bayanlar yardım, nereye gidicek böyle??

Bence ikiniz de nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz onun söyledikleri de sizin suçlamalarınız da yanlış. Ayrıca pişman ki durumu düzeltmeye çalışıyor, niye yüz vermiyorsunuz ki adım atan insana arkanızı dönmeyin belki sizin bilmediğiniz bi sorun vardı herhangi bir şeyle ilgili. Hakaretlerinin küfürlerinin bahanesi olamaz hiç bi şey ama keşke 'Canım bi problem mi var bilmediğim? ' deseymişsiniz en azından. Ailesi de ona çocuk çocuk diye baskı yapıyorsa daralmıştır belki. Ilımlı yaklaşmaya çalışın. Hatasından pişman olan bi insana karşı yüz vermemek adı altındaki soğuk davranışlar gurur kırıcı oluyor. İnsanın iyi bi şeyler yapmaya hevesi kalmıyor. Söyledikleri çok ağır evet ama bu yaşananların unutulması gerek bence. Unutulmaz tabi ama sorunları çözmeye çalışıyorsa yaşanmamış gibi kabul edip devam edin, affedin. Sorunlar varsa mutlaka konuşarak halledilmeli yoksa en ufak tartışmada yine sen şöylesin sen böylesinler başlayacak,tartışmalar daha ağır hale gelecek yani. Tecrübem yok yaşadıklarınızı da bilemem sadece tahminimce yorum yaptım.

çok cahil hatta zır cahil bir kv den var vallahi daha dört aylık evlilik ve kısır damgası. yaşlarınız küçük galiba ama eşinle zıtlaşırsan sinir hastası olursun sana tavsiyem onu dinlemeye ikna et ve konuştur.birbirinize trip atmayın evlisiniz flört etmiyosunuz. yuvana ve kocana sahip çık eşinide anlmaya çalış ikl yıl çok zordur evlilik sabir ve emek işidir bence hemen pes etme. eşine şefkat gösterirsen o dasana şefkat gösterir arkadaş emiş onu suçlama soğutursun kendinden. ev hanımısın en azından iş stresi yaşamıyosun ama eşler çalışıyor ve çalışmak evde oturmaya benzemiyor. onun stresi daha fazla olur paylaşmak lazım sevgi herşeyin ilacı.evlilik iki kişiliktir ve üçüncü kişileri kaale alma duyma çok şey kazanırsın kolaylıklar dilerim...........

Bu kisir meselesini soyleyen kv degil. Esimin babaannesi.. kv vefaat etti. Keske kv yasasaydi en azindan arkamizdan destek cikar savunurdu kollardi..

daha yeni evliymişsiniz canım sen streslisin o da stresli normal bence ben evlendiğimde ilk bir sene şehir değişikliği yaptığım için bunalımdaydım her ay eşimi terketme girişiminde bulunuyodum :) ama geçiyo bunlar dert etme bence sen dert ettikçe olan dertler büyür küçülmicez emin ol

4 bucuk aylık evlisin neden çocuk istiyosun anlamadım..Ben 8 aylık evliyim çocuk aklımın ucundan bile geçmiyo..Birbirinizi tanıyın ilk önce,eşin evine bağlı bi insanmı,ilerde evine ailesine bağlı düşkün bi adam olcakmı bunları iyice öğren sonra çocuk yap..çoooook erken çocuk için..Bende ev hanımıyım şuanlık evdeyim eşim beni şunu git al bunu yap diyemez,gitsin kendi alsın ne gömlekmiş ya,ordan oraya sürükleyemez seni..Kendini ezdirme koy ağırlığını..Bi erkekte herseyden önce kaybetme korkusu olcak,ve seni kırmaktan korkmalı..Ben o laflara tahammül edemezdim resmen saygısızlık..

eşinin ailesi ne kadar cahil insanlar .
Allah yardımcın olsun valla ya

bence konu sahibi arkadaşta çok cahil yada yaşı çok küçük
evliliği sadece yatak odası olarak görüyor
4,5 aylık evli hemen hamile kalmış düşürmüş
adeti gecikince gene hamile sanıyor kendini adeti gelince tekrar düşük yapmış mış mış

Bende ilk evlendigim zamanlar çok sıkıntı çektim eşimle sürekli tartışma saçma sapan şeyler için çocuk bazı şeyleri değiştirir mi acaba diye düşünmüyor değil insan zamanla herşey oturur ilk zamanlar hep böyle bitmek bilmeyen tartışmalar kendini yıpratma zaman gerçekten iyi geliyor daha bende bide kayınvalide vardı ama çok şükür ilk zamanıma göre şimdi iyiyim bide senden daha kötü durumda olanları düşün şükret bolca dua et allahın izniyle herşey düzelir inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…