Bayanlar yardımcı düşüncelerinizi bekliyorum :(

elif9090

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
19
0
16
İstanbul
Öncelikle ben sadece akıl danışmak istediğim için bu konuyu açıyorum. Kimsenin yapıcı veya yıkıcı eleştirmesini istediğim için değil, dediğim gibi sadece akıl danışmak istiyorum. Lütfen hakaret edicekler cevaplamasın, belki haddime değil ama.. Ben 24 yaşında ve ünv mezunu bir bayanım şuanda da master yapıyorum. Erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük ve 4 yıldır birlikteyiz. 2 gün önce yıldönümümüzdü ve 5. yılımıza girişimizi kutlamak için bana bir sürpriz yapmış ve uludağda 4 günlük bir tatil düzenlemiş. Gittik ve bu bizim ilk bu şekilde yanlız kalışımızdı. Yakınlaştık ama o evlilik öncesinde herhangi bir şey olmayacağını biliyordu. 5 yıl sonuçta birlikte geçen 5 yıl. Bu yüzden iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken sürtünerek bir şeyler oldu fakat ben regl öncesi dönemde olduğum için gün içerisinde sık sık az miktarda kan geliyordu. O an benim şansıma yine geldi böyle iki damla tırnak boyutunda. Ben onu görünce şok oldum. Her ne kadar çamaşırlar üzerimizdeyken birleşme olamayacak olsa da ben emin olamadım. Ve ona bağırdım çünkü iki 2014 aralıkta nikahımız olacak tam masterlarımızın bitişine denk gelecek. O da benim evlilik öncesinde tam birleşme istemediğimi bildiğini söyledi fakat üzerimizde çamaşırlar varken herhangi bir şey olmayacağına güvenerek bunun olduğunu söyledi. Daha sonrasında da gün içeriside adet kanım geldi. Adet kanı olduğunu nerden biliyorsunuz derseniz de kahverengi kandı. Elbette bunu benden önce de yaşayan birisi olmuştur bu yüzden düşüncelerinize çok saygım ve ihtiacım var. Çamaşırlıyken bu şekilde birleşme mümkün mü yoksa o gelen kan da regl kanı mıydı? Ayrıca o söylenen muhteşem ilk gece acısı gibi bir acı da hissetmedim. Moral bozukluğundan onu orada bırakıp İstanbula geri döndüm. İçimdeki ses ve mantığım regl kanımın bana kötü bi şaka yaptığını söylüyor ama emin olamıyorum ve onu oarada kızıp bırakıp döndüğüm için de üzgünüm. Forumu tam kullanmayı bilmediğim için herşeyi tüm açıklığıyla yazdım yanlış bir şey yazdıysam forum yöneticilerinden özür diliyorum.

Allah aşkına master yapıyorsunuz ve karşı cinsin nasıl birleşme yaşadığını bilmediğinizi mi söylüyorsunuz? Penis ile vajina birleşmeden nasıl kan gelecek?

İnsanların nasıl hayatlar paylaştığını bilemezsiniz.. Benim ikinci erkek arkadaşım o ve paylaşılan uzun bir zaman dilimi var.. Daha önce yaşamadığım bir şeyi bilmemi bekleyemezsiniz..

İnsanların nasıl hayatlar paylaştığını bilemezsiniz.. Benim ikinci erkek arkadaşım o ve paylaşılan uzun bir zaman dilimi var.. Daha önce yaşamadığım bir şeyi bilmemi bekleyemezsiniz..

nasıl yani? biyoloji derside mi görmedınız bir şeylerı bılmek ıcın illa yaşamıs olmak gerekmıyor ki cocuk bile biliyor yapmayın allah aşkına o şekilde birleşmeden bir şey olmaz
da bunları o işleri yapmadan önce düşünseniz sonra böyle kafanızı kurcalayan kurtlar olmaz

yok artık birde hamile olabilir miyim diye sorsaydın, tabiki birşey olmaz,

canım bak üzerinizde çamaşır varken katiyen birleşme olamaz.o kan kızlık zarınla ilgili değil için rahat olsun.aynısı bana da olmuştu...

regl kanamasının başlangıcı bendede senin anlattığın şekilde oluyo..
üstelik çamaşır fln varken bişey olmaz merak etme...
adetin başlamış tesadüf eseri..
korkacak bişey yok...
mutluluklar....

Bu tip olayların toplumsal sonuçlarını tartışmak istemem fakat siz bana ne kadar kızmış olsanız da söylediğiniz şey içimi rahatlattı ve ben size teşekkür ediyorum..

madem bekaret senin için önemli üstünde çamaşır olsa bile öyle sevişmeyeceksin. rahat durup evlenmeyi bekleyeceksin.
ayrıca tam birleşme olmasın yarım birleşme olsun filan komik şeyler bunlar.
sonra bakireyim ben diceksin di mi??

konuna gelirsek hayır hymenin yırtılmamıştır, iç çamaşırı varken nasıl olsun?

4gün başkasıyla otel odasında kalmaktan korkmuosunda , bakireliğindenmi korkuosun.anlam veremiyorum.herşeyi yaşayın göstermelik bi kan dursun ordaa.sen temiz kız ol ohh ne alaaa.ailene ne dedinn 4gün yokken nerdeyim dedin yani

Son düzenleme:
o kadar şey yaşamışsınız, yani o derece yakınlık ama yaptıgınız hesaba bakın.bunları göze alamıyorsanız o derece yakınlaşmayın.

canım sana bi ipucu kanım kahverengiydi diyosun... kızlık kanı tamamen kan kırmızısı olur sürtünmeylede asla kızlık bozulmaz ki çamaşırlarınız da üstünüzdeymiş merak etme.. Mutluklar dilerim bu arada

Bu tip olayların toplumsal sonuçlarını tartışmak istemem fakat siz bana ne kadar kızmış olsanız da söylediğiniz şey içimi rahatlattı ve ben size teşekkür ediyorum..

şahsi olarak kızmıyorum bir bayan olarak bir bayanın canı acısın üzülsün istemiyorum hepsi bu

Ailem oğlu olarak gördüğü için bilgisi var hanımefendi bundan yana kuşkunuz olmasın

Biz yaşamadığımız şeyleri biyoloji dersinde öğrenmiştik. Penis vajinanın içine girer vs vs.

benim anlamadığım şey ikiniz isteyerek bir ilişki yaşıyorsunuz ama sen erkek arkadaşın seni zorlamış gibi ona tepki gösteriyorsun.neden?

üzerlerinizde kıyafetleriniz varken kızlık zarının bozulması kırmızı kar yağması kadar mümkün olmayan birşey,merak etme.

canım bak üzerinizde çamaşır varken katiyen birleşme olamaz.o kan kızlık zarınla ilgili değil için rahat olsun.aynısı bana da olmuştu...

Özel Mesaj atmak istedim fakat gönderemiyormuşum. Size ayrı bir teşekkür etmek istedim. Bu tip konuların toplumsal yansıması kişiden kişiye değişir ve ben sizin gibi benimle aynı şeyi paylaşmış bir bayandan cevap istemiştim. Çok teşekkür ederim. :)

Biz sizi yargılamıyoruz, haddimize değil sadece eğitimli bir bayanın bunu müfredatta bulunan bir konu dahilinde bilmemesini yadırgıyoruz.

Gerçi ben kk da göbek deliğinden hamile kalmış olabileceğini iddia eden insanları gördüğüm için yadırgamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…