bayanlar yardım, nereye gidicek böyle??

Iste insanlara laf anlatmak kolay degil ki... daha tatil bile yapamadik. Normal olunca gayet iyi sakin ama pek konusmaz. Sinirlenince barut gibi agzina ne gelirse soyler hic dusunmez acaba kirdim mi ettim mi diye?

Yazmıyacaktım ama dayanamadım
Canım nesi iyi eşinin anlattıklarına bakılırsa sadece cüzdan sahibi olmak yani evlenmiş desinler için evlenmiş.
Eşe saygı yok,anlayış yok ve hanım kıymeti bilmek yok.
Tv izleyen muhabbet etmeyen bir eşle ne zaman anlaştınız.
Adınıza üzüldüm...
Ailecekte çok cahillermiş 4 aylık geline kısır damgası vurulmaz.
Dr.lar 2 yıl korunmasızlıkta hamile kalınmazsa gel derken hiç tv izlememişler demekki...
Hoş olmayabilir de kısrlık sadece kadına mahsus değil...
Olmasını nasip edende etmeyende yüce yaradan onlar O ndan daha iyi mi bilecekler.
Kızdım çok kzdım mutsuz bir evlilik hemde daha baharında.
Bebebk yapmaya hiç çalışma kızım bırak evlilik muhabbeti oluşsun oluşmadıysa da ya çek ya da bırak.

Iste insanlara laf anlatmak kolay degil ki... daha tatil bile yapamadik. Normal olunca gayet iyi sakin ama pek konusmaz. Sinirlenince barut gibi agzina ne gelirse soyler hic dusunmez acaba kirdim mi ettim mi diye?

Canim oncelikle Allah sabir versin durumunu cok iyi anliyorum benim esimde seninki gbi sinirlenince kufur hakaret herseyi duyuyorum, senin dogurcagin cocugu istemiyorum bile dedi.
Dini inancin kuvvetli anladigima gore cok arastirdim ben bu konulari ve sana soyle bir yardimim olabilir
Esin bagirirken o anda asagidaki dualari oku yuzune karsi inan etkili;
Elem nesra
Elham
Ayetel kursi bunlari oku ve caktirmadan yuzune ufle
Birdesela vakti ve ezan arasi 41 defa esmaul husna oku

Allah yardim etsin🙏

Arkadaşım ne aceleniz var 4.5 aylık evlisin 1 düşüğün var eşini suçluyorsun bunda da beni stres yaptınm düşüğüm oldu bu da düşecek diye konuyla onun ne alakası var. Sinirlenmiş ya da sinirleniyor olaiblir ama telefonda böyle birşey demek yersiz olmuş ee tabii o da öyle bir söz duyunca parlamış. Herşeyi sizden istemesi güzel değil tabii ama lazım olmuiş ki istemiş beyaz gömlek vs. dediği halde hala hangisi diye sorunca filan kızmıştır o da işyerinde sonuşta. Bir kere telefonda asla kavga etmeyin. Hele birbirinize kırıcı sözler söylemeyn karşılıklı o söylüyorsa da evde konuşuruz deyin kapatın konuyu. Sonra 6 gündür birlikte olmuyorsunuz diye sizi altabileceğini neden hemen aklınıza getiriyorsunuz her an erkek hazı olacak isteyecek diye bir kural yok ki. Onunda canı sıkkın olabilir, işyerinde sorunları olabilir. Ailesi daha yeni evli birine nasıl kısır muamelesi yapar yeni evliyiz henüz düşünmüyoruz dersin olur biter. Bakın hemen yok dilekçe yok boşanma ağzınıza almışsınzı ne çabuk yani ne kadar sabırsızsını sorunları çözmek yerine koparmayı tercih ediyorsunuz en küçük kavgada böyle bir ortamda nasıl çocuk yapmayı düşünürsünüz. Önce birbirinize anlaşyış göstermeyi öğrenin ve evliliğiin rayına oturmasını bekleyin.

Her şey bir yana da akşam kâğıt getir dilekçe hazırlayacağız demişsiniz ya,
tamamen blöf olduğunuz siz de biliyorsunuz.
Bence boşanacak insan 4,5 ayda yediği küfürlerden boşanırdı.

