Bayanlar yardımcı düşüncelerinizi bekliyorum :(

Zorlamadığı için kızmadım. Fakat 5 yıllık bir beraberlik ondan öncesi 9 yıllık bir tanışıklık. Ben bir bayan olarak onunla birlikte büyüdüm. İlk olan herşyi hep onunla yaşadım. Her ne kadar 12-2014 te o yüzüğü parmağımıza takıcak olup özgür olacaksa da öncesinde bir şey olsun istemedim ama bu kadar zamanlık bir birliktelikten sonra maalesef ki ten çekiyor ve şeytana uyuyor insan..

Size şöyle anlatayım. 5 yıllık bir birliktelik ve ondan öncesi 9 yıllık tanışıklık. Ben onunla büyüdüm. Daha çocuktuk ilişkiye ilk başladığımızda. Koca koca insanlar olduk şuan ve bunu yaşamadığım için araştırma gereği duymadım ya da üniversitede kimse bana gelip bunu anlatmadı. Size tuhaf gelebilir ama bana gelmiyor maalesef ki. Ayrıca ben burda bana hakaret eden dahil herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. İnsanlar ve düşünceleri maalesef ki farklı olabiliyor.

göbek deliğinden hamilelikmiii

çamaşırlar varken tabikide birşey olmaz fakat kahverengi kan adet kanı olucak diye bişey yok kızlık kanıda kahverengi olabiliyor .

İnanın hakaret etmek en son isteyeceğimiz şey. Ten tene değmemiş bile imkansızı soruyorsunuz.

göbek deliğimii yakında dolmuş çok kalabalıktı hamile olabilir miyim yazarlarsa şaşırmıycamm

konu sahibi korkucak birşey yok merak etme o kadar kolay değil hele üzerinde kıyafet varken imkansız için rahat olsun

bence de bir şey olmamıştır,ayrıca tepki verecek bir şey de yok neden insanlar hemen tepki veriyorlar anlamıyorum.kocaman yetişkin insan soru soruyor dinen caiz mi değil mi demiyor.ayrıca bu o kadar çok yaşanan bir şey ki.millet ilk gün tanıdığı kişiyle birlikte oluyo artık çağımızda.bunu yargılamak yerine çocuklarımızı düzgün yetiştirelim...

Kız sevgilisiyle ilişkiye girmiş, sevgilisi göbeğine boşalmış, spermlerin ordan hareket edip rahme ulaşıp ulaşmadığını soruyordu. Ben de spermler peçeteden kendi imkanlarıyla doğar nasılsa demiştim :)

adetiniz bittikten sonra bir uzmana görünün bence. en net cevabı o verir size.. içinizde ukde kalmaz..

4 yıldır birliktesiniz ve ilk defa yalnlız kalmanız cok tuhafıma gitti valla insanlar o kadar ugrasıyo hamile kalmak için ......
:)))

Hiç bir şey olmaz gereksiz panik yapmışsın ama unutma bir daha ki severe daha fazlasını isteyecek isteyeceksin. Dünyanın bin bir türlü hali var nişandan dönüyor insanlar sen bunu kaldıramayacaksan yada ben buyum diyemeceksen bir daha buna bile tenezzül etmeyin sen kapıyı şimdi araladın devamı gelecek emin ol.

Evet benim de korkum bu fakat madem konuyu açtım devamını da yazayım. Şubatta İngiltereye gidecek 9 aylığına okul için. Ben arada onu görmeye gidip gelirim fakat yine de insan o kadar senelik emekten sonra ilişkisi bitecek bir zarara uğrayacak diye çok korkuyor inanın

içini rahat tut canım ham,le olma ihtimalin benim uzaya gitme ihtimalim kadar düşük....

endişelenmene gerek yok birleşme yok ki hamile kalma olasılığın ise %0 :)

Korkunun ecele faydası yok o kadar sana sonra bunu yapacaksa yapar tutamazsan birlikte olmanda onu engellemez anca kendini yaralarsın pozitif düşün sürekli kötüye odaklanma emin ol o gitmeden seni iyice yoklar bunu yaptın gerisini yapamayacaksın çözmüştür eni duygusal eylemlere girebilir arkasında duracaksan tamam ama diğer türlü işkence olur sana dikkat et.

birde ben tam anlamadım yaa yani ilk gece acısı olmadı demişsin, çamaşırlarla ilişkiye nasıl girlir ki? ya ben cidden merak ettiğimden soruyorum.. ilk gece acısı olmaması normal

birde ben tam anlamadım yaa yani ilk gece acısı olmadı demişsin, çamaşırlarla ilişkiye nasıl girlir ki? ya ben cidden merak ettiğimden soruyorum.. ilk gece acısı olmaması normal

Ben de onu soruyorum işte :) Adet olduğum için kan geliyordu o an da geldi bence adet kanı fakat emin olamadığım için sordum başka bir şey olabilir miy diye :) Acı vs duymadım sizce nedir diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…