyor ki.sıkıntılarını çok fazla paylaşmayı seven bir insan değil.ya da kendiimi mi kandırıyorum bilemiyorum.kazanacağından da pek umudu yok zaten biraz gergin bundan dolayı.yarın tus derdi bitiyor ben aramamaya devam edicem kendisi haber versin bana.size de neler olup bittiğini yazıcam kızlar :sinifsinif: senağlama

sınaı yarınsa canım
şunun şurasında bıraz daha azmet
bıde en son konustugunuz gun o mu aramıstı sen mı

e son aramasının üzerinden 4 gün geçmişti ses yoktu dayanamadım ben aradım.seni de arayamıyorum hayatım kusura bakma dedi.tuttum çenemi bişey demedim.kapadık teli.bu gün yine 4 gün oldu yarın sınavı var evet bakalım

ben de başarılar dilesem mi diye düşünüyordum arayayım da ben yine yapmam gerekeni yapmış olayım sağol canım

ben de başarılar dilesem mi diye düşünüyordum arayayım da ben yine yapmam gerekeni yapmış olayım sağol canım

sevgılıden ote arkadas olarak ara şekerım
beklendtın olmasın bence
nasılsın de ıyımısın de, basarılar dıle cok uzatmadan kapatırsın
gerısınede sonra bakarız hareketlerıne gore

canım benim sınava kadar sabret, sınavdan sonra aramazsa o zaman bakarız icabına sositososito

selam kızlar;erkek arkadaşımın nihayet sınavı sona erdi,tabi sonuç hüsran :bbo: eve varınca aradı.cevapları görünce morali bozulmuş.sınavım iyi değil haber vereyim dedim dedi.çok üzgün olduğu belli.ben de gece aradım uyumuş normalde uyumadan önce arardı.uyku sersemi bi vaziyette sinir bozucu bi diyalog yaşadık. Çok üzgünüm çoook sanki sınavının suçlusu benim.iyi konuşuyorum yine de yaranamıyorum.nisandaki tusa tekrar girecekmiş allahım kafayı yemek üzereyim ben bunu nasıl çekicem böyle :kızgın: üzerine gitmiyorum belki siniri geçince normale döner diye ümid ediyorum.ileriye yönelik bişeyler konuşmak için daha çok erken tabi ama böyle deam edersek boşa akit kaybı olur mu diye de endişeleniyorum.27 yaşındayım çok erken bi yaş değil :(

tus'a hazırlanan biri hele de sınav yaklaşmışsa ..
ne yapıyorsa haklıdır..
bence sorun yok canım,sakin ol..

kızlar erkeklerinn kafasıı çalışmıyoo ya ders çalışcakk yada arıycakk iki işe birden kafalarıı basmadığıı içinn bu böylee :D :D halbukii biz kızlar öylemiyizz.. derslerimede çalışıyorumm evişlerinide yapıyorumm. ya en kötüsü annelerimize bakınn onca ev işi, üstelikk çalışma hayatı ve çocukk nasıll üstesinden geliyolarr.

Back
X