Her neyse eger evliliğiniz devam edecekse senin yüzünden düşük yaptım kelimesini ağzınıza almayın.
Suçlayıcı konuşmayın, hiç bir zaman sen kelimesi ile başlayıp,
sen şöylesin sen böylesin demeyin.

Ayrıca 6 gün birlikte olmadınız diye hayatında başkası yok diye düşünebiliyorsanız,
zaten eşinizde o potansiyeli görmüşsünüz demektir...

Bir de eşinize sinir anı harici iyi demişsiniz,
tabi iyi olur ortada doğru düzgün bir paylaşım yok ki.

Bence evliliğinizi bir gözden geçirin...

Nisanliyken giider haftada 4 5 gun mutlaka disariya cikardik ayriyetten pazar kahvaltilarina giderdik,aksamlari yuruyuse cikardim. Ama evlendigimizden beri dogru duzgun hic bi yere gidemiyoruz. Hadi yorgun diyelim. Onceden de calisiyordu gene yorgundu ama ben soylemeden de gotururdu suprizler yapardi ederdi.. esim icine kapanik kolay kolay bana anlatmaz ailesine gitmez etmez. Yani bilmiyorum nisanlilik konusma donemiyle simdiki donem arasinda dunyalarca fark var.. gene tartisirdik ederdik ama simdi agzindan ne laf ciktigini bilmiyor.. kiriyor ustelik toparlamiyor bile bi caba da bulummuyor. Aksam eve geldi agzini bicak acmadi sonra gitti uyudu.. hergun annemi gorurdu annem olsun benim akrabalarim olsun muhabet sohbet ederlerdi ama evlendigimizden beri yok.. anca ben hadi gidelim dersem ya tamam der gideriz birlikte. Yada bakariz der gitmeuiz. Benm gitmeme bsey demiyor ama her zaman ben tek gidipte nereye kadar bilmiuorum cok bunldim. Senin bu soylediklerinin hic biri umrumda degil dedi bana...

Eşimde düşerse düşsün benım senden cocugum olmuycak dedı...

şu laf çok ağır değilmi,hemde daha 4 aylık bi evlilikte..

çocuk yapmayı falan boşverin,önce bu evlilik yürürmü diye düşünün.sonra olan çocuklara oluyo.mutsuz anne baba ile büyümektense hiç olmasın bin kat iyi..bence tabi...

Anlamadim kac yasindasiniz siz adet olmaniz dusuk yaptiginiz anlamina gelmez ,bunu bilmiyormusunuz insan yipratmayimi seviyorsunuz ?
Sonra bu kadar kargasa da cocuk niye?
Bir sonraki 6 gun sure uzun geldiyse siz talepte bulunun karsinizdaki erkek kadinlar gibi ince ince hesaplarmi yapiyor ,imzami atti iliskiyi o baslatacak diye

Ekimde dusuk yaptim ben. Bu ay adetim gecikmisti. Yasim 22.. siz tam okumamissiniz sanirim. Esimin yanina gittim bir kere donup yorgunum dedi.

Bi Sakin Olsan Konu Sahibi Ne Bu Acele Daha 4,5 Aylık Evlisin Düşük Yapmışsın Hamile Kalmak İstiyosun Pardon da Ateş Almaya mı Geldin Çocuk İçin mi Evlendin Bi Dur Ya Aklını Başına Al İlişkini Düzelt Evliliğin Ne Olduğunu Öğren Sonra Gel Buraya Çocuk İşine Çok Var Senin

Ve hamile olmayi beklerken bu dusuk demissiniz
Okudum gayet iyi
Bende ekimim 22 15 .haftalik gebeligim sonlandirildi sanirsam bi 70 gundur iliskiye girmiyoruz suan benim sagligim icin
Kocam beni reddetse belki birakirim bilemem , siz niye israrco olmadinix bu gurur kiracak bisey degil

Bana bugun attigi mesaj " benim senden cocugum olmayacak." Demesi kirdi gururumu.ayni yerdedurasim bile gelmiyor.napmaliyim lutfen fikir verin bayanlae

Esimde istiyordu.fakat bugun soyledigi laf dokundu.esimin akrabalari resmen beni kisir olarak goruyor. Esimin babaanesi tutturmusta kirklama yapalim sana cocugun olmuyor diye diyor.

Esimde istiyordu.fakat bugun soyledigi laf dokundu.esimin akrabalari resmen beni kisir olarak goruyor. Esimin babaanesi tutturmusta kirklama yapalim sana cocugun olmuyor diye diyor.

Onlara Sorarmısın Bi Kısır Biri Nasıl Hamile Kalıp Düşük Yapıyormuş Allah Allah Sinirlerim Zıpladı Eşin İstese Bile Yapma Çocuk Askıya Al

Canim gecmis olsun. Esin galiba isdeki bazi sorunlar yuzunden sinirli,yoksa gomlek yuzunden boyle aniden sinirlenilirmi hic? Belkide bebegi kafasina takmisdir,akrabalarinin laflarindan etkileniyordur birazda belki. Ama ne olursa olsun esinin sana attigi mesaj cok ayip : Senden bebegim olmayacak?" Ne demek bu ya? Insanllar yillarca bebekleri olmuyor,yinede boyle laf etmiyorlar,sen henuz 4,5 aylik evlisin sanki 4,5 yil gecmis gibi davraniyorlar. Sen once sakin olmaya calis,esine aldirma,ne dediyini bilmiyor belliki.Inshallah bir bebegin olucak,ama bazen dusuk ola biliyor,mesela ben iki defa cok rahatlikla hamile kaldim,ama ucuncude bebegim dustu.Yani boyle seyler olmasi normal,ilk haftalarda bebekler tutunamaya biliyorlar bazen.Onun icin de kafana takma.Normaldir.Esin gelince aksam sinirli olmadigini hissedersen otur konus sakince.Neden sinirlisin,...ikimizde bebegimizin olmasini istiyoruz,ama henuz cok erken,ama eminimki bebegimiz olucak ve cok mutlu olucagiz.Ama biraz sabretmemiz lazim,sabredersek stresden uzak olmusda oluruz,o zaman daha rahat hamile kalirim falan filan. Insallah esin pismandir,ve sana kisir gozuyle bakanlara karsi tavrini koy,yillarmi gecmiski aradan bana bu muameleyi yapiyorsunuz de.Insallah guzel haberlerini aliriz,Allah sana bebegini kucagina almayi tezlikle nasip eder ve esinde soyledigi lafdan utanir.

bebeginiz icin uzuldum Allah sabir versin...her serde bi hayir vardir muhakkak....

Esinize gelince bana pek bebek icin uzulmus gibi gelmedi...henuz dusuk yapmis esini bir gomlek icin bu kadar uzermiydi oyle duyarli olsaydi...hem ne demek git gomlegimi ordan al suraya getir bilmem ne...sabah evden ciplak cikmadi ya bu adam uzerindekiyle dursun aksamda ugrayip aliversin...

Bu kadarda itaatkar olmayin...cunku bir zaman sonra kendinizi kole gibi hissediyorsunuz...bende boyleydim ama degmeyecek biri oldugunu anladim cektim kendimi...simdi ayaktayken bile gidip suyunu icmek yerine benden isteyen adam cay demliyeyimmi icermiyiz diyor...

senden bebegim olmayacak demesinede aldirmayin...cogu erkek aslinda oyle dusunmese bile sirf can yakmak icin boyle aci konusabiliyor...
siz ona bunun anlami benimle bir gelecek dusunmedigin icin cocuk sahibi olmak istemediginmi...diye sorun...net olmasini kivirmamasini soyleyin ve sakince konusup dik durun...

evliligin en basi nasilsa oyle devam ediyor inanin...ona sizinde degerli ve bu yuvanin diger yarisi oldugunuzu hissettirin...

Ve siz böyle adamdan bebek istiyorsunuz? Ya gerçekten baze kadinlari anliyamiyorum. Siz gerçekten çoçugunuzun böyle kürürlü baba ile büyümesinimi istiyorsunuz? Size böyle hakaret eden adam ile nasil beraber yasiyorsunuz anlam veremiyorum.

daha 4.5 ayda hemen dilekçe yazalım diye konuşmalar yapacak duruma gelmeniz iyi değil..
hem biraz çocuk mevzusunu askıya mı alsanız?
daha evliliğiniz yeni ve birbirinize alışamamış gibisiniz..

bebek işini şuan askıya aldım zaten.Eşim huyuma gitmeye çalışıyor üstümü örtmeler su getirmeler meyve suyu getırmeler.. Annene kahvaltıya gıdelım dedı bugun anneme kahvaltıya gıttık ama hıc yuz vermıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…