Bayanlar üzerinize titreyen erkeklerden hoşlanıyor musunuz?

Bu eşinizde olabilir sevgilinizde,babanızda olabilir abinizde..

Her zaman her dediğinizi yapan,üzerinize titreyen bir erkekmi hoşunuza gider? zemuszemusYoksa ara sıra erkek olduğunu belli eden erkekmi?kaydirigubbakcemile4

hem dibimden ayrılmasın hemde arada bana kök söktürsün a.sbunun ırtası varsa söyleyin lütfen:delphin:

yanımdayken uzerime cok gelmesi sıkabiliyor her hareketimden noldu biyerinmi agrıyo, yoldan gecerken kolumdan tutması :D vs.. bunun gibi seyler yapıyor sıkılıyom bazen ortası iyi ne cok ilgisiz nede cok ilgili

çok fazla ilgi alaka bogar benı sevmem istemem oyle seylerede gelemem.. devam edersede uzaklasırım araya mesafe koyarım..
herseyın orta halii iyidir benım için.. aşkım bu huyumu ogrendı artık ona gore davranıyor zemuszemus

cok tıtrer uzerıme ben sevıyorum ılgıyı bunalmıyorum hiç
bu ara asırı sınır var hamilelkten ondan dolayı bunalıyorum ama onuda idare ediyo sag olsunŞeniz

HERŞEY KIVAMINDA OLURSA GÜZEL TABİİ.AMA BİR ERKEĞİN ÜSTÜME TİTREMESİNİ İLGİSİZLİĞİNE TERCİH EDERİM ŞAHSEN ŞIMARTSIN YAAA:teytey:

sevsin beni,arasın beni ,önemsesin,üzerine çook titresin sonuna kadarkaydirigubbakcemile2 ilgiii boğsun beni ilgiden kaydirigubbakcemile4 bayılırım ben yaaaalkisalkisalkis

erkek kadının üzerine titriyorsa erkek olduğunu belli etmemiş mi oluyor....

üzerime titremesini istediğimde üzerime titresin, aslan gbi görünmesi gerektiğinde de öyle görünsün.

ama en önemlisi bu ikisinden hangisini yapması gerektiğini doğru ayarlasın.
bn söyemeden anlasın.kaydirigubbakcemile

Back
X