Teşekkür ederim ama hamileliği sorgulamadım zaten devamı veya herhangi bir boşalma olmadı :)
Korkunun ecele faydası yok o kadar sana sonra bunu yapacaksa yapar tutamazsan birlikte olmanda onu engellemez anca kendini yaralarsın pozitif düşün sürekli kötüye odaklanma emin ol o gitmeden seni iyice yoklar bunu yaptın gerisini yapamayacaksın çözmüştür eni duygusal eylemlere girebilir arkasında duracaksan tamam ama diğer türlü işkence olur sana dikkat et.
Evet bilincindeyim yanlış yapmamam gerektiğinden fakat işte ah bu korku ah bu üzüntü
Kız sevgilisiyle ilişkiye girmiş, sevgilisi göbeğine boşalmış, spermlerin ordan hareket edip rahme ulaşıp ulaşmadığını soruyordu. Ben de spermler peçeteden kendi imkanlarıyla doğar nasılsa demiştim :)
Öncelikle ben sadece akıl danışmak istediğim için bu konuyu açıyorum. Kimsenin yapıcı veya yıkıcı eleştirmesini istediğim için değil, dediğim gibi sadece akıl danışmak istiyorum. Lütfen hakaret edicekler cevaplamasın, belki haddime değil ama.. Ben 24 yaşında ve ünv mezunu bir bayanım şuanda da master yapıyorum. Erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük ve 4 yıldır birlikteyiz. 2 gün önce yıldönümümüzdü ve 5. yılımıza girişimizi kutlamak için bana bir sürpriz yapmış ve uludağda 4 günlük bir tatil düzenlemiş. Gittik ve bu bizim ilk bu şekilde yanlız kalışımızdı. Yakınlaştık ama o evlilik öncesinde herhangi bir şey olmayacağını biliyordu. 5 yıl sonuçta birlikte geçen 5 yıl. Bu yüzden iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken sürtünerek bir şeyler oldu fakat ben regl öncesi dönemde olduğum için gün içerisinde sık sık az miktarda kan geliyordu. O an benim şansıma yine geldi böyle iki damla tırnak boyutunda. Ben onu görünce şok oldum. Her ne kadar çamaşırlar üzerimizdeyken birleşme olamayacak olsa da ben emin olamadım. Ve ona bağırdım çünkü iki 2014 aralıkta nikahımız olacak tam masterlarımızın bitişine denk gelecek. O da benim evlilik öncesinde tam birleşme istemediğimi bildiğini söyledi fakat üzerimizde çamaşırlar varken herhangi bir şey olmayacağına güvenerek bunun olduğunu söyledi. Daha sonrasında da gün içeriside adet kanım geldi. Adet kanı olduğunu nerden biliyorsunuz derseniz de kahverengi kandı. Elbette bunu benden önce de yaşayan birisi olmuştur bu yüzden düşüncelerinize çok saygım ve ihtiacım var. Çamaşırlıyken bu şekilde birleşme mümkün mü yoksa o gelen kan da regl kanı mıydı? Ayrıca o söylenen muhteşem ilk gece acısı gibi bir acı da hissetmedim. Moral bozukluğundan onu orada bırakıp İstanbula geri döndüm. İçimdeki ses ve mantığım regl kanımın bana kötü bi şaka yaptığını söylüyor ama emin olamıyorum ve onu oarada kızıp bırakıp döndüğüm için de üzgünüm. Forumu tam kullanmayı bilmediğim için herşeyi tüm açıklığıyla yazdım yanlış bir şey yazdıysam forum yöneticilerinden özür diliyorum.
Ben de onu soruyorum işte :) Adet olduğum için kan geliyordu o an da geldi bence adet kanı fakat emin olamadığım için sordum başka bir şey olabilir miy diye :) Acı vs duymadım sizce nedir diye :)
En iyisi şimdilik bu yaşadıklarınızın sorgusunu bitirin kafanızda.
İhtimal mi ? 0 olasılık ....İlişki yaşamamışsınız , bunu sizde biliyorsunuz ...
Ama daha önemlisi sanki size zorla birşeyler yapmış gibi o kadar sene birlikte olduğunuz kişiyi ortada bırakıp gitmeniz olmuş .
Bence sorgulamanız gereken bu olsa gerek ?
