Bayanlar üzerinize titreyen erkeklerden hoşlanıyor musunuz?

BenBihter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
764
3
96
Eskişehir
Bu eşinizde olabilir sevgilinizde,babanızda olabilir abinizde..

Her zaman her dediğinizi yapan,üzerinize titreyen bir erkekmi hoşunuza gider? zemuszemusYoksa ara sıra erkek olduğunu belli eden erkekmi?kaydirigubbakcemile4

ya öle bir çelişki ki anlatamam..bazı durumlarda üzarime titresin beni benden fazla düşünsün önemsesin istiyorum kimi zamanda sert bir erkek olsun asarım keserim havalarına girsin istiyorum..zor bacım zor benle olmak çok zor..bazı zamanlar sevgilime acıyorum valla...

hayır...

o kadar vıcık vıcık olmaktan hoşlanmam....

herşey kararında güzel....

abartılıncada insan bunalıyor sıkılıyor ....

raha nefs aldırmıyolar aman böyle yapma şöyle etme diyince gına geliyor

ben orta şekerli alimvereliniortak ne herzaman ağzımdan çıkan bi kelimeye baksın hareketleri nede heyyytt ben ne diosam o olur kadın tarzı olsunkaydirigubbakcemile3
ben miraz maço erkek sewerim yaa arada sözünü geçircek ama kırıcı olmıcak yeni fikirlere we eleştiriye açık olcak..

ben ilgiden çok hoşlanan bir insan olarak üzerime titrenmesini isterim sırnaşık şey ama öyle zırt pırt arayıp bi rahat vermezse hoş olmaz tabii... herşey dozunda güzel....

ya öle bir çelişki ki anlatamam..bazı durumlarda üzarime titresin beni benden fazla düşünsün önemsesin istiyorum kimi zamanda sert bir erkek olsun asarım keserim havalarına girsin istiyorum..zor bacım zor benle olmak çok zor..bazı zamanlar sevgilime acıyorum valla...

aynen bende senin gibiyim.bi erkek tarafından anlaşılamamak kötü bişey..ne istediğini ifade edemiyosun.çünkü kelimelerle anlatılcak bişey değil..onlar bulsun istiyorsun ama onlar asla bulamaz o kadar zeki değiller çünkü..kaydirigubbakcemile3

benim erkek arkadaşom etrafta yaparım vururum kırarım tarzında maço gezen bi erkek ama benim yanımda maçoluğu sökmüyor alıveriyorum hemen ifadesini yanımda süt dökmüş kedi oluveriyor..uzaktayken çok kavga ediyoruz ama yanyanayken herşeyi unutuyoruz.üstüme düşmeye gelince kesinlikle 24 saat üstüme düşen biri değil hatta çoğu kavgamız üstüme düşmemesinden kaynaklanır ama bu demek değilki bana ilgisiz yada sevmiyor yada değer vermiyor gereksiz ilgiler göstermektense yerinde ve zamanında en zor anımda herşeyimi çözümleyen biri ...bu yüzden de ilgisiz tavırlarına artık aldırış etmiyorum çünkü biliyorum ki bana değer veriyo..zırt pırt gereksiz sözlerle yada sıkıştırmalarla hesap sormalarla değill.. yerinde müdahalelerle...aslında birbirimizi olduğumuz gibi sevmemiz şart...değiştirmeye çalışmak gerçekten işe yaramıyor..ben onun üstüme düşmesi için okadar uğraştıktan sonra şimdi herşeyi oluruna bıraktım..böylesi daha rahat özgürce

ben orta şekerli alimvereliniortak ne herzaman ağzımdan çıkan bi kelimeye baksın hareketleri nede heyyytt ben ne diosam o olur kadın tarzı olsunkaydirigubbakcemile3
ben miraz maço erkek sewerim yaa arada sözünü geçircek ama kırıcı olmıcak yeni fikirlere we eleştiriye açık olcak..

Başka söze gerek kalmadı aynı benim düşüncelerimmkaydirigubbakcemile5
Sevdiceğim de aynı böyle işte allah bozmasın:)
Gerçi evinde çok asabi sinirli dediğim dedikmiş kuzeni öle söledi.
Ama 1,5 yıl oldu bana sesini dahi yükseltmemiştir.
Zaten denerse ağzının payını alır...
Bunları okuduğunu düşünemiyorum lülülülülülü

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatta bir tek eşim üstüme düşsün isterim, eşim de öyle sağolsun.

ablalar ekleyin msn adresimi kızlar hakkında bilgi werin :S ?
[xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx]

Allah'ım kimlerle uğraşıyoruz ya..:bbo:
Neyse..Çok üzgünüm çoook
Benim eşim tam istediğim gibi yeri geldiğinde bebekmişim gibi sever,her dediğimi yapar,,üstüme titrergamyoncuiremsu...Yeri geldiğinde ise gözü birşey görmez sözünü geçirir:uhm::dance:..Aahh ahhh özledim zaten kocamı görmüyorum 1 haftadır:asigim:
...

Son düzenleyen: Moderatör:
O üzerime titriyor ben sanki o maçoymuş gibi davranıyorum. böylelikle muhteşem denge bozulmuyor opuyorumnanaktan

benimle ilgilendiğini bilmek hoşuma gider ama her an ilgilenmesinden korumacı davranmasından haz etmem,dozunda olsun..

İkisi de .. Her zaman üstüme titresin , sevgisini göstersin , ilgi göstersin , şefkatli kollarını açsın bana; aynı zamanda kıskansın, sakınsın, dediğini yaptırsın...
Sevgi dolu bir maço olsun yani...

Back
X