Bayanlar yardımcı düşüncelerinizi bekliyorum :(

Teşekkür ederim ama hamileliği sorgulamadım zaten devamı veya herhangi bir boşalma olmadı :)

tüm sayfaları okumadım son sayfada bi hamilelik lafı geçiyodu ona istinaden yazdım benim yazdığım hamileliğin % 0 olma olasılığı laf kalabalığı olmuş o zaman pardon

Evet bilincindeyim yanlış yapmamam gerektiğinden fakat işte ah bu korku ah bu üzüntü

Evet bilincindeyim yanlış yapmamam gerektiğinden fakat işte ah bu korku ah bu üzüntü

Eee o zaman ne kadar üzersen üz ne kadar korkarsan kork olacağı var ise olur hayırlısını dile ki bende hakkında hayırlısı olsun diyorum. Senin onun ile birlikte olman hiç bişey değiştirmez asla aklını başına topla mantığını kullan yürek yanıltır tek başına her zaman. Bundan sonrası da senin yaşam biçimin senin kararın.

inanamıyorum ya
peki o konuda da sevgilini göbeğine boşalttırırken korkmadın da hamile kalmaktan mı korkuyosun diye yazan duyarlı arkadaşlar var mıydı

merak etme birşey olmamıştır:) okadar kolay değil o işler :) millet öyle anlatıyor ki:) ben önceden zıplayınca bile korkardım birşey olcak diye hatta doktora gitmiştim:) kocan bile zor alır onu senden diye dalga geçmişti :))))))))

öncelikle hiçbir şeyine hiç bir şekilde zarar gelmedi bunu söyleyeyim için rahat olsun...
ikincisi de cinsellikle ilgili konu açıldığında neden üzerimize vazife olmayan şekilde yorum yaparız bunu da anlayamıyorum

cinsel deneyimle ilgili basit bir şeyi bilmese master yapıyorsun bunu nasıl bilmiyorsun
bilip yapsa evlenmeden bu işlere kalkışıyorsun bide burda soruyorsun
herkes kendinden mesul
konu sahibi okulunu bitirmiş belli bir yaşa gelmiş isterse evlenmez cinselliği yaşar isterse evlenene kadar bekler isterse yapmaz yani bunu sorgulamak bize düşmez her yer namus bekçisi dolu!!!

neden insanlar buraya yazıp fikir almak istiyorlar? yakınlarıyla paylaşamadıkları için, sormaya çekindiği, utandığı şeyleri sormak için....
başında da rica etmiş eleştirmeyin lütfen diye hazetmediysen yazmazsın konuyla ilgili bilgin varsa yazarsın bukadar basit.
ilk defa bu forumda bukadar sert bir yazı yazıyorum ama cidden sinir oldum artık

Ben de onu soruyorum işte :) Adet olduğum için kan geliyordu o an da geldi bence adet kanı fakat emin olamadığım için sordum başka bir şey olabilir miy diye :) Acı vs duymadım sizce nedir diye :)

tamam şöyle sorayım; siz tam ilişkiye girmediniz değil mi? hatta hiç ilişkiye girmediniz.. o zaman böyle bir sorun olmasının imkanı yok.. varsada açıklaması olamaz :)

En iyisi şimdilik bu yaşadıklarınızın sorgusunu bitirin kafanızda.

İhtimal mi ? 0 olasılık ....İlişki yaşamamışsınız , bunu sizde biliyorsunuz ...

Ama daha önemlisi sanki size zorla birşeyler yapmış gibi o kadar sene birlikte olduğunuz kişiyi ortada bırakıp gitmeniz olmuş .

Bence sorgulamanız gereken bu olsa gerek ?

Bİr anlık sinirle yaptım ve sonrasında pişman oldum çünkü birlikte o kadar çok gelecek hayalimiz var ki bunların zarar görmesini istemedim belki de. Ama belli bir yaştan sonra tenin teni çektiği de bir gerçek.. Evet yaşamadım ama ilişkinin ne olduğunu tam anlamıyla bilmediğim için yine de danışmak istedim..

Size katılıyorum. Bunu burada uzun uzun yazmak istememiştim fakat bende açıklama yapmak istedim. Bekaret kavramı kişiden kişiye değişen bir algı. Geçmişimizde 15 yaşında evleniliyormuş ve bu kavram buradan doğmuş. 27 yaşında ve 30 yaşında evlenmiş olacak iki insandan bahsediyoruz oysa ki burada. 5 yıllık bir birliktelik ve 9 ay ayrı ayrı ülkelerde kalmak zorunda bırakılan iki insan.. Keşke bayanlarmız biraz daha içten biraz daha anlayarak yorumlar yapsalar.. Burası kadınların yardımlaştığı bir platform, karşısındakine hakaret edip kendini rahatlatacağı değil..

inanamıyorum ya
peki o konuda da sevgilini göbeğine boşalttırırken korkmadın da hamile kalmaktan mı korkuyosun diye yazan duyarlı arkadaşlar var mıydı

Onu hatırlamıyorum cünkü bayılmıştım=banlanmıştım

yani sen 16 17 yaşında olsan sana burda yaklaşımımız çok daha farklı olabilirdi evet ozaman sakıncalı olan sonradan sorun yaratabilecek şeyleri söylememiz gerekir zaten
fakat belli bir yaşa gelmişsin eğitimini tamamlamışsın uzun süreli bir ilişkin var bir takım şeyleri yaşamaya kalkmış ama tam bilgi sahibi olmamandan dolayı bir kafa karışıklığı yaşamışsın ne var bunda anlamadım ki....

ayrıca cinselliğin konuşulmasının bile bukadar tabu olduğu bir ülkede yaşıyoruz master yapan bir insanın cinsellikle ilgili bir takım şeyleri bilmemesi yada emin olamaması çok da abes bir şey değil bana göre
profesördür ama hiç deneyimi olmamıştır teoride bildiğini pratikte ayırt edemez her şey olabilir.......

sana çok ters gelebilir fikrini beyan edebilirsin şu konuda yanlış yapmışsın keşke yapmasaydın diyebilirsin bunlara asla karşı değilim ama bide özellikle bu konularda hep eleştirel yaklaşan ayıplayan, kınayan insanlar var ve bunlar hep aynı şeyi yapıyorlar...
eminim ki

bu insanlar gerçek hayatta da böyle inan bana okadar dört dörtlük yaşıyorlar okadar kusursuzlar ki insanları eleştirmeyi huy haline getirmişler....

insan bilir bilmez bence bu ayıp bişey değil...benim tekvandoda bi kız arkadaşım vardı orasına hafif bi darbe yedi kanaması oldu doktor kızlığı bozulmuş dedi...çok öndeymiş çünkü kızlığı...ben asla öyle bakirelik olayına takılan birisi değilim ama iç çamaşırlar üzerinizdeyken kızlık falan bozulmaz çamaşırsız sürtünürseniz durum belki vahim olur...

O kadar haklı, o kadar doğrusunuz ve o kadar güzel şeyler söylüyorsunuz ki keşke sizi gerçek hayatta tanıma şerefine nail olsaymışım.. Çok teşekkür ederim tüm sözlreriniz için..

O kadar haklı, o kadar doğrusunuz ve o kadar güzel şeyler söylüyorsunuz ki keşke sizi gerçek hayatta tanıma şerefine nail olsaymışım.. Çok teşekkür ederim tüm sözlreriniz için..

belki bir gün tanışırız belli mi olur

amacım kimseyle tartışmak değil bu sözler burda belli bir kişiye yazılmadı onu da söyleyeyim de tatsızlık olmasın
uzun süredir bu forumdayım bu tür şeylerle her karşılaştığımda sinir oluyordum senin konunda patladı.....

umarım akademik hayatında da evliliğinde de her şey istediğin gibi olur....
yine bekleriz

Söyleyiş tarzları farklı olsa da herkes korktuğunuz şekilde bir şey olmadığı yönünde herkes hem fikir
Bence yeterli cevabı aldığınıza göre artık konunuzu kapattırın..

Allah aşkına deneyimden bahsetmiyorum, ilkokuldaki çocuk bile biliyor birleşmenin ne demek olduğunu? Deneyimsizsin mi dedik biz arkadaşa? Bir düşün yahu 25 yaşındaki bir insan üzerinde iç çamaşırıyla ön sevişme yaşıyor ve zar zarar görmüş müdür diyor. Penis çamaşırı delmediyse tabi ki görmemiştir.

Eleştirmiyoruz, ayıplamıyoruz kafamıza takılanı soruyoruz. Bu forum cok konu gördü, geyik yapanı, dalga geceni vs.

Kimse 4/4lük değil, insanları eleştiriyor ve sizde aynı hatayı yapıyorsunuz. Aynaya bi bakın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…