öncelikle hiçbir şeyine hiç bir şekilde zarar gelmedi bunu söyleyeyim için rahat olsun...
ikincisi de cinsellikle ilgili konu açıldığında neden üzerimize vazife olmayan şekilde yorum yaparız bunu da anlayamıyorum
cinsel deneyimle ilgili basit bir şeyi bilmese master yapıyorsun bunu nasıl bilmiyorsun
bilip yapsa evlenmeden bu işlere kalkışıyorsun bide burda soruyorsun
herkes kendinden mesul
konu sahibi okulunu bitirmiş belli bir yaşa gelmiş isterse evlenmez cinselliği yaşar isterse evlenene kadar bekler isterse yapmaz yani bunu sorgulamak bize düşmez her yer namus bekçisi dolu!!!
neden insanlar buraya yazıp fikir almak istiyorlar? yakınlarıyla paylaşamadıkları için, sormaya çekindiği, utandığı şeyleri sormak için....
başında da rica etmiş eleştirmeyin lütfen diye hazetmediysen yazmazsın konuyla ilgili bilgin varsa yazarsın bukadar basit.
ilk defa bu forumda bukadar sert bir yazı yazıyorum ama cidden sinir oldum artık
inanamıyorum ya
peki o konuda da sevgilini göbeğine boşalttırırken korkmadın da hamile kalmaktan mı korkuyosun diye yazan duyarlı arkadaşlar var mıydı
Size katılıyorum. Bunu burada uzun uzun yazmak istememiştim fakat bende açıklama yapmak istedim. Bekaret kavramı kişiden kişiye değişen bir algı. Geçmişimizde 15 yaşında evleniliyormuş ve bu kavram buradan doğmuş. 27 yaşında ve 30 yaşında evlenmiş olacak iki insandan bahsediyoruz oysa ki burada. 5 yıllık bir birliktelik ve 9 ay ayrı ayrı ülkelerde kalmak zorunda bırakılan iki insan.. Keşke bayanlarmız biraz daha içten biraz daha anlayarak yorumlar yapsalar.. Burası kadınların yardımlaştığı bir platform, karşısındakine hakaret edip kendini rahatlatacağı değil..
yani sen 16 17 yaşında olsan sana burda yaklaşımımız çok daha farklı olabilirdi evet ozaman sakıncalı olan sonradan sorun yaratabilecek şeyleri söylememiz gerekir zaten
fakat belli bir yaşa gelmişsin eğitimini tamamlamışsın uzun süreli bir ilişkin var bir takım şeyleri yaşamaya kalkmış ama tam bilgi sahibi olmamandan dolayı bir kafa karışıklığı yaşamışsın ne var bunda anlamadım ki....
ayrıca cinselliğin konuşulmasının bile bukadar tabu olduğu bir ülkede yaşıyoruz master yapan bir insanın cinsellikle ilgili bir takım şeyleri bilmemesi yada emin olamaması çok da abes bir şey değil bana göre
profesördür ama hiç deneyimi olmamıştır teoride bildiğini pratikte ayırt edemez her şey olabilir.......
sana çok ters gelebilir fikrini beyan edebilirsin şu konuda yanlış yapmışsın keşke yapmasaydın diyebilirsin bunlara asla karşı değilim ama bide özellikle bu konularda hep eleştirel yaklaşan ayıplayan, kınayan insanlar var ve bunlar hep aynı şeyi yapıyorlar...
eminim ki
bu insanlar gerçek hayatta da böyle inan bana okadar dört dörtlük yaşıyorlar okadar kusursuzlar ki insanları eleştirmeyi huy haline getirmişler....
O kadar haklı, o kadar doğrusunuz ve o kadar güzel şeyler söylüyorsunuz ki keşke sizi gerçek hayatta tanıma şerefine nail olsaymışım.. Çok teşekkür ederim tüm sözlreriniz için..
Söyleyiş tarzları farklı olsa da herkes korktuğunuz şekilde bir şey olmadığı yönünde herkes hem fikir
Bence yeterli cevabı aldığınıza göre artık konunuzu kapattırın..
yani sen 16 17 yaşında olsan sana burda yaklaşımımız çok daha farklı olabilirdi evet ozaman sakıncalı olan sonradan sorun yaratabilecek şeyleri söylememiz gerekir zaten
fakat belli bir yaşa gelmişsin eğitimini tamamlamışsın uzun süreli bir ilişkin var bir takım şeyleri yaşamaya kalkmış ama tam bilgi sahibi olmamandan dolayı bir kafa karışıklığı yaşamışsın ne var bunda anlamadım ki....
ayrıca cinselliğin konuşulmasının bile bukadar tabu olduğu bir ülkede yaşıyoruz master yapan bir insanın cinsellikle ilgili bir takım şeyleri bilmemesi yada emin olamaması çok da abes bir şey değil bana göre
profesördür ama hiç deneyimi olmamıştır teoride bildiğini pratikte ayırt edemez her şey olabilir.......
sana çok ters gelebilir fikrini beyan edebilirsin şu konuda yanlış yapmışsın keşke yapmasaydın diyebilirsin bunlara asla karşı değilim ama bide özellikle bu konularda hep eleştirel yaklaşan ayıplayan, kınayan insanlar var ve bunlar hep aynı şeyi yapıyorlar...
eminim ki
bu insanlar gerçek hayatta da böyle inan bana okadar dört dörtlük yaşıyorlar okadar kusursuzlar ki insanları eleştirmeyi huy haline getirmişler